Το πρώτο Galaxy smartphone με Snapdragon 710 θα έχει τριπλή κάμερα και 19.5:9 Infinity Display;

Galaxy smartphone με Snapdragon 710, Το πρώτο Galaxy smartphone με Snapdragon 710 θα έχει τριπλή κάμερα και 19.5:9 Infinity Display;

Η Samsung εργάζεται πάνω στο πρώτο Galaxy smartphone με Snapdragon 710 SoC, το οποίο σύμφωνα με τις φήμες θα κάνει την εμφάνισή του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Για το επερχόμενο μοντέλο που δε γνωρίζουμε ακόμη την επίσημη ονομασία του διέρρευσαν κάποια επιμέρους στοιχεία.

Σύμφωνα με τις διαρροές το Samsung SM-G8870 (αυτή θα είναι η κωδική ονομασία του) θα ενσωματώνει το γνωστό Infinity Display AMOLED panel της εταιρείας αλλά με αναλογία 19.5:9 και όχι το καθιερωμένο 18.5:9 aspect ratio, το οποίο μάλιστα αναφέρεται ότι θα υιοθετηθεί και στο νεότερο Galaxy S10.

Ένα ακόμη στοιχείο που έχει διαρρεύσει είναι ότι το κορεάτικο μοντέλο με SD710 SoC θα είναι εξοπλισμένο με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ανάλογη του Galaxy A7 (2018) και μπαταρία χωρητικότητας 3000mAh. Αναφορές για την μνήμη RAM δεν έχουν γίνει ακόμη, ενώ για το λειτουργικό σύστημα δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο από Android 9 Pie out of the box.

Το εν λόγω μοντέλο πρόκειται να στελεχώσει την κορεάτικη σειρά Galaxy A και δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί επίσημα πριν το τέλος του έτους. Όσον αφορά στην κατάταξη -λόγω του επεξεργαστή- θα βρίσκεται πάνω από το Galaxy A9 (2018).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.