Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε ένα μήνα

Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 7: Πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε ένα μήνα

Το Xiaomi Redmi Note 7 έκανε το ντεμπούτο του στην Κίνα στις 15 Ιανουαρίου. Τότε ο Lu Weibing της Xiaomi είχε δηλώσει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να πουλήσει 1 εκ. τεμάχια μέσα στον πρώτο μήνα. Ακριβώς τέσσερις εβδομάδες αργότερα, επιτεύχθηκε αυτός ο στόχος.

Ο Lu Weibing αποκάλυψε ακόμη ένα εσωτερικό μήνυμα που έστειλε στο διοικητικό συμβούλιο της Xiaomi, επιβεβαιώνοντας το επταψήφιο νούμερο. Το Redmi Note 7 κατάφερε να πετύχει από το ξεκίνημα μια σειρά από αστραπιαίες πωλήσεις, βλέποντας χιλιάδες τεμάχια να εξαφανίζονται μέσα σε λίγα λεπτά. Περιμένουμε να δούμε τώρα πως θα πάει το τηλέφωνο σε πωλήσεις και εκτός της εγχώριας αγοράς του. Ξέρουμε σίγουρα ότι τελικά θα κυκλοφορήσει και στην Ινδία, που αποτελεί επίσης μία πολύ μεγάλη αγορά.

Το Xiaomi Redmi Note 7 φαίνεται να οφείλει την επιτυχία του στην επιθετική του τιμή ($150 έως $200 περίπου ανάλογα με την έκδοση), με κάμερα 48 MP, επεξεργαστή Snapdragon 660 και γρήγορη φόρτιση με Quick Charge 4.

Περιμένουμε επίσης να δούμε σύντομα και το Xiaomi Redmi Note 7 Pro με τον Snapdragon 670, τον αισθητήρα κάμερας της Sony IMX586 και με τον αποθηκευτικό χώρο των 128 GB. Η τιμή θα είναι λίγο πιο πάνω φυσικά από το Redmi Note 7 και θα κυμανθεί περίπου στα $240 (για το εξωτερικό πάντα) για την έκδοση 6GB RAM και με 64 GB χώρο αποθήκευσης.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Λογικό στην τιμή που πουλάει… Νομίζω στο προ θα έχει τον 675. Θα έχει και 48αρα Σόνυ… Θα έχεις σχεδόν ναυαρχίδα πλέον με ελάχιστα χρήματα… Έχει να κάνει μεγάλη ζημιά το πρό….

vladimiros

Μπραβο σε αυτην την εταιρια που εχει χαμηλες τιμες..προτεινω πολλες φορες Xiaomi σε γνωστους γιατι στα χρηματα αυτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο..προσωπικα ομως δεν μπορω χονεψω καθολου το ui τους..

Christz

Μετά την Huawei που οι Αμερικάνοι κυνηγούν την xiaomi για “και καλά ” υποκλοπές χαχαχαχαχα.. την βλέπω την xiaomi να έρχεται 2η σε πωλήσεις τα επόμενα 2 χρόνια

Chris966

Οι παλαιοί έλεγαν: ”Επί τή καταναλώσει το κέρδος”.
Κάτι ήξεραν..

Υ.Γ. Και μιλάμε για ένα κινητό αξιοπρεπέστατο, και με εξαιρετικά χαρακτηριστικά.
Μπράβο στην Xiaomi!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.