Το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει οθόνη 6.66 ιντσών;

samsung galaxy note 10 οθόνη 6.66 ιντσών, Το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει οθόνη 6.66 ιντσών;

Οι πληροφορίες που έρχονται για το Galaxy Note 10 αναφέρουν πως η Samsung έχει δώσει τα χαρακτηριστικά για την κατασκευή της οθόνης στις 6.66 ίντσες, τη μεγαλύτερη Super AMOLED που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε galaxy smartphone.

Αυτή τη φορά φαίνεται πως η Samsung έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για την ανάπτυξη του Galaxy Note 10 πολύ νωρίτερα σε σχέση με ό,τι έκανε στο παρελθόν, δείχνοντας την πρόθεσή της για την κατασκευή ενός πολύ καλύτερου smartphone σε σύγκριση με τα ήδη κορυφαία που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής.

Το Galaxy Note 9 διαθέτει οθόνη στις 6.4 ίντσες, με την οθόνη του επόμενου μοντέλου να διαθέτει 8% περισσότερη επιφάνεια τη στιγμή που η οθόνη του iPhone Xs Max έχει οθόνη 6.5 ιντσών και λόγω του notch αλλά και της αναλογίας οθόνης, να μένει λιγότερος ελεύθερος χώρος σε σύγκριση με αυτόν του Note 9, με τη Samsung να ετοιμάζεται για μια συσκευή με οθόνη μεγαλύτερη από το μεγαλύτερο iPhone που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή.

Όσον αφορά τα επερχόμενα Galaxy S10, η έκδοση S10+ φημολογείται πως θα έχει οθόνη στις 6.44 ίντσες, τη στιγμή που το S9+ διαθέτει οθόνη στις 6.2 ίντσες, ενώ τα άλλα δύο μέλη της σειράς S10 πιθανόν να έχουν οθόνη στις 5.8 ίντσες, όση είναι δηλαδή η οθόνη του Galaxy S9.

Τέλος, έχει αναπτυχθεί η φημολογία πως η Samsung έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του Note 10 και του έχει δοθεί η κωδική ονομασία “Da Vinci”, κάτι που ενδεχομένως να παραπέμπει στην ακόμα πιο βελτιωμένη έκδοση του S Pen, εμπλουτίζοντάς το με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Σατανικό σχέδιο…. Χαχαχαχα

Flagship killer

Δεν θα επιτρέψει το τμήμα μάρκετινγκ να επιλέγει αυτή η διάσταση ακριβώς, μιας και για πολλούς στον δυτικό κόσμο τα 3 6αρια είναι κακός αριθμός! Αντιθέτως στην Κίνα Είναι τυχερός…

ΚώσταςD.

Ότι να ναι. Απλά για να πούμε κάτι… Ο τυχερός αριθμός των Κινέζων είναι το 888 το ξέρουν και οι πέτρες… Το 666 στον Ιουδαϊσμό (Καμπάλα). Των Κορεατών το 777. Που κολλάει τώρα η Κορεάτικη Σαμσουνγκ με την Κίνα; Αλλά νταλον… 😂😂😂😂😂

ΚώσταςD.

Πόσο και με το 666 ακόμη;;;;😁😁😁😁😂😂😂😂😂

vladimiros

Πραγματικα δεν ξερω μεχρι ποσες ιντσες θα φτασουν τα κινητα οσο παει μεγαλωνουν..ναι μικραινουν τα μπεζελ..αλλα και παλι μια σκετη οθονη 6.6 ιντσων με το ζορι χοραει στην τσεπη..εγω ακομα εχω 5.2 οθονη και ειμαι μια χαρα δεν με λυπει κατι..

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

η ανηφορα στις ιντσες είναι κάθετη και συνεχή . δεν βλεπω ομως παράπονα απο τη πλειονότητά…. μόνο εγω και μερικοί άλλοι μόνιμοι που φωνάζουμε για τα άβολα μεγέθη.

συνεπώς οι εταιρείες καλα κάνουν

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παρηγορια ισως βρουμε στο μεσαίο s10 που – λόγω apple ξανα- η samsung αλλαξε άρον άρον τα σχέδια της και απο 6.2 θα βγει 5.8

godis

βρε σεις vladimiros & Παπαροκας για τα ματια σας και μονο….αλλα που να το καταλαβετε αυτο.!!!!

Flagship killer

Κώστας D. Επειδή έχω πάει αρκετές φορές στη Κίνα λόγω δουλειάς με τελευταία πριν 4 μήνες και πρώτη πριν 6 χρόνια, επέτρεψε μου να γνωρίζω κάτι περισσότερο από εσένα που έκανες αναζήτηση στο Google τους τυχερούς αριθμούς των λαών.

Apostolos

Έλα να βλέπω τα 7αρια να έρχονται

ΚώσταςD.

Flagship killer Δεν παλευεσαι… Ασχολούμαι χρόνια με γεωστρατηγική. Αν είμαστε σε άλλο σάιτ θα έτρωγες άσχημες τάπες… Άσε τις παπαρολογιες λοιπόν… Τπτ δεν ξέρεις, λες για να λες…

Petros

Το ειχε πει ο Παΐσιος οταν βγει Note με οθόνη 666 θα κλείσει η Apple απο χρεωκοπία

Mp

Παιδια μπορει να εχει το ιδιο μεγεθος με το note 9 αυτο δεν το ξερουμε ισως γινει ολλο οθονη θα διξει.

