Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Ύστερα από συνεχείς αναφορές στο διαδίκτυο για το Google Pixel 3 XL ήρθε η ώρα του μικρότερου «αδερφού» να κάνει την εμφάνισή του. Live φωτογραφίες αλλά και screenshots από το Pixel 3 διέρρευσαν στο δίκτυο Reddit αποκαλύπτοντας πλήρως τη notchless συσκευή.

Το Pixel 3 που μοιάζει αρκετά στον προκάτοχό του έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών χωρίς notch (σε αντίθεση με το Pixel 3 XL) και dual selfie κάμερα. Σύμφωνα με τα screenshots, η οθόνη έχει Full HD+ ανάλυση, 18:9 aspect ratio, πυκνότητα 440 dpi και υποστήριξη HDR. Όσο για τη διπλή κάμερα έχουμε δύο φακούς 8 MP με το διάφραγμα να ξεκινάει από f/1.8.

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Η πλάτη κατά το μεγαλύτερο μέρος είναι καλυμμένη με αλουμίνιο, όπου εκεί φιλοξενείται και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος, εκτός από το σημείο που εδρεύει η μονή κύρια κάμερα και το flash όπου έχουμε γυαλί. Σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή η κύρια κάμερα στην πλάτη της συσκευής να είναι στα 12.2MP. Όσο για τη χωρητικότητα της μπαταρία του σύμφωνα με το screenshot υπολογίζεται γύρω στα 3000mAh.

Ο leakster δεν παραχώρησε περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο από προηγούμενες διαφορές υπολογίζουμε ότι το Pixel smartphone θα παρουσιαστεί με το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm και 4 GB RAM.

Το Pixel 3 αναμένεται να παρουσιαστεί σύντομα από την Google μαζί με το Pixel 3 XL με επικρατέστερη ημερομηνία την 9η Οκτωβρίου.

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Το Pixel 3, Το Pixel 3 διαρρέει σε live images με notchless οθόνη και dual selfie κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.