To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Galaxy A6+, To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Τα renders τoυ νέου Samsung Galaxy A6+ διέρρευσαν σε δύο χρωματισμούς, μπλε και χρυσό. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε πλήρη εικόνα των renders του νέου μοντέλου της σειράς Galaxy A και αυτό που βλέπουμε μπορούμε να πούμε ότι μας αρέσει πολύ. Το στοιχείο της εμφάνισης και της διαφοροποίησης είναι κάτι που ψάχνουν ακόμη κάποιοι χρήστες.

Οι φωτογραφίες εμφανίζουν τις τέσσερις από τις έξι πλευρές του νέου μοντέλου. Το Galaxy A6+ έρχεται με ενιαίο μεταλλικό σώμα και ιδιαίτερο φινίρισμα ματ χρώματος με διάσπαρτα στίγματα, αρκετά διαφορετικό από ό,τι είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες γενιές. Στην πλάτη συναντάμε επίσης εγκοπές στο κάτω και το πάνω μέρος που «κόβουν» την ενιαία επιφάνεια του Galaxy A6+ προσφέροντας μία ευχάριστη εναλλαγή στην εικόνα. Οι εγκοπές αυτές ενδεχομένως να σχετίζονται με τις κεραίες τις συσκευής.

Το Galaxy A6+ έχουμε ήδη αναφέρει ότι θα ενσωματώνει την Infinity Display οθόνη 6 ιντσών και διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος. Επίσης, από τα renders παρατηρούμε στη δεξιά πλευρά πάνω από το πλήκτρο λειτουργίας κάτι σαν ηχείο. Μπορεί να βρίσκεται τοποθετημένο στο πλάι της συσκευής και όχι στο κάτω μέρος όπως συμβαίνει συνήθως.

Galaxy A6+, To Samsung Galaxy A6+ διαρρέει σε ιδιαίτερο μπλε και χρυσό χρωματισμό

Η αριστερή πλευρά φιλοξενεί δύο tray, ένα μεγάλο προφανώς για διπλή SIM και ένα μικρότερο για κάρτα micro SD, που σημαίνει ότι δεν έχουμε υβριδική υποδοχή στο Samsung Galaxy A6+.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα leaks αναφέρουν ότι το νέο κορεάτικο μοντέλο έρχεται με 32GB αποθηκευτικού χώρου, 4GB RAM και εκτός απροόπτου Qualcomm Snapdragon 625 SoC.

Το Samsung Galaxy A6+ θα λανσαριστεί με το μικρότερο «αδερφάκι» του Galaxy A6, το οποίο περιμένουμε να του μοιάζει αρκετά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.