Το Samsung Galaxy X θα διαθέτει πολλαπλές OLED οθόνες 3.5 ιντσών και θα παρουσιαστεί στην MWC 2019;

samsung galaxy x πολλαπλές oled οθόνες 3.5 ιντσών mwc 2019 βαρκελώνη, Το Samsung Galaxy X θα διαθέτει πολλαπλές OLED οθόνες 3.5 ιντσών και θα παρουσιαστεί στην MWC 2019;

Μετά τη φημολογία πως τα Galaxy S10 και S10+ θα παρουσιαστούν στη CES 2019 στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την παρουσίαση του αναδιπλούμενου smartphone της Samsung με την ονομασία Galaxy X στην MWC 2019 στη Βαρκελώνη το Φεβρουάριο, ενώ ταυτόχρονα γίνονται εκτιμήσεις για το πως θα λειτουργεί η αναδίπλωση στη συγκεκριμένη πολυαναμενόμενη συσκευή.

Το φημολογούμενο αναδιπλούμενο smartphone της Samsung, το οποίο αρχικά είχε την κωδική ονομασία “Valley” και μετέπειτα “Winner”, αποτελεί ένα project πρωτοποριακό μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει πως θα μπορεί να γίνει πραγματικότητα μια συσκευή με τέτοιο σχεδιασμό. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως θα προκαλέσει συζητήσεις επί συζητήσεων και θα εντείνει τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες εταιρείες οι οποίες και αυτές με τη σειρά τους εργάζονται μυστικά σε ένα τέτοιο φιλόδοξο project.

Επίσης, το συγκεκριμένο αναδιπλούμενο smartphone, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διαθέτει τρεις OLED οθόνες των 3.5 ιντσών, με τη μια να είναι στην εξωτερική πλευρά της συσκευής και τις δυο στο εσωτερικό της. Όταν οι δύο οθόνες είναι ανοιχτές, θα σχηματίζουν μια μεγαλύτερη στις 6-7 ίντσες την ώρα που η τρίτη οθόνη θα είναι διαθέσιμη μόνο όταν οι άλλες δύο είναι κλειστές, για να μπορεί ο χρήστης να χειρίζεται τη συσκευή όταν αυτή είναι κλειστή.

Μένει να διαπιστώσουμε το τι θα παρουσιάσει η Samsung σχετικά με αυτό το φιλόδοξο smartphone το οποίο πιθανόν να αλλάξει το πως θα σχεδιάζονται τα smartphone από εδώ και πέρα, ενώ δεν αποκλείεται το δοκιμαστικό μοντέλο που πιστεύεται να επιδείξει η εταιρεία στη CES 2019 στο Λας Βέγκας, να είναι διαφορετικό από το τελικό, μιας και μέχρι να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός και η λειτουργία ενός τέτοιου smartphone, θα χρειαστούν πολλές αλλαγές έτσι ώστε να έχει ο χρήστης την αναμενόμενη εμπειρία χρήσης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Εγώ επειδή είμαι μικρόσωμος θα με βόλευε πολύ σε τόσο μικρό μέγεθος. Αλλά για τους περισσότερους που χρησιμοποιούν μεγάλα κινητά εν σχέση με το μικρό αυτό μέγεθος 3.5 ίντσες δεν ξέρω τι απήχηση θα υπάρχει. Το βλέπω μεγάλο ρίσκο από την Samsung.

Chris_BMW

Οι δυο 3.5 άρες οθόνες η μια πανω απο την άλλη μου φέρνουν στο μυαλό εκείνα τα μακριά I phone σχεδιασμένα στον υπολογιστή με τα οποία κορόιδευαν την τότε μακρόστενη οθόνη τους …
Ήρθε η στιγμη να το δούμε στην πραγματικότητα 🤔…

Axel

Άλλη μια άχρηστη είδηση…

giorgosgek

μυριζομαι αποτυχια , ωστοσο καλο ειναι να βλεπουμε νεα πραγματα , μακαρι να τα παει καλα τι να πω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.