Το Samsung Galaxy Note 9 στο Geekbench με Exynos 9810 και 6GB RAM

samsung galaxy note 9 geekbench τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Samsung Galaxy Note 9 στο Geekbench με Exynos 9810 και 6GB RAM

Όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι θα έχουμε πιο συχνές εμφανίσεις του Samsung Galaxy Note 9 αποκαλύπτοντας είτε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, είτε στοιχεία της συσκευής αναφορικά με το σχεδιασμό της. Αυτή τη φορά το Galaxy Note 9 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench και αποκαλύφθηκε μέρος των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

Το Galaxy Note 9 εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench, με κωδικό SM-N960N, πετυχαίνοντας 2737 πόντους στο single-core και 9064 στο multi-core test, ξεπερνώντας τις επιδόσεις των Galaxy S9 και S9+, πάντα στα πλαίσια του benchmark. Αυτό γίνεται παρά το γεγονός πως το Galaxy Note 9 εμφανίζεται με τον Exynos 9810, τον επεξεργαστή που διαθέτουν τα S9 και S9+ στις αγορές εκτός Η.Π.Α και Κίνας.

Όσον αφορά τη μνήμη RAM, το Geekbench δείχνει πως η συσκευή διαθέτει 6GB όπως και το Galaxy S9+, ενώ στον τομέα του λειτουργικού συστήματος βλέπουμε πως το Galaxy Note 9 “τρέχει” την έκδοση Android 8.1.0 Oreo. Μένει να δούμε τις πληροφορίες που αναμένεται να “διαρρεύσουν” μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής από τη Samsung και να δούμε τι παραπάνω θα προσφέρει όχι μόνο σε σύγκριση με το Note 8 αλλά και με τα Galaxy S9 και S9+.

samsung galaxy note 9 geekbench τεχνικά χαρακτηριστικά, Το Samsung Galaxy Note 9 στο Geekbench με Exynos 9810 και 6GB RAM

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Θα πιάνει και φωτιά;

Νικος

Που ξεπερνά το s9 να μάθουμε και εμείς; ότι να’ναι….

Aligator

@Νικος
Λογικά θα είναι χρονισμενο πιο ψηλά.
Δεν θα μπορούσε το s9 να έχει τις ίδιες επιδόσεις με το note 9 μιας και το δεύτερο είναι η top ναυαρχίδα της samsung.
Σου λέει γιατί να σχεδιάσω καινούργιο επεργαστη χρονίζω τον 9810 για το s9 2.8ghz / 1.7ghz και για το note 9 2.9ghz / 1.9 ghz αντίστοιχα που είναι το design του 9810.
Με λίγα λόγια το s9 με 9810 ειναι underclock 😉

Νικος

@Aligator
Μα φίλε μου το σκορ που βλέπουμε πιο επάνω από τον αρθρογράφο είναι χαμηλότερα του s9 plus και βάζει συμπέρασμα ότι είναι πιο γρήγορο το note 9. Πώς γενεν αυτο;

Agnostos13

Το multiscore του φημολογούμενου Note9 είναι ελάχιστα μεγαλύτερο του S9+ (9024)

Νικος

Μόλις έτρεξα ένα στο s9 plus 3690 στο single και στο multi 9059. Απλά είναι ένα copy παστε άρθρο που δεν βάζει και την πραγματική πηγή που αντέγραψε το άρθρο.

Φωτης

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι παλια οταν κυκλοφορούσε note ηταν μπροστα με διαφορα απο ολα..Κ ειδικα απο τα galaxy s..

ΝΙΚΟΣ

Άλλο ένα κάπως σοφιστικέ υπερεκτιμημένο τηλέφωνο. Ποιος νοιάζεται ;Βαρέθηκε ο κόσμος.Κάτι χαζοποτσιρίκια ασχολούνται με τόσο ακριβές συσκευές.

Vendetta

@ΝΙΚΟΣ πες μας τις πηγές σου. Μιλάς με εσωτερικά βιώματα? Ή όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια? Σηκωθείτε από την κριτική του καναπέ και σταματήστε τις εξυπνάδες…

Agnostos13

@Vendetta:
Μην τρελένεσαι φίλε…είναι φίλος του ΑΝΤΡΕΑ…γνωστά τρολάκια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.