Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

s pen galaxy note 9 bluetooth φόρτιση smartphone, Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

Το FCC στις Η.Π.Α που υπέβαλε σε δοκιμές το S Pen του Galaxy Note 9 έδειξε ότι όχι μόνο διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth αλλά θα μπορεί να φορτίζεται ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στη συσκευή.

Η υπηρεσία FCC (US Federal Communications Commission) ασχολείται με ρυθμιστικές αρμοδιότητες για τις συχνότητες τηλεοπτικών σταθμών, εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και Internet στις Η.Π.Α, με το πέρασμα του Galaxy Note 9 συμπεριλαμβανομένου του S Pen, να δείχνει πως η συσκευή ετοιμάζεται να πάρει την τελική της μορφή λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της από τη Samsung στις 9 Αυγούστου.

Η δοκιμή από την FCC δείχνει πως το S Pen θα φορτίζει ενώ βρίσκεται προσαρτημένο στο Galaxy Note 9, χωρίς τη χρήση καλωδίου, ενώ θα μπορεί να φορτίζεται και όταν ολόκληρη η συσκευή φορτίζει μέσω ασύρματης φόρτισης, με τις ευχές όλων να εστιάζονται στο να μην επηρεάζεται η αυτονομία του Note 9 από τη χρήση και τη φόρτιση του S Pen.

Τέλος, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα με Bluetooth, το S Pen ενδεχομένως να μπορούν οι χρήστες να το χρησιμοποιούν για να ελέγχουν την αναπαραγωγή μουσικής, να χρονομετρούν τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια μιας άσκησης αλλά και να εκτελούν άλλες λειτουργίες σχετικές με τη συνδεση μέσω Bluetooth.

s pen galaxy note 9 bluetooth φόρτιση smartphone, Το S Pen του Note 9 διαθέτει Bluetooth και φορτίζεται από το ίδιο το smartphone;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

η προσαρτηση στη συσκευης εχω απορια πως θα ρυθμιστει για να φορτιζει…. ενδιαφερον παντως – σημαινει πως θα ναι πιο precise. Εκτος κ αν θα κρεμαται σαν πουτσακι οπως στα ipad – αλλα εκει ας τ δικαιοογησουμε – πωλειται ως επιπροσθετο αξεσουαρ κ οχι ως πακετο οπως στα note. Ενδιαφερον η 9η σειρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.