To Samsung Galaxy X έρχεται πριν από το Galaxy S10;

Galaxy X, To Samsung Galaxy X έρχεται πριν από το Galaxy S10;

Η Samsung εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη ενός αναδιπλούμενου μοντέλου εδώ και αρκετό καιρό και τώρα φαίνεται πώς το project έχει μπει στην τελική του ευθεία. Η ίδια η εταιρεία έχει δηλώσει ότι θα λανσάρει τελικά το φερόμενο ως Samsung Galaxy X foldable smartphone.

H τελευταία αναφορά μάλιστα υποδηλώνει ότι το αναδιπλούμενο μοντέλο του Κορεάτη κατασκευαστή είναι πιθανόν να παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του επόμενου χρόνου, πριν από το Galaxy S10.

Παρ’ όλο που η Samsung συνήθως δεν αποκαλύπτει νέα smartphones στο Consumer Electronics Show, διαρροή από την Κίνα ισχυρίζεται ότι η παρουσίαση του Galaxy X θα γίνει στη CES τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Ένα μήνα νωρίτερα δηλαδή από το Galaxy S10, το οποίο φημολογείται ότι θα λανσαριστεί στα πλαίσια του Mobile World Congress 2019 που θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό στις 25 Φεβρουαρίου. Η παρουσίαση των μοντέλων της σειράς Galaxy S στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης είναι κάτι που το συνηθίζει άλλωστε η κορεάτικη εταιρεία.

Όσον αφορά τώρα στις προδιαγραφές του καινοτόμου μοντέλου δεν έχουν ακουστεί πολλά πράγματα πέραν του ότι θα έχει οθόνη 7,3 ιντσών σε πλήρη έκταση και 4.5 ίντσες όταν είναι διπλωμένη, ενώ το κόστος του λένε ότι θα ανέρχεται σε 1850 δολάρια.

Η επαναστατική συσκευή ασφαλώς και απευθύνεται σε premium γκάμα χρηστών και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη παρτίδα Galaxy X που αναμένεται να μην ξεπερνά τις 300.000 με 500.000 τεμάχια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

οποτε και να ρθει εχω ηδη ετοιμο το διχιλιαρο…

Μανώλης

φαντάζομαι όταν ανακαλύψουν εκεί στη Samsung ότι το Χ είναι το λατινικό 10!!! Χαχαχαχα!!!!!

Nikopoup

@Μανώλης θα τους στείλουμε το σχόλιο σου και θα το ανακαλύψουν γρηγορότερα.

Μανώλης

χμμμ καταλαβαίνεις ότι αστειεύομαι έτσι;;; το λέω μη το στείλεις και εκτεθούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.