JohnWave

Από τη μία παραδέχομαι πως ήμουν από αυτούς που συνέχεια διαμαρτύρονταν για την άνοδο των ιντσών αλλά τελικά διαπίστωνα κάθε φορά πως μπορούσα να πάω παραπάνω. Τώρα όμως με το S9+ για πρώτη φορά υπάρχουν στιγμές που δυσκολεύομαι στο χειρισμό με το ένα χέρι (και έχω μεγάλα χέρια). Άλλοι φίλοι δεν μπορούν με τίποτα.

Ελπίζω οι 6.2 ίντσες να είναι το τελικό όριο ασχέτως αν εξαφανιστούν πλήρως τα bezels. Αν πάμε παραπάνω τότε θα ήταν καλό να υπάρξει μια πρακτική αλλαγή στο interface ως προς τα κουμπιά του notification bar και τις ειδοποιήσεις.Tώρα όσο για τη σειρά Note, δεν νομίζω οι λάτρεις της σειράς αυτής να έχουν θέμα. Χρησιμοποιούν πενάκι οπότε πάντα και τα δύο χέρια.

Flagship killer

@techblog το σχόλιο του ΚώσταςD. Παραπάνω είναι επιτρεπτό; μπορούμε να μιλάμε κατ’αυτόν τον τρόπο. ;

@Κώστας D. Αυτό το επίπεδο σου έδωσαν στο σπιτι σου το οποίο είναι πολύ χαμηλό για εμένα. Καλή σου μέρα και εύχομαι σύντομα να λυθούν όλα σου τα συμπλέγματα . Καλή σου μέρα και οι ευχές μου μαζί σου!

Flagship killer

Επίσης Κώστας D από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται η ηλικία σου (πιτσιρίκος το πολύ 25) και από την ορθογραφία σου φαίνεται η μόρφωση σου! Τάπες λέει χαχαχαχα

ΚώσταςD.

Flagship killer. Ενημερωτικά 8/8/2008 έγινε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων της Κίνας… μάντεψε γιατί… Μέχρι και από τα ΜΜΕ είχε αναλυθεί… Ένα απλό σου λέω τώρα… Τώρα όταν βλέπω ότι κάποιος γράφει την “έμπνευσή” του εννοείται ότι θα του την πω…!!! Και εννοείται ότι θα γελάσουμε με τους φίλους μου όσο δεν πάει…!!! 😂😂😂😂😂😂 (Συγνώμη techblog αν “ξεφύγαμε” από το θέμα του άρθρου, αλλά του την χάρισα την προηγούμενη φορά, ε 2η δεν γίνεται…)

ΚώσταςD.
Flagship killer

Κώστας D. Ειλικρινά λυπάμαι που ο λόγος να γελάς στη ζωή σου είναι οι άλλοι. Βλέπεις δεν είμαστε όλοι τυχεροί να ζούμε τη ζωή που γουστάρουμε και να “γελάμε” με τις χαρές και τις επιτυχίες μας σε αυτή.
Εύχομαι να καταφέρεις να βρεις και άλλους λόγους. Δεν σε κατηγορώ για τους τρόπους Και την αγωγή σου. Έτσι μεγάλωσες και το κατανοώ! Δεν φταις εσύ!
Δέχομαι την άποψη σου γιατί αυτό μου επιτρέπει η παιδιά μου να κάνω… Και τελειώνει εδώ. Αν θες να αισθάνεσαι ότι κάτι κατάφερες πιτσιρικακο, κάντο. Αλλά σε ικετεύω μάθε ορθογραφία !
είναι κρίμα να γελάμε μαζί σου για τα ορθογραφικά από τη στιγμή που σε όλα τα άλλα είσαι τέλειος!
Και πάλι καλή σου μέρα!

Flagship killer

Συγνώμη , Τώρα είδα το link… Χαχαχαχα εχεις πρόβλημα έτσι; με τιμά που ασχολείσαι τόσο μαζί μου ώστε να περιμένεις 10 μέρες για να απαντήσεις… είχα ξεχάσει τελείως αυτό το post. πω πω φίλε… κανένα ενδιαφέρον η ζωούλα σου… περαστικά!

ΚώσταςD.

Είδες πως μου μίλησες την προηγούμενη φορά; Το επίπεδο το δικό σου δεν το βλέπεις; Σοβαρά τώρα θες να μιλήσεις και για το επίπεδο των υπολοίπων; Σαν κάτι μπλαμπλαμπλαδες που δεν θέλουν να σταματήσουν σαν σε κάτι ινσομνια και κάτι παιδικά blogs για games… Άσε μικρέ και πολύ ασχολήθηκα μαζί σου…

Flagship killer

Περαστικά…

ΚώσταςD.

Όχι και ότι τώρα μιλάς καλύτερα αλλά τέλος πάντων… Ολόκληρα κατέβασα για το τίποτα… Ξέρεις εσύ τι κάνω και στη ζωή μου… Τι άλλο θα ακούσω…

ΚώσταςD.

κατεβατά*

Flagship killer

Εδώ τελειώνει η κόντρα μας!!! Επιτέλους συμφωνούμε σε κάτι 1000%!!!!!
“Ολόκληρα κατεβατά για το ΤΙΠΟΤΑ” !!!!
Τώρα αποχωρώ χαρούμενος που συμφωνήσαμε σε κάτι!!! Καλημέρα μας αδερφέ!

ΚώσταςD.

Σε αφήνω λοιπόν να αποχωρήσεις στο αποχωρητήριο σου!!!, μη σε καθυστερώ κοιτάζοντας το κινητό σου έτοιμος για το επόμενο κατεβατό!!! να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα!!! (μπορεί να είναι και επείγον!!!)😂😂😂😂 Καλή μας ημέρα!!! 😀😀😀😀😋😋😋😋

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.