Το Sony Xperia XZ2 σε σκληρό τεστ αντοχής! Θα τα καταφέρει;

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα τη ναυαρχίδα της Xperia XZ2 στο φετινό MWC τον περασμένο Φεβρουάριο, μία πανίσχυρη multimedia συσκευή που μένει να δούμε και πόσο καλά προστατευμένη είναι. Ένα τεστ αντοχής θα μας δείξει.

Το τεστ ανθεκτικότητας έχει αναλάβει ο διάσημος «βασανιστής» smartphones ‘JerryRigEverything’. Στο νέο βίντεο «βασανισμού» που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube δοκιμάζει την αντοχή της συσκευής, η οποία φέρει πιστοποιήσεις IP65/IP68, σε διάφορες σκληρές συνθήκες.

Ξεκινά χαράσσοντας την οθόνη με μεταλλικά αντικείμενα διαφορετικών βαθμίδων σκληρότητας ακολουθώντας την κλίμακα του Mohs. Η Gorilla Glass επίστρωση της οθόνης εμφάνισε πιο βαθιές εκδορές στο επίπεδο 7 γεγονός που σημαίνει ότι το Xperia XZ2 μπορεί να τα βγάλει άνετα πέρα με μεταλλικά αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Το πρόσθιο πάνελ ταλαιπωρήθηκε επίσης από το «μαγικό» κοπίδι του JerryRigEverything αυτή τη φορά, όπως επίσης και η πίσω όψη που είναι κι αυτή προστατευμένη από Gorilla Glass 5.

Από το κοπίδι δε γλίτωσαν ούτε η κάμερα ούτε ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη της συσκευής, ο οποίος παρά τις γρατζουνιές συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Τέλος, στη δοκιμασία της φωτιάς η οθόνη ανταποκρίθηκε τέλεια χωρίς καμία απολύτως ζημιά, ενώ το γυάλινο σώμα του Xperia XZ2 με το μεταλλικό αν και γδαρμένο περίβλημα έμοιαζε σχεδόν αλύγιστο στο συγκεκριμένο τεστ.

Σύμφωνα με τον διάσημο YouTuber, το Sony Xperia XZ2 πέρασε με επιτυχία το τεστ αντοχής χάρη στην εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του!

XZ2, Το Sony Xperia XZ2 σε σκληρό τεστ αντοχής! Θα τα καταφέρει;

Δείτε στο αντίστοιχο τεστ αντοχής πώς ανταποκρίθηκε το P20 Pro, η ναυαρχίδα της Huawei, εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jordan

τι εγιννε γατακια…κανενας βλεπω δε σχολιαζει….εεε βεβαια όταν είναι κατι θετικο για τη σονυ ολοι βουβα

Νίκος

Το παίζουν ότι δεν τους ενδιαφέρει!

Μάκης

Εντάξει τώρα κλασικά πράγματα, SONY = ΠΟΙΌΤΗΤΑ…………………………………..!

Δημητρης

κορυφη απλα!!!

Legend

Φτου!!!! Θα σας δικάσουν πάλι οι πωλήσεις των τούβλων!
Έχουμε και τα fanμποις να χαίρονται με 250 γραμμάρια!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

και το s7 που δεν εχω ουτε μηνα εμφανισε 2-3 γρατζουνιες ηδη στην οθονη! ολα μου τα κινητα αμεσως μαζευουν γρατζουνιες γρηγορα χωρις να μου πεφτουν κατω ή να τα εχω στη θαλασσα να πεις οτι φταιει η αμμος. το gorilla glass ειναι η μεγαλυτερη παπατζα στην ιστορια του marketing

μηπως στον τζερη στελνουν οι εταιρειες ειδικες ενισχυμενες εκδοσεις promo κινητων ?

ειμαι σιγουρος οσοι σαν εμενα εχουν τα κινητα τους χωρις θηκες θα συμφωνησουν με αυτο που πα για το ψευτικο gorilla glass

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:

Βάλε ένα tempered glass να βρεις την υγειά σου!

vladimiros

Εγω που εχω το Ζ5 σχεδον 2 χρονια,δεν εχω ουτε μια γραντζουνια στην οθονη,εννοειτε χωρις θηκη ουτε απο πισω δεν εχει..ομως στο τζαμακι του φακου εχει,γιατι βαλανε οτι ναναι υλικο κατα ταλλα ολα καλα!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

αγνωστε αλλη η κ@υλα ναναι γυμνο το κινητο στο ματι κ στο χερι αλλα ναι εχω κουραστει… απο δω και στο εξης πρωτα θα αγοραζω tempered glass και μετα κινητο με τους κλεφτες που τα κανουν οσο πιο ευπαθη γινεται

Μάκης

Όσοι έχουν Sony αυτό δεν τους κάνει εντύπωση..
Όσο για κάποιους που λένε περί κουμούτσας έγω προτιμώ κουμούτσα αλλά να έχω την αίσθηση του κινητού πάρα αυτό το πράγμα με τα λεπτά κινητά που εκτοξευονται από τα χέρια σου σε χρόνο dt..
Δεν τα πιο όμορφα συμφωνώ αλλά σίγουρα έχουν εξαιρετική ποιότητα και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά!!

Darth

@jordan και πυρηνικά να αντέχει τι να το κάνεις όταν είναι τόσο άσχημο

Darth

edit: τωρα ειδα ολο το video αντεξε οσο και τα αλλα κινιτα με μοναδικη διαφορα το bend test οπου ηταν σαν τουβλο……. γιατι εχει παχος του τουβλου………..

JD

Darth +1

Gp

Αποκλείεται μέσα σε ένα μήνα να εμφάνισε γρατσουνιές το s7. Εγώ το έχω ενάμισι χρόνο και δεν έχει καμία. Εννοείται χωρίς τζαμακι μπροστά. Μόνο στην πλάτη έχει θήκη σιλικόνης. Και μου έχει πέσει κάτω κάμποσες φορές.

djfapples

Ποιότητα SONY απλά

Katerina

Ποιος βάζει τζάμακι μωρέ; πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά για την οθοναρα και θα του βάλω παπατζα από πάνω;
Δε κρατάω την αναπνοή μου να αυτοκτονήσω καλύτερα;
Στο z5c και εγώ έχω γρατζουνιά γιατί πράγματι το υλικό είναι ένα πλαστικό 0 αντοχής.

antonis

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι τα Σονυ θεωρουνται ασχημα.Στα δικα μου ματια ειναι τα πιο ομορφα.Ολα τα υπολοιπα μοιαζουν μεταξυ τους ενω τα Σονυ οχι.Αληθεια ενα χιαομι τι διαφορα εχει απο ενα iphone.Και πριν με κραξετε εννοω σχεδιαστηκα και οχι ποιοτικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.