Το Sony Xperia XZ2 Premium σε real-life φωτογραφία σε χρυσό χρώμα;

Το Sony Xperia XZ2 Premium, Το Sony Xperia XZ2 Premium σε real-life φωτογραφία σε χρυσό χρώμα;

Το Sony Xperia XZ2 Premium μετά την επίσημη ανακοίνωσή του τον περασμένο Απρίλιο μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη στις αγορές ωστόσο μία νέα έκδοση της συσκευής σε χρυσό χρώμα έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο.

Να σημαίνει άραγε αυτό ότι η εταιρεία μαζί με τους χρωματισμούς Chrome Black και Chrome Silver θα ανακοινώσει σύντομα το premium μοντέλο της σειράς XZ2 και σε Chrome Gold χρώμα; Πολύ πιθανόν. Τουλάχιστον, η real-image που διέρρευσε από ξένη πηγή -αν δεν είναι προϊόν Photoshop- κάτι τέτοιο μας λέει.

Το Sony Xperia XZ2 Premium αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι με τις προ-παραγγελίες στην Κίνα να ξεκινούν στις 2 Ιουλίου. Η πηγή αναφέρει επίσης ότι το χρυσό χρώμα μπορεί να προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές ή αποκλειστικά για την εν λόγω χώρα.

Η ναυαρχίδα της ιαπωνικής σειράς ενσωματώνει 5.8 ιντσών 4K HDR TRILUMINOS οθόνη με X-Reality τεχνολογία, Qualcomm Snapdragon 845 chipset με 6 GB RAM και 64 GB αποθηκευτικού χώρου, Motion Eye dual κάμερα 19 MP + 12 MP με υψηλό ISO 51200, Bokeh effect, 8x digital zoom και δυνατότητα εγγραφής 960fps Super slow motion video.

Επίσης είναι εξοπλισμένη με 3540 mAh μπαταρία, τεχνολογία ταχείας φόρτισης QuickCharge 3.0 και αδιάβροχη κατασκευή με πιστοποίηση IP68.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τελευταία κάποιες μερες δεν προλαβαινω να φορτίσω ταμπλετα και κινητά και με τη νεα μαλ… των εταιριών θα ειχα να φορτισω και ακουστικα!?

επειδή με ξερω αφορτιστα θα ήταν αποψε που χρειαστηκε να ακουσω μουσική εξω καποιες ωρες και δοξασα το θεο που εχω ακομα κινητα με καλώδιο

πραγματικά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ομως οι μαλ που προβάλλονται απο τις εταιρείες ουδεμια σχέση εχουν με τις αναγκες της πραγματικης απαιτητικης ζωης που απαιτεί ανθεκτικοτητα, ταχυτητα, αυτονομία, ευκολία, ευελιξια

djfapples

Θα έρθει Ελλάδα το εργαλείο ??

Petros

Θα κανει θραύση στο Ζεφυρι, εχω ακούσει οτι θα το ονομάσουν Παιτερης edition

MG

Ποιο χρυσό ρε παιδιά, έλεος; Το Chrome είναι το οποίο αντανακλά το ανάλογο περιβάλλον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.