Το Samsung Galaxy Note 9 θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουλίου;

samsung galaxy note 9 παρουσίαση τέλη ιουλίου, Το Samsung Galaxy Note 9 θα παρουσιαστεί στα τέλη Ιουλίου;

Μια νέα αναφορά κάνει λόγο για το επίσημο ντεμπούτο του Samsung Galaxy Note 9 στα τέλη Ιουλίου, παρά την επίτευξη του 1 εκ. πωλήσεων των Galaxy S9 στη Νότιο Κορέα, με τις αποστολές των συσκευών από τα εργοστάσια να είναι μειωμένες σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς της Samsung και να δημιουργείται ανησυχία.

Για αυτούς τους λόγους η Samsung, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ενδεχομένως να παρουσιάσει το Galaxy Note 9 νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, περί τα τέλη Ιουλίου και ένα μήνα νωρίτερα από το συνηθισμένο χρονοδιάγραμμα της Note σειράς τα οποία παραδοσιακά παρουσιάζονται μέσα στον Αύγουστο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Samsung πιθανόν να σκέφτεται και την Apple, την οποία θα ήθελε να προλάβει και να έχει μια ώθηση στις πωλήσεις του Galaxy Note 9 πριν την παρουσίαση των iPhone μέσα στο Σεπτέμβρη.

Στην περίπτωση που η Samsung “τραβήξει” την παρουσίαση του Galaxy Note 9 ένα μήνα νωρίτερα τότε δεν αποκλείεται να δούμε τα επερχόμενα Galaxy S10 και S10+ τον Ιανουάριο στη CES 2019 έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για ακόμα περισσότερες πωλήσεις των συσκευών μέσα στο 2019. Αυτή η κίνηση βέβαια κρύβει και αρκετό ρίσκο μιας και, εφόσον επαληθευτούν οι φήμες, η Samsung θα παρουσιάσει το αναδιπλούμενο smartphone στην MWC 2019 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη και λόγω της μοναδικότητας της φημολογούμενης συσκευής δεν αποκλείεται να επισκιάσει τις πωλήσεις των Galaxy S10.

Μένει να δούμε τι θα πράξει τελικά η Samsung για το επόμενο Galaxy Note και πως αυτό θα επηρεάσει τα πλάνα της εταιρείας για τα επόμενα βήματά της με σκοπό να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

εκτιμω πως αυτο το ανελεητο τρεξιμο,να σε προλαβω να μην με προλαβεις,δεν ωφελει την samsung,αρχιζει και δειχνει “μικρη”…δεν ξερω τι σκεφτονται τα μεγαλα της κεφαλια,αλλα αν δεν εχεις κατι σημαντικο να δειξεις,δεν ξερω αν πρεπει να βιαζεσαι τοσο πολυ…ισως αυτοι ξερουν κατι πιο καλα.

Axel

Δεν βιάζονται καθολου φιλε μου. Όσο ξέρουν ότι υπάρχουν πρόβατα εκεί έξω (χωρίς παρεξήγηση) άτομα με καταναλωτικό μικρόβιο και όλα τα σχετικά θα βγάζουν συνέχεια και σε εξωφρενικές τιμές. Γιατί; Γιατί ξέρουν οτι θα πουλήσουν. Οπότε καλά ξηγιούνται οσο και να μην μας αρέσει αυτό φορά τον Α η Β λόγο

Xarisgru

Εγω νομιζω οτι καθε χρονο λενε τα ιδια! Όπως θα λενε και για γρηγοροτερη παρουσίαση του s10! Θα το θυμηθειτε

Μανώλης

αν δε πάει καλά το note 8 γιατί να παρουσιάσει το 9 που θα είναι περίπου το ίδιο;;;

Makis

Μόνο η Apple πουλάει σανό, τι λέτε τώρα…..

NtinosMD

Να βγει…να πεσει πιο γρηγορα η τιμη του note 8. Τα ιδια θα ειναι ή θα μου πειτε θα αξιοποιειτε το super slow mo που θα ειναι η μονη διαφορα μεταξυ αυτων των 2 , καθημερινα κ λρεπει οπωσδηποτε να προτιμηθει το 9αρι;

Pitsi

Καμια διαφορά η μια συσκευή απο τον προκάτοχό της. Ολα για τα λεφτα τα κανουν. Εαν σκεφτόταν την εξέλιξη μονο για τουλάχιστον ενα χρόνο δεν θα έβγαζαν καν κορυφαία συσκευή (Note) απλως θα περιμεναν να είχαν κάτι χειροπιαστό να παρουσιάσουν που θα έκανε την διαφορά και θα προσελκυε το ενδιαφέρον του υποψηφιου αγοραστή.
Ελάχιστα καλύτερη καμερα, μπαταρία και απόδοση που δεν καταλαβαίνεις νομίζω τσαμπα λεφτα και κόπος εαν θελεις να πουλήσεις παλιο κινητό κλπ….

τακης

Ναι να βιαστουν για να σκανε παλι οι μπαταριες. Αν δεν εχουν κατι καινουργιο να δειξουν ας μην βιαστουν εκτος και αν περιμενουν κατι διαφορετικο απο την apple και τρεχουν να προλαβουν. Προσωπικα εχω το note8 , σε σχεση με το S8 εχει καποιες βελτιωσεις στο γενικο συνολο. Το s9 εκτος απο καποια gestures και λιγο καλυτερο slow motion δεν εχει δωσει κατι παραπανω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.