To Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει σε Silver χρώμα

Το Samsung Galaxy Note 9, To Samsung Galaxy Note 9 θα κυκλοφορήσει σε Silver χρώμα

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο (ανάλογα την αγορά) στα τέσσερα χρώματα, Metallic copper, Lavender purple, Ocean blue και Midnight black. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και μία πέμπτη χρωματική έκδοση σε silver.

To Note 9 σε ασημένιο χρώμα διέρρευσε σε press render μαζί με την πληροφόρηση ότι η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά των ΗΠΑ. Η έκδοση αυτή μοιάζει αρκετά στην απόχρωση Arctic Silver που πρωτοπαρουσίασε πέρυσι η Samsung για τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus smartphones και όπως παρατηρούμε το S Pen ακολουθεί το χρωματισμό του τηλεφώνου.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε εάν το νέο χρώμα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές πλην των Ηνωμένων Πολιτειών ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανό. Τα χαρακτηριστικά και η τιμή του αναμένονται ίδια όπως και στις άλλες χρωματικές εκδόσεις.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κορυφαία ναυαρχίδα της Samsung μπορείτε να απολαύσετε το χορταστικό μας βίντεο παρουσίαση από το TechblogTV εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το ερυθρό χάλκινο γιατι δεν κυκλοφορεί Ελλάδα? τοσο κακόγουστοι ειναι στη samsung hellas και δε το φεραν?

Nikos

οχι, απλα ειναι τοσο ασχημος και κακογουστος αυτος ο συνδυασμος χρωματων για τηλεφωνο 1000 ευρω…χαχα, περα απο το αστειο νομιζω οτι μονο για 100 ατομα το πολυ σε ολη την Ελλαδα, δεν αξιζει να κανουν εισαγωγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.