To Samsung Galaxy Note 9 ίσως έρθει νωρίτερα ό,τι περιμένουμε

Galaxy Note 9, To Samsung Galaxy Note 9 ίσως έρθει νωρίτερα ό,τι περιμένουμε

Το Samsung Galaxy Note 9 πήρε πιστοποίηση για εμπορική χρήση από την αρμόδια αρχή του CMIIT (China Ministry of Industry and Information Technology) στην Κίνα οπότε είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά νωρίτερα ό,τι περιμέναμε.

Συνήθως η Samsung ανανεώνει τη σειρά Galaxy Note στις αρχές του φθινοπώρου αλλά ίσως αυτή τη φορά η επόμενη έκδοση, το Galaxy Note 9 να λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι και ίσως πριν τον Αύγουστο. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η κορεάτικη εταιρεία ίσως βιάζεται να προλάβει τον ανταγωνισμό και το λανσάρισμα των νέων iPhone το Σεπτέμβρη του 2018.

Βέβαια, η διαρροή αυτή θα ευχαριστήσει τους power users και τους φανατικούς της σειράς Note αλλά το θέμα είναι και τι νέο θα τους φέρει. Τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη για τις προδιαγραφές του επόμενου Note, ενώ σχεδιαστικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές. Οι Κορεάτες μάλλον θα ακολουθήσουν την πεπατημένη. Πάντως μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση είναι και αυτή.

Το Galaxy Note 9 έχει διαρρεύσει ότι θα είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχό του, ήτοι 3850mAh ή ακόμη και 4000mAh. Επίσης, θα έχει μεγαλύτερη οθόνη στις 6,4 ίντσες με αναλογία 18.5:9, ενώ οι απόψεις διίστανται για τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Οι μισοί αναφέρουν ότι θα είναι in-display και οι άλλοι μισοί λένε ότι η εταιρεία δεν προλαβαίνει να ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία στο επερχόμενο Note 9 και ότι ίσως το αποφασίσει για το επόμενο Galaxy S.

Όσον αφορά στον πυρήνα του τα leaks φέρνουν πιο κοντά το κορυφαίο SoC της Qualcomm, Snapdragon 845, και μνήμη RAM στα 6GB.

Galaxy Note 9, To Samsung Galaxy Note 9 ίσως έρθει νωρίτερα ό,τι περιμένουμε

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

α καλα … πρεπει δλδ να φτασει στις 6.5 ιντσες ενα κινητο για να εχει 3850 ή και μακαρι ( ακουσον ακουσον ) 4000mah μπαταρια ? σε ποιον πουλαν τωρα τα safety issues οταν στο Α9 το ειχε κυκλοφορησει διχως κανενα προβλημα ? ασε μας κουκλιτσα μου…. αιφον χ 2 ρε αφου ιδια φραγκα θα κοστιζουν …

NikosAr

Τρεχάτε κόσμε …. τρεχάτε να προλάβετε …. α δεν προλάβατε να αγοράσετε το 8 ; Κανένα πρόβλημα ήρθε το πολυεργαλείο 9 ….άντε σηκωθείτε …. τι ακόμα κάθεστε …!

@papaki

Σάπιο μήλο με σάπια τεχνογνωσία από την Apple ποτέ. Αλλά με τεχνολογία καθαρή, καινούργια, φρέσκια, πρωτοπόρα για μελλοντικές πάντα αναβαθμίσεις σε όλα τα προϊόντα της μόνο από την Samsung θα το βρεις.

Stavag

Δεν έχουν πλέον τι να αναβαθμίσουν και παρουσιάζουν σαν αναβαθμιση την μπαταρία των 4000.Α ξέχασα και το τεράστιο επίτευγμα που θα είναι το fingerprint.Ανουσιες κυκλοφορίες που απευθύνονται σε ένα πολύ μικρό κοινό tech freaks.Οσο για την διαμάχη μεταξύ των αντιπάλων στρατοπέδων apple και σαμσοναγκιδων στο ποιος θα σκάσει τα περισσότερα με ξεπερνα!!!

Αστέριος Στέλιος

Εγώ πάντως που έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη χρησιμότητα της σειράς ΝΟΤΕ, βλέπω πως την κατάντησαν ουρά της σειράς S με έξτρα το πενάκι και τίποτα άλλο. Φυσικά και αυτό με χαλάει και το μόνο που θέλω από το ΝΟΤΕ 9 είναι καλύτερη κάμερα σε φωτογραφία και βίντεο από όλους και όλες τις συσκευές, μεγαλύτερη μπαταρία, εννοείται στερεοφωνικό ήχο όπως στο S9 ή ακόμα καλύτερο, επαναφορά του ραδιοφώνου (για λόγους ασφαλείας σε μεγάλες καταστροφές λέει η νομοθεσία αρκετών κρατών, πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά) να έχει audio jack θύρα ακουστικών και επεκτάσιμη μνήμη και Τονίζω και θα ήθελα και επαναφορά του IR Bluster ( υπέρυθρες ως τηλεκοντρόλ)
Όλα αυτά με τιμή κάτω από 1000 € και αρχική μνήμη 128gb rom – 6 ή 8 ram …
Καλό θα ήταν να υποστηρίζει και το 5g μιας και οι χρήστες αυτής της σειράς κρατούν 2-3 χρόνια τις συσκευές τους …
Αν τανκ αν είναι όλα αυτά θα δείξει πως μας ακούει και θέλει τα λεφτά μας

alxgiann

Mόλις ανακοινωθεί το Note 9, είναι καλή στιγμή να πάρεις το note 8..

