Το Pixel 3 XL έχει την καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με την εταιρεία DisplayMate

pixel 3 xl καλύτερη οθόνη smartphone σύμφωνα displaymate, Το Pixel 3 XL έχει την καλύτερη οθόνη σε smartphone σύμφωνα με την εταιρεία DisplayMate

Η εταιρεία DisplayMate μετά το Note 9 και το iPhone Xs Max και την ανακήρυξή τους σαν τα smartphone που έχουν την καλύτερη οθόνη στην αγορά, ήρθε η ώρα για το Pixel 3 XL να δοκιμαστεί, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει την καλύτερη οθόνη από όλα τα smartphone.

Πιο συγκεκριμένα, το Note 9 είχε την καλύτερη οθόνη σε smartphone μέχρι την κυκλοφορία του iPhone Xs Max, το οποίο με τη σειρά του έρχεται πίσω από το Pixel 3 XL, με την οθόνη του να βαθμολογείται από την εταιρεία DisplayMate με τη μεγαλύτερη A+ βαθμολογία μέχρι σήμερα, με τη Google να φαίνεται να έχει καταφέρει να το εφοδιάσει με οθόνη πολύ υψηλής ποιότητας.

Το Pixel 3XL διαθέτει flexible OLED οθόνη μεγέθους 6.3 ιντσών με ανάλυση 1440×2960 pixel (523ppi), αναλογία οθόνης 18.5:9 και προστασία οθόνης Gorilla Glass 5. Οι δοκιμές της εταιρείας DisplayMate έδειξαν πως η οθόνη του δεν πήρε μόνο την υψηλότερη A+ βαθμολογία αλλά και το “Βραβείο Καλύτερης Οθόνης” σε smartphone, το οποίο είχαν κατακτήσει τα iPhone Xs Max και Galaxy Note 9.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Οι οθονες των νεων Pixel ειναι της LG η της Samsung?

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

την διάκριση την πήρε λογω του πανέμορφου notch? 😂

τακης

καλη οθονη αλλα χαλια εμφανιση

Flagship killer

Αν είχε σχεδίαση essential…. Θα ήταν το τέλειο

jo

@Νίκος της LG

Nickolas

Συνοψίζοντας, τα νέα Pixel έχουν εξαιρετικές οθόνες, τα ηχεία συναγωνίζονται αυτά του Razer Phone, κορυφαία κάμερα τώρα πια ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό, αδιάβροχο, ασύρματη φόρτιση, επεξεργαστή τον τελευταίο που κυκλοφορεί, μένει μόνο να δούμε τι λέει η μπαταρία, το οτι θα πηγαίνει σφαίρα το γνωρίζουμε.
Με την εμφάνιση των κινητών προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι, μια οθόνη είναι μπροστά όλα, με λίγο μεγαλύτερα ή λίγο μικρότερα περιθώρια και πίσω βάζω θήκη όπως η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών.
Το μόνο πρόβλημα είναι η τιμή, που Ελλάδα θα κοστίζει το μικρό μοντέλο χαλαρά 9 κατοστάρικα.

Νικος

@ jo της LG ειναι?ΩΧ!!!Αντε να δουμε παλι ποσα προβληματα θα βγαλουν…Kαι το μικρο αλλα και το μεγαλο Pixel εxουν LG οθονες?

vladimiros

Απο βιντεο που εχω δει για μενα το Xs max και το Note 9 εχουν καλυτερη οθονη μην πω και το ξεχασμενο ΧΖ3 που εχει φοβερη οθονη..σε καμερα θα ειναι απο τα καλυτερα σιγουρα..αλλα οχι και η καλυτερη οθονη…

_legri_

Με την ίδια λογική βρε DisplayMate, το επόμενο κινητό που θα πάρεις στα χέρια σου, θα βγει πάλι πρώτο…
Λίγο δύσκολο να έχουν καλύτερη οθόνη από το Note 9 τα XS και Pixel αλλά αφού το λένε εκεί στη DisplayMate κάτι θα ξέρουν!

Stelios

Και σίγουρα θα πάρει και το βραβείο του πιο κακασχημου κινητού

ΚώσταςD.

Όντως μπορεί στις μετρήσεις η οθόνη να είναι καλύτερη όλων καθόλου απίθανο. Παίζουν ρόλο και το chip και σωστές ρυθμίσεις πέρα από το πάνελ. Μπορεί η google να έκανε καλή δουλειά.. Η Σόνυ στο xz3 να δούμε….

chris

wowwww
τσαμπα πηρα xs max

Apostolos

Ε να πάρουμε 2-3

Chris

@vladimiros Σου φαίνεται καλύτερη μια οθόνη σε βίντεο που βλέπεις σε άλλη οθόνη. Χχχμμμ σαν να λεμε ωραία μυρίζει το αρωμα που είδα σε διαφήμιση

Darth

ε και? ειναι ομος και το ποοι ασχυμο

JohnWave

Θετικό το ότι έχει αν όχι την κορυφαία, τότε μία από τις κορυφαίες οθόνες. Προσπαθώ ωστόσο να δεχτώ αυτό το design αλλά δεν…Πάντως ένα καλό στην όλη ασχήμια είναι τα πλαϊνά bezels. Αν το δείτε δίπλα δίπλα με iphone Χ/ΧS θα καταλάβετε τι εννοώ. Όχι ότι σώζεται η κατάσταση, απλά λέω…

ΚΝ

Θετικό οτι η Google έβαλε μια τοσο καλή οθόνη και έφτιαξε μια δυνατή ναυαρχίδα. Ομως, σε επιπεδο ντιζαιν μπορούσε καλυτερα απο το να παρουσιάσει κατι σε αντίγραφο της Apple.
H διαφοροποίηση πλεον μπροστά στην Οθονη αποτελεί ως ταυτότητα του κινητού ….για αυτο η Apple εκανε κατι να τη διαφοροποιήσει απο τους αλλους. Και φυσικα ολοι σχεδόν την ακολούθησαν ….νιώθοντας ωραια σαν αντίγραφα της. Περιμενα ο τη Google περισσότερη αυτοπεποίθηση….

vladimiros

@Chris πεταξες βλακεια..το αρωμα δεν μπορεις να το μυρισεις απο την διαφημιση οπως ειπες…ενω το βιντεο οντως το βλεπω απο αλλη οθονη ΑΛΛΑ ειναι και τα 2 κινητα μαζι π.χ ειδα συγκριτικο to Pixel 3 με το Xs max,διπλα διπλα οποτε κατι καταλαβαινεις ποιο ειναι καλυτερο..στο ματι του καθενα ετσι..αλλα σιγουρα απο κοντα πρεπει να δεις και τις 2 συσκευες για να βγαλεις 100% συμπερασμα..εγω δεν πιστευω οτι πλασαρει η DisplayMate,εσυ αν θες πιστεψε τους..δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!

Gp

Το συμπερασμα ειναι οτι απλα θα κανουμε λιγους μηνες ακομα υπομονη να δουμε το s10…

termanoogy

οι τηλεορασεις παντως OLED της lg ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα αυτη την στιγμη……..

οποιος ειδε την παρουσιαση της google για το pixel το κινητό κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ.

Η κάμερα ριχνει σαγόνια και η μπαταρία θα εχει εκπληκτική διαχείριση.

Εμφανισιακα μ αρεσει πολύ…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.