Το Pixel 3 XL στο μετρό με notch, διπλή selfie camera και λεπτά bezel

google pixel 3 xl φωτογραφία notch οθόνη, Το Pixel 3 XL στο μετρό με notch, διπλή selfie camera και λεπτά bezel

Το Google Pixel 3 XL φαίνεται πως κυκλοφορεί ανάμεσά μας μιας και χρήστης smartphone κατάφερε να το εντοπίσει και να το φωτογραφήσει την ώρα που ο κάτοχός του το χρησιμοποιούσε, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με το notch, την οθόνη και τη διπλή selfie camera.

Η ιστοσελίδα MobileSyrup δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν το Pixel 3 XL σε λειτουργία στα χέρια κάποιου που βρισκόταν στο μετρό του Τορόντο στον Καναδά την ώρα που πληκτρολογούσε μηνύματα στο WhatsApp. Επιβάτης που βρισκόταν δίπλα στο Pixel 3 XL, το οποίο ενδεχομένως να είχε δοθεί για δοκιμή σε αυτόν που το χρησιμοποιούσε, κατάφερε να το φωτογραφήσει και από τις δύο πλευρές, με τη νέα συσκευή της Google να επιβεβαιώνει όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα σχετικά με την εμφάνισή της.

Η μπροστινή πλευρά του Pixel 3 XL δείχνει το notch μαζί με τη διπλή selfie camera και το ακουστικό να δεσπόζουν στην οθόνη, με το ρολόι και τις ειδοποιήσεις να εμφανίζονται αριστερά του notch ενώ τα εικονίδια της μπαταρίας και του σήματος βρίσκονται στα δεξιά, σε μια οθόνη που φαίνεται να έχει αρκετά λεπτά bezel, με εξαίρεση την κάτω πλευρά της συσκευής όπου είναι τοποθετημένο το ηχείο, ενώ δεν αποκλείεται το δεύτερο να βρίσκεται μαζί με το ακουστικό στην περιοχή του notch.

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει το χρήστη να κρατάει τη συσκευή με την πλάτη της γυρισμένη προς τα πάνω, χωρίς να γίνονται εμφανείς πολλές λεπτομέρειες, με τη συσκευή να μοιάζει αρκετά με το Pixel 2 XL με την κάμερα να παραμένει μια και μοναδική. Θα πρέπει να τονίσουμε πως μια ακόμα φωτογραφία σε άλλη τοποθεσία, δείχνει το Pixel 3 XL μέσα σε θήκη και στα χέρια ενδεχομένως του ίδιου χρήστη, αν κρίνουμε από την ίδια τσάντα που κουβαλάει και τις ομοιότητες στα χέρια μεταξύ των φωτογραφιών.

Όλα αυτά δείχνουν πως το Pixel 3 XL βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών, με συσκευές να έχουν δοθεί για δοκιμή σε κανονικές συνθήκες για να διαπιστωθούν τυχόν bugs και προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της συσκευής τον Οκτώβριο.

google pixel 3 xl φωτογραφία notch οθόνη, Το Pixel 3 XL στο μετρό με notch, διπλή selfie camera και λεπτά bezel

google pixel 3 xl φωτογραφία notch οθόνη, Το Pixel 3 XL στο μετρό με notch, διπλή selfie camera και λεπτά bezel

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

καταραμενη ασχημια

Flagship killer

Φέρτε πίσω τα Nexus

Αθανασίου Χρήστος

Φέρτε τα pixel πίσω λεει ο άλλος… Ποια αυτά με την αποτυχημένη μητρική και τα bootloop? Ούτε καν.. ο άλλος λέει για ασχήμια.. εγώ από την άλλη τα βρίσκω πανέμορφα..

Thanoslam

Πιο στημένες πεθαίνεις. Τις τράβηξαν κανονικά για να το διαφημίσουν. Μου αρέσει το και καλά το είχε εντελώς τυχαία στο μετρό

Αστέριος Στέλιος

Νοτσιναρες! !!!
Ασχήμια στο full

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τα δηθεν leak στα κινητα ειναι πιο fake και απο ομιλια πολιτικών. δωρεαν διαφήμιση ειναι για τις εταιρείες

Flagship killer

Ρε Αθανασίου… Ούτε καν να γράψεις αυτό που διάβασες δε μπορείς κι έχεις και άποψη; Nexus έγραψα όχι Pixel… Αν όντως εχεισ δυσλεξία ζητώ συγγνώμη

Γιώργος

Νά ρωτήσω κάτι ξέρουμε σίγουρα ότι τό 3xl είναι 6,7 ???

Petros

Έλεος πια ολα τα τηλέφωνα είναι ολόιδια copy iphone x

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.