Το πρώτο 5G smartphone της HTC δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2ο εξάμηνο του 2019

htc 5g smartphone, Το πρώτο 5G smartphone της HTC δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2ο εξάμηνο του 2019
Παρόλο που εξακολουθεί να παραμένει ασαφές το πώς ακριβώς η HTC στοχεύει να κατασκευάσει την επόμενη ναυαρχίδα της, η Digitimes αναφέρει ότι τα πρώτα τηλέφωνα με δυνατότητα 5G της εταιρείας δεν αναμένονται να κυκλοφορήσουν πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2019.
Σίγουρα η λογική της HTC να περιμένει να ωριμάσουν οι συνθήκες των 5G δικτύων δεν είναι λανθασμένη και ακούγεται υγιής. Από την άλλη όμως όταν οι πιο πολλές εταιρίες έχουν ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζουν τις πρώτες τους 5G συσκευές είναι πολύ πιθανό να την οδηγήσουν τελευταία στη κούρσα και αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους καταναλωτές.
Η εταιρία ισχυρίζεται πως η τεχνολογία “5G mobile smart hub” της εταιρείας θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα σε μια προσπάθεια να “εξυπηρετήσει τις επιχειρηματικές εφαρμογές” στο αρχικό αναπτυξιακό στάδιο των πρωτοποριακών τεχνολογιών 5G, αλλά αυτό προφανώς δεν είναι το ίδιο πράγμα με την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του ευρύτερου καταναλωτικού κοινού, με τις ταχύτητες που θα προσφέρουν τα νέα δίκτυα.
Παρόλα αυτά η HTC πιστεύει πως η Επαυξημένη Πραγματικότητα (Augmented Reality) και η Εικονική Πραγματικότητα (Virtual Reality) θα “ανθίσουν” με την χρήση των 5G δικτύων, ταυτόχρονα με την ανάπτυξη της εταιρίας στον συγκεκριμένο κλάδο. Φαίνεται δηλαδή πως η HTC επενδύει περισσότερο στις παραπάνω τεχνολογίες και στα gadgets (δες το άρθρο μας για το Birdly) και όχι τόσο στα smartphones, τα οποία συνεχίσει να σχεδιάζει κυρίως για να προωθήσει τις άλλες κατηγορίες προϊόντων της και όχι το αντίστροφο.
H HTC ήταν παρούσα στην έκθεση τεχνολογίας CES 2019, στο Las Vegas, παρόλα αυτά όμως πέραν των υποσχέσεων ότι θα παραμείνει πιστή στο στόχο της να κατασκευάζει ποιοτικά και σύγχρονα smartphones δεν είχε κάτι απτό να επιδείξει. Η πορεία της μέχρι στιγμής δεν είναι η αναμενόμενη και πλην του HTC 12+ και των Desire 12s δεν υπάρχει η οποιαδήποτε σκέψη για το τι έρχεται μετά.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Θέλω τόσο πολύ να ανακάμψει αυτή η εταιρεία…

Giako

Δεν υπάρχουν διαθέσιμα 5G δίκτυα ώστε να είναι τόσο βιαστική η κυκλοφορία ενός 5G τηλεφώνου.

tellmemore

Άντε να πέσουν και οι τιμές τους.καλή φάση το 5 τζι. θα είναι φθηνότερα τα κινητά!!1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.