Το Samsung Galaxy S10 Lite θα κυκλοφορήσει ως Galaxy S10 E;

Galaxy S10 E, Το Samsung Galaxy S10 Lite θα κυκλοφορήσει ως Galaxy S10 E;
To τρίτο και μικρότερο μέλος της σειράς Samsung Galaxy S10 εδώ και καιρό αναφέρεται στα διάφορα δημοσιεύματα με την ανεπίσημη ονομασία Galaxy S10 Lite ωστόσο οι τελευταίες διαρροές κάνουν πλέον λόγο για το Galaxy S10 E.
Η πρώτη αναφορά έγινε μέσα στην εβδομάδα από το Mobile Fun, retailer με αξεσουάρ smartphone, ενώ την ίδια επισήμανση έκανε και ο γνωστός και αξιόπιστος tipster Evan Blass σε ένα από τα τελευταία tweet του αναφορικά με το επερχόμενο μοντέλο.


Οι τελευταίες λοιπόν φήμες θέλουν το ανεπίσημο Galaxy S10 E να είναι το πιο προσιτό μοντέλο της νέας σειράς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει με επίπεδη και όχι curved οθόνη, κάτι που έχουμε να δούμε στη σειρά Galaxy S από την εποχή του Galaxy S7.
Αυτή η κίνηση από πλευράς Samsung θα επιφέρει αρκετά μεγάλη μείωση του κόστους του επιτρέποντας της να λανσάρει το εν λόγω μοντέλο σε αρκετά χαμηλότερη τιμή από τα «δίδυμα» αδέρφια του. Και να «χτυπήσει» με αυτόν τον τρόπο τον άμεσο ανταγωνιστή του iPhone XR που δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά σε πωλήσεις παρ’ όλο που κυκλοφόρησε αρκετά αργότερα από τα iPhone XS και XS Max.
Το Galaxy S10 E φημολογείται ότι θα ενσωματώνει διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος με έναν τηλεφακό, μπαταρία χωρητικότητας 3100mAh, υποδοχή ακουστικών 3.5 χιλιοστών, πλαϊνό fingerprint scanner, λειτουργικό Android 9 Pie και διαγώνιο οθόνης 5,8 ιντσών.
Τέλος, όσον αφορά στην επεξεργαστική ισχύ του εδώ η Samsung δεν πρόκειται να κάνει «περικοπές» εφόσον λέγεται ότι ολόκληρη η τριπλέτα θα ενσωματώνει τα πανίσχυρα Exynos 9820 ή Snapdragon 855 SoC, ανάλογα την αγορά κυκλοφορίας.
Το Galaxy S10 E αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μαζί με τα Galaxy S10 και Galaxy S10+ στις 20 Φεβρουαρίου.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.