Το prototype του USB-C φορτιστή των iPhone του 2018 σε real-life φωτογραφίες;

πρωτότυπο usb c φορτιστής iphone 2018 real life φωτογραφίες, Το prototype του USB-C φορτιστή των iPhone του 2018 σε real-life φωτογραφίες;

Μετά τη φημολογία για το USB-C φορτιστή των 18W για τα iPhone του 2018 ήρθε η στιγμή που εμφανίστηκε το prototype μοντέλο που θα συνδέεται με καλώδιο Lightning σε USB-C για να μπορεί να φορτίζει το 50% της μπαταρίας των iPhone σε μισή ώρα.

Εφόσον τα iPhone που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο έχουν αυτό το νέο φορτιστή, δε θα χρειάζεται οι καταναλωτές να ξοδέψουν χρήματα για να αγοράσουν κάποιο φορτιστή που θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, ενώ η ύπαρξη θύρας USB-C σε φορτιστή γεμίζει ελπίδες πως τα iPhone του 2019 θα διαθέτουν θύρα USB-C και όχι Lightning, κάτι το οποίο δε φαίνεται να είναι προς το συμφέρον της Apple.

Το πρωτότυπο μοντέλο του νέου φορτιστή, που απεικονίζει αυτόν της έκδοσης για τις Η.Π.Α, συμβαδίζει με το σχεδιασμό που έδειχναν τα render που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά και με το μικρό μέγεθος στα πρότυπα της Apple. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως ο φορτιστής φαίνεται αρκετά πιο παχύς από όσο μας έχει συνηθίσει η Apple για τους φορτιστές των iPhone.

Οι ενδείξεις που αναγράφονται στο φορτιστή είναι αρκετά διαφορετικές από τις συνηθισμένες της Apple αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως έχουμε να κάνουμε με πρωτότυπο μοντέλο και κατά μεγάλη πιθανότητα θα διαφοροποιείται από το τελικό προϊόν. Τέλος, ο κωδικός του φορτιστή αναγράφεται ως A1720 και οι ενδείξεις του αναφέρουν ότι η ισχύς του θα μπορεί να φτάσει τα 18W.

πρωτότυπο usb c φορτιστής iphone 2018 real life φωτογραφίες, Το prototype του USB-C φορτιστή των iPhone του 2018 σε real-life φωτογραφίες;

πρωτότυπο usb c φορτιστής iphone 2018 real life φωτογραφίες, Το prototype του USB-C φορτιστή των iPhone του 2018 σε real-life φωτογραφίες;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tasos Spanos

Λίγο δύσκολο να αφήσει τα έσοδα από τα αξεσουάρ mfi
Καλό και το άλλο πρότυπο αλλά λογικά θα κρατήσει το δικό της

forneverarrow

Δεν βλέπω κάποια ένδειξη οτι θα καταργηθεί το Lightning. Ήδη υπάρχουν στην αγορά fast chargers με type-c to lightning γιατί είναι ο μόνος τρόπος να έχεις fast charging σε iPhone. Απλά τώρα θα το δίνει on the box αντί να το αγοράζεις extra. Ας το ξαναπώ, δεν παίζει να καταργήσει η Apple το lightning για κάτι πιο παχύ όπως το type c. Θα μείνει ως έχει μέχρι να καταργηθεί εντελώς η θύρα φόρτισης περνώντας αποκλειστικά σε Qi.

Darth

@Tasos Spanos δεν καταργει το Lightning αλλα καταργει το type a

δλδ απο ενα ακρο θα εχει type c απο το αλλο Lightning

Lightning δεν θα καταργιθει ποτε καθος τα εσοδα απο τα mfi ειναι τεραστεια

Efkairiakos

Συμφωνώ με όλα τα σχόλια!

lneam

Για εβαλαν βυσμα USB C και οχι Lightning στον φορτιστη ?

Chris966

Ξέρει κανείς τι μνήμη RAM θα έχουν τα iphone του 2018;

Agnostos13

@Darth
Γιατί αν αντί για lightning βάλει usb-c νομίζεις δεν μπορεί να κλειδώσει τη θύρα και να δέχεται μόνο mfi usb-c περιφερειακά;
Χώρια του οτί μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικό interface (όπως έχει κάνει με το thunderbolt 3) που να βασίζεται στο usb-c και άρα να απαιτεί συμβατά περιφερειακά για να δουλέψει.

Agnostos13

@Chris966:
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα αλλά υποθέτω:
-iPhone 9 (6,1″-lcd) -> 2GB
-iPhone X2 (5,8″-oled) -> 3GB/4GB
-iPhone X2 Plus (6,5″-oled) -> 4GB

Chris966

Agnostos13:
Σ’ ευχαριστώ φίλε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.