Το πρώτο teaser της Sony με τίτλο ‘Seeing is believing’ εν όψει IFA 2018

Seeing is believing, Το πρώτο teaser της Sony με τίτλο ‘Seeing is believing’ εν όψει IFA 2018

Η Sony αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της Xperia XZ3, στα πλαίσια της IFA στις 30 Αυγούστου στο Βερολίνο σε προγραμματισμένο press event και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας το πρώτο teaser video με τίτλο ‘Seeing is believing’.

Η εταιρεία με αυτό το tweet προφανώς μας παροτρύνει να πιστέψουμε μόνο σε ό,τι βλέπουμε ή πρόκειται να δούμε από Xperia XZ3 σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα.

Το Xperia XZ3 σύμφωνα με τις διαρροές αναμένεται με 5.7 ιντσών IPS LCD οθόνη με 1080×2160 Full HD+ ανάλυση και αναλογία 18:9 aspect ratio, οκταπύρηνο Snapdragon 845 SoC με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, Android 8.1 (Oreo) και μπαταρία χωρητικότητας 3240 mAh.

Τέλος, η μονή κάμερα στο πίσω μέρος φημολογείται ότι θα είναι εξοπλισμένη με το νέο αισθητήρα των 48 megapixels της εταιρείας, ενώ η τελευταία διαρροή αποκάλυψε και τα τέσσερα χρώματα, μαύρο, ασημί, μωβ και πράσινο, στα οποία θα διατεθεί η νέα συσκευή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναι… χαμος θα γινει παλι…. θα μπουν στο πειρασμο να το πάρουν και τα 65 άτομα που πηραν το xz2.

combo69

ειρωνίτσα??????

Flagship killer

Γιατί το παλεύουν αλήθεια;;;; γιατι;;;;

KnightRider

Βρε Sony βγάλε κάνα κινητό της προκοπής που να έχει HighRes ηχογράφηση με έλεγχο gain όπως με το LG V30 !!!!

ΚώσταςD.

Πολύ τούμπανο! Η αμολεντ του λείπει μόνο. Πάντως θα έχει σίγουρα πολύ καλές πωλήσεις!

ores

sony,lg kai htc δεν ξερουν τι τους γινετε.Θα τους το ποθμε μετα…

ΚΝ

Ένα ακόμα ποιοτικό τηλέφωνο με πολλές δυνατότητες και μια πανίσχυρη κάμερα από τη Sony (την καλύτερη εκτός απρόοπτου σε κινητό στην παρούσα φάση).
Το πρόβλημα με τη Sony είναι τα κινητά της δεν είναι ξεκάθαρος ο χαρακτήρας του αγοραστή που θέλουν και με αυτό τον τρόπο δυσκολεύει τα άτομα να το επιλέξουν. Επίσης, για κάποιο λόγο το ντιζαιν είναι πλέον άσχημο…
Πρέπει να αποφασίσουν ….θέλουν ένα ρετρό στυλ τηλ ας το κάνουν…θέλουν ένα τηλ χωρίς περιθώρια οθόνη ας το κάνουν….απλά πρέπει να επιλέξουν ένα στυλ με σωστό ντιζάιν και φιλοσοφία. Αν το κάνουν η Sony μπορεί να ξαναγίνει αυτό που ήταν στα τηλ με δύναμη όπως η Apple. Είναι η μόνη εταιρία με τόσο ισχυρό μπραντ όπως και η Blackbery (BB)…. αλλά πρέπει να κάνει κάτι να ξανααποκτήσει τη προσωπικότητα που έχασε!

John

Σιγα μην μοιαζει με το render , καμια αρχαιολογια σχεδιαστικα θα ειναι παλι.

ΝΙΚΟΣ

Αν αντί για SONY στο κάτω μέρος έγραφε HUAWEI θα έκανε 400. Αν έγραφε XIAOMI 250. Τόσο απλά. no difference. Μια από τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

επεισόδιο ‘ κατι πρέπει να κανει και να αλλάξει η sony.. ‘ μερος 12.871

ξεπερασαμε ακομα και το τολμη και γοητεία!

One

Μακάρι να εχει LCD οθόνη οπως λετε στη περιγραφή αλλά δυστυχώς θα έχει Oled οθόνη.

Θα ριζουμε γέλια διαβάζοντας σχόλια στο xda για burn in και αλλα θέματα οπως κάναμε τόσα χρόνια με τις amoled της Samsung. Αν η Sony νομίζει οτι θα κερδίσει καινούργιους πελάτες με αυτή τη κίνηση είναι γελασμένη, ισα-ισα που θα χάσει αρκετούς παλιούς.

JohnWave

Aν η κάμερά του δεν κάνει κάποια έκπληξη και είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα του ΧΖ2 Premium, τότε θα πάει άπατη και αυτή η συσκευή. Τα τεχνικά της χαρακτηριστικά τα έχουν οι ναυαρχίδες που έχουν κυκλοφορήσει από Μάρτιο και των οποίων οι τιμές κυμαίνονται πλέον από 500 έως 650€. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το μπεζελιασμένο σχεδιασμό και την LCD οθόνη θα οδηγήσουν και αυτή τη ναυαρχίδα της Sony στον πάτο. Κάθε χρόνο τα λέμε, κάθε χρόνο πέφτουμε μέσα αλλά εκεί στη Sony mobile μάλλον απλά κάνουν το κέφι τους χωρίς να δίνουν σημασία στο τι ζητά η συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών. Ότι έκανε και η Microsoft με τα windows mobile.

Kostas

Απο τη Sony θα ήθελα να μας ενημερώσετε για τα νέα ακουστικα WH-1000XM3 ή όπως αλλιώς θα λέγονται. Ακόμη και ένα unboxing θα ήταν ωραίο.

djfapples

Αντε να δούμε τί καινοτομία θα βγάλει πάλι η “κακή” SONY για να ακολουθήσουν οι άλλες εταιρείες όπως την ακολουθούν από το XPERIA Z κ έπειτα

Impressive-Instant

Σίγουρα θα έχει πάλι κάτι καινοτόμο, όπως κάθε ναυαρχίδα της Sony! Αναμένουμε με ενδιαφέρον την αυριανή παρουσίαση.

Bart

“Ο/Η JohnWave λέει:
Aν η κάμερά του δεν κάνει κάποια έκπληξη και είναι στα ίδια επίπεδα με εκείνα του ΧΖ2 Premium, τότε θα πάει άπατη και αυτή η συσκευή”

Μιλάς για την κάμερα του ΧΖ2 Premium? Μάλλον δεν έχεις δει συγκριτικά με άλλες συσκευές της κατηγορίας του.. Ειδικά στο σκοτάδι και στο βίντεο.

Vendetta

@JohnWave δώσε τόπο στην οργή!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.