Karl

Για ωσους γνωρίζουν και ψάχνουν… Smartisan R1. Αναμονή μέχρι τς 15… Περιμένουμε μεγάλα πράγματα

John

Ναι θα τρεξουμε να παρουμε το Pakistan R1 γιατι ειμαστε γνωστες. Αχαχαχα μην τα πετας ετσι αποτομα και πνιγουμε με τον φραπε.

Κώστας Ζ.

@papaki, σε παρακαλώ πολύ, μπορείς να μου πεις 3 πρωτοπόρα χαρακτηριστικά που έφερε το Note 9;

Κώστας Ζ.

@papaki, το Note 8 ήθελα να πω με συγχωρείς, μπερδεύτηκα με το άρθρο.

@papaki

@Κώστας Ζ. Δεν χρειάζεται να γράψω τρία πρωτοπόρα χατακτηριστικά γιατί σαν επαγγελματικό Smartphone δεν θα βρεις κανένα άλλο για να συγκριθεί μαζί του. Από τότε που ξεκίνησε η σειρά Note η δική του σειρά ξεχώρισε από την αρχή. Αν η Microsoft προσπαθήσει να βγάλει στην αγορά το δικό της επαγγελματικό Smartphone θα έχει και αυτό επιτυχία σίγουρα. Οι υπόλοιπες για τώρα εταιρείες και να βγάλουν κάτι παρόμοιο δεν θα έχουν την ίδια απήχηση γιατί δεν μπορούν αυτήν την εικόνα να την δώσουν σαν επαγγελματικό τηλέφωνο αλλά σαν στυλ Communication. and Entertainment μόνο.

Vendetta

Κώστας Ζ. σε όλα έχει καινοτομήσει το Note 8. Η ερώτηση είναι σε σχέση με τι έχει καινοτομήσει? Και η απάντηση είναι σε σχέση με το Note 4 (Note 5 δεν ήρθε Ευρώπη. Note 7 έγινε βόμβα). Οπότε για τους κατόχους και λάτρεις της σειράς Note, το Note 8 είναι μεγάλη καινοτομία σε όλους τους τομείς.
Άσχετο. Μου ήρθε η καινούργια ενημέρωση στο Note 8 και μπορώ να δω πολύ μεγάλη διαφορά (προς το καλυτερο) σε σχέση με την μπαταρία. Το επιβεβαιώνει κανείς?

Κώστας Ζ.

Νόμιζα πως λέμε πρωτοπόρο οτιδήποτε καινούριο, νεο στην αγορά, κάτι που δεν υπήρχε πριν υπάρξει το πρωτοπόρο για το οποίο μιλαμε. Μάλλον δεν το βλέπω και τόσο ορθά τι να πω…

Vendetta

Κώστα σε αυτο έχεις δίκιο. Εάν το συγκρίνεις με την αγορά δεν υπάρχει κάποια καινοτομία. Ανάλογα πάντα από ποια πλευρά το βλέπεις…

Κώστας Ζ.

@Vendetta, οκ, συννενοηθηκαμε. Για να μην παρεξηγηθώ, φοβερό το Note 8, πρωτοπόρο όμως όχι…

Solon

Έχω το S7 και το Note8 και χρησιμοποιώ καθημερινά το… s7. Εδώ και δύο γεννιές δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη που να με κάνει να χρησιμοποιήσω ένα ποιο καινούριο μοντέλο. Οπωσδήποτε η διπλή κάμερα του Note 8 είναι καλύτερη του S7, ειδικά τη νύχτα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αλλάξω το καταπληκτικό S7 που έχει και πολύ καλή αυτονομία.
Έτσι λοιπό η Samy θα μας βάλει μεγάλη μπαταρία στο Note 9 μπας και τσιμπήσουμε.

Solon

Η επόμενη μεγάλη εξέλιξη στα smartphones θα είναι οι οπτικοί αισθητήρες 3d που θα επιτρέπουν χαρτογράφηση του χώρου και οι αναδιπλούμενες οθόνες. Μέχρι τότε δεν πρόκειται να υπάρξει καμιά καινοτόμως βελτίωση στον χώρο και κανένας λόγος να πληρώσεις ένα 800άρι εάν έχεις ένα κινητό επιπέδου S7. Κι ας βγάζει και 100.000 σκορ επιπλέον στο Antutu. Από την στιγμή που τρέχεις απροβλημάτιστα κάθε βαριά εφαρμογή τότε το σκορ είναι απλά νούμερα εντυπωσιασμού.

Αν μπορεί ο admin ας ενοποιήσει τα 2 post μου. Ευχαριστώ

Κώστας Ζ.

@Solon,δίκιο έχεις. Επίσης το s7 είναι το μόνο κινητό που θα αγόραζα μετά το S4 Mini. Απίστευτη κάμερα και υπάρχουν και τρομερά mods στο εξ ντι έι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.