Το OnePlus 6 παρουσιάζεται επίσημα στις 16 και 17 Μαΐου

oneplus 6 επίσημη παρουσίαση λονδίνο πεκίνο βομβάη 16 17 Μαΐου, Το OnePlus 6 παρουσιάζεται επίσημα στις 16 και 17 Μαΐου

Μετά από πλήθος “διαρροών” σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του OnePlus 6, έχουμε την ανακοίνωση για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 16 Μαΐου στο Λονδίνο και στις 17 Μαΐου σε Πεκίνο και Βομβάη, με το motto “The Speed You Need”, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει από κοντά.

Είναι ο αριθμός των στοιχείων που υπάρχουν διαθέσιμα για το OnePlus 6 τόσα πολλά, που πραγματικά δεν έχουν μείνει και πολλά χαρακτηριστικά κρυφά, χωρίς αυτό να μειώνει το ενδιαφέρον για το “flagship killer” του 2018, μιας εταιρείας που μας έχει “κακομάθει” στην κατασκευή smartphone με high-end τεχνικά χαρακτηριστικά σε τιμές πολύ χαμηλότερες από τα αντίστοιχα των πιο διάσημων κατασκευαστών.

Αναφορικά με το event της παρουσίασης στο Λονδίνο, υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται με τιμές από 21 δολάρια για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 27 Απρίλη, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 41 δολάρια μετά την πάροδο της συγκεκριμένης ημερομηνίας.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία επιβεβαίωσε ο CEO Pete Lau, κάνουν λόγο για τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και μνήμη RAM στα 8GB ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης θα φτάσει τα 256GB. Επίσης υπάρχουν και renders του πλήρη σχεδιασμού του OnePlus 6 καθώς και την επιβεβαίωση πως το OnePlus 6 θα διαθέτει γυάλινη πλάτη ενώ τα πλήρη χαρακτηριστικά του θα γίνουν γνωστά πρώτα στην παρουσίαση στις 16 Μαΐου στο Λονδίνο, μιας και προηγείται ημερολογιακά αυτής σε Πεκίνο και Βομβάη στις 17 Μαΐου.

oneplus 6 επίσημη παρουσίαση λονδίνο πεκίνο βομβάη 16 17 Μαΐου, Το OnePlus 6 παρουσιάζεται επίσημα στις 16 και 17 Μαΐου

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τσιο

Τιμες πανω κατω σε 6 και 8ram?

Πανος

Εννοείται ότι μένω με το 5Τ!!!

Freud

Αυτό που με χαλάει εμένα, είναι η γυάλινη πλάτη. Δεν το καταλαβαίνω. Όλοι βάζουμε θήκες στα κινητά, ιδιαίτερα στα ακριβά…Όσο για την μνήμη, όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο. Σήμερα σίγουρα δεν χρειάζεται τόση πολλή, όμως για κάποιον που κρατά 3-4 χρόνια το κινητό είναι μια χαρά. Να πάω ότι έχω ακόμα και χρησιμοποιώ σαν μοναδικό κινητό το oneplus one.Του έχω περάσει lineage os και τρέχει μια χαρά, χωρίς κανένα lag.

Aligator

5T το καλύτερο κινητό ever!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.