Το OnePlus 6 σε live φωτογραφία και έμφαση στο Super Slow Motion video

oneplus 6 live φωτογραφία καταγραφή super slow motion video, Το OnePlus 6 σε live φωτογραφία και έμφαση στο Super Slow Motion video

Μπορεί να πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6 στις 16 και 17 Μαΐου αλλά οι αποκαλύψεις πληροφοριών δε σταματούν α εμφανίζονται. Έτσι και το OnePlus 6 εμφανίστηκε σε live φωτογραφία ενώ ταυτόχρονα ένα από τα χαρακτηριστικά του θα είναι η καταγραφή super slow motion video, χαρακτηριστικό που είδαμε και σε συσκευές του ανταγωνισμού.

Το OnePlus 6 είναι εδώ, φέρνει μαζί του το notch και “πόζαρε” μπροστά στο φωτογραφικό φακό, αν και είναι τοποθετημένο μέσα σε θήκη. Εμφανισιακά ξεχωρίζει η οθόνη του η οποία φαίνεται εξαιρετικά φωτεινή, με τα εικονίδια του “καθαρού” Android, και το notch να στέκεται προς πείσμα των χρηστών που δε βλέπουν κάτι το θετικό στη χρήση του.

Η φωτογραφία φαίνεται να έχει ληφθεί πρόσφατα μιας και μπορεί η οθόνη της συσκευής να αναγράφει 31 Δεκεμβρίου αλλά αν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην οθόνη πίσω από το OnePlus 6, θα δούμε πως αναγράφει 23 Απριλίου 2018.

Επίσης, μια φωτογραφία που κάνει αναφορά στη λειτουργία καταγραφής Super Slow Motion video του OnePlus 6, δείχνει πως μετά τη Sony, Samsung και Huawei, η OnePlus θα είναι η επόμενη εταιρεία που θα ενσωματώσει αυτό το χαρακτηριστικό, δίνοντας έναν ακόμα πιο “δραματικό” και πιο ενδιαφέρον τόνο στην καταγραφή video.

oneplus 6 live φωτογραφία καταγραφή super slow motion video, Το OnePlus 6 σε live φωτογραφία και έμφαση στο Super Slow Motion video

Πηγή:1, &nbsp> 2

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.