Το Samsung Galaxy S10+ θα ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο 6,44 ιντσών;

S10, Το Samsung Galaxy S10+ θα ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο 6,44 ιντσών;

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν διαρρεύσει αρκετές φήμες για τη νέα σειρά Galaxy S της κορεάτικης εταιρείας. Η τελευταία διαρροή έκανε λόγο για τρία διαφορετικά μοντέλα Galaxy S10, εκ των οποίων ένα με τριπλή κάμερα, ενώ σύμφωνα με νέα φήμη η Samsung θα παρουσιάσει το ένα μοντέλο με 6.44 ιντσών Infinity Display.

Μάλιστα, η αναφορά από τη Νότια Κορέα λέει ότι η μεγαλύτερη οθόνη προορίζεται για το Galaxy S10+. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με προηγούμενη διαρροή η εταιρεία θα χρησιμοποιούσε δύο μεγέθη αναφορικά με τις οθόνες, στις 5,8 και στις 6,2 ίντσες αλλά φαίνεται πώς τα δεδομένα άλλαξαν και πάλι.

Η αλήθεια είναι πώς δε γνωρίζουμε πώς ακριβώς θα συνδυάσει η εταιρεία αριθμό καμερών και οθόνες στα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 αλλά είναι πολύ πιθανό η έκδοση με τη μεγαλύτερη οθόνη στις 6,44 ίντσες, δηλαδή το Samsung Galaxy S10+ να φέρει και το σύστημα τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος.

Εάν όντως ο αντικαταστάτης του Galaxy S9+ κυκλοφορήσει με 6,44 ίντσες θα είναι και η μεγαλύτερη οθόνη της σειράς από πλευράς Samsung. Οι φυσικές διαστάσεις της συσκευής ωστόσο αναμένουμε να διατηρηθούν σε λογικά πλαίσια εφόσον η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει αντίστοιχα και το ποσοστό αναλογίας οθόνης-σώματος προσφέροντας ένα full-screen flagship smartphone.

Κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι για την ώρα…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nwntas

Μολις παει 7ιντσες σε κανα δυο χρονια σφυριξτε …!!!!Κλεφτικα…

Γιάννης

Μόνο 6.44”? Τι μας περάσατε ρε; Τίποτα χωριάτες;

Makis

Πάλι καλά που δεν πετάχτηκε κάνεις, ακόμη, να πει ότι αφού θα έχει μηδενικά μπέζελ, δεν είναι πρόβλημα οι σχεδόν 7 ίντσες. Τι κουβαλάτε βρε σεις, τι κουβαλάτε. Να είναι τάμπλετ και να έχω μια μικρή συσκευή να παίρνω τηλέφωνο, πα στο διάολο, αλλά να έχω αυτή την κουμούτσα για επικοινωνία, πάει πολύ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.