Το Pixel Stand μετατρέπει τα Pixel 3 και Pixel 3 XL σε smart speaker;

pixel stand pixel 3 3xl smart speaker, Το Pixel Stand μετατρέπει τα Pixel 3 και Pixel 3 XL σε smart speaker;

Τα Pixel 3 και Pixel 3 XL αναμένεται να παρουσιαστούν το φθινόπωρο από τη Google και πιθανόν να διαθέτουν ένα σημαντικό αξεσουάρ που θα τους δώσει ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα Pixel 3 θα μετατρέπονται σε smart speaker μέσω του Pixel Stand.

Η Google μπορεί να αναπτύσσει τα νέα Google Pixel αλλά έχει εντείνει τις προσπάθειές της στην AI και τα home speaker, με το να συνδυαστούν σε ένα dock για τα Pixel 3 και 3 XL με την ονομασία Pixel Stand. Η ονομασία αυτή ανακαλύφθηκε στον κώδικα της τελευταίας beta έκδοσης του Google app όπου αναφέρει πως όταν η συσκευή αναγνωρίσει το Pixel Stand σαν αξιόπιστο dock, αυτή μετατρέπεται σε smart speaker και θα μπορεί να ενεργοποιείται το Google Assistant ακόμα και όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Η χρήση του Google Assistant με κλειδωμένη τη συσκευή θα είναι ίδια με το αν τη χρησιμοποιούσαμε κανονικά, ενώ η AI θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία του κατόχου της συσκευής, θα έχει την ικανότητα να εκτελεί εντολές και να δίνει απαντήσεις μέσω φωνητικών εντολών.

Τέλος, σημαντικό είναι πως το Pixel Stand θα αξιοποιεί την οθόνη των Pixel 3 για την προβολή των απαντήσεων και όλων των πληροφοριών τις οποίες ο χρήστης ζητάει, κάτι το οποίο δεν υπάρχει σε άλλα home speaker. Δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει αυτό το φημολογούμενο αξεσουάρ καθώς και η τιμή πώλησής του, αλλά στην περίπτωση που δεν είναι ακριβό, θα δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα από τα smart display της Google, εξ αιτίας των δυνατοτήτων των νέων Pixel smartphone.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.