To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Galaxy A6+, To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Τα renders τoυ νέου Samsung Galaxy A6+ διέρρευσαν σε δύο χρωματισμούς, μπλε και χρυσό. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε πλήρη εικόνα των renders του νέου μοντέλου της σειράς Galaxy A και αυτό που βλέπουμε μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ. Το στοιχείο της εμφάνισης και της διαφοροποίησης είναι κάτι που ψάχνουν ακόμη κάποιοι χρήστες.

Οι φωτογραφίες εμφανίζουν τις τέσσερις από τις έξι πλευρές του νέου μοντέλου. Το Galaxy A6+ έρχεται με ενιαίο μεταλλικό σώμα και ιδιαίτερο φινίρισμα ματ χρώματος με διάσπαρτα στίγματα, αρκετά διαφορετικό από ό,τι είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες γενιές. Στην πλάτη συναντάμε επίσης εγκοπές στο κάτω και το πάνω μέρος που «κόβουν» την ενιαία επιφάνεια του Galaxy A6+ προσφέροντας μία ευχάριστη εναλλαγή στην εικόνα. Οι εγκοπές αυτές ενδεχομένως να σχετίζονται με τις κεραίες τις συσκευής.

Το Galaxy A6+ έχουμε ήδη αναφέρει ότι θα ενσωματώνει την Infinity Display οθόνη 6 ιντσών και διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος. Επίσης, από τα renders παρατηρούμε στη δεξιά πλευρά πάνω από το πλήκτρο λειτουργίας κάτι σαν ηχείο. Μπορεί να βρίσκεται τοποθετημένο στο πλάι της συσκευής και όχι στο κάτω μέρος όπως συμβαίνει συνήθως.

Galaxy A6+, To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Η αριστερή πλευρά φιλοξενεί δύο tray, ένα μεγάλο προφανώς για διπλή SIM και ένα μικρότερο για κάρτα micro SD, που σημαίνει ότι δεν έχουμε υβριδική υποδοχή στο Samsung Galaxy A6+.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα leaks αναφέρουν ότι το νέο κορεάτικο μοντέλο έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου, 4GB RAM και εκτός απροόπτου Qualcomm Snapdragon 625 SoC.

Το Samsung Galaxy A6+ θα λανσαριστεί με το μικρότερο «αδερφάκι» του Galaxy A6, το οποίο περιμένουμε να του μοιάζει αρκετά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.