To Sony Xperia XZ3 έρχεται με διπλή κάμερα μπροστά και πίσω;

Xperia XZ3, To Sony Xperia XZ3 έρχεται με διπλή κάμερα μπροστά και πίσω;

Ήταν να μη βάλει μπροστά τις μηχανές της η Sony. Μπορεί το μοναδικό μοντέλο της με dual κάμερα να είναι το XZ2 Premium αλλά στην επόμενη ναυαρχίδα της Xperia XZ3 πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα τοποθετώντας σύμφωνα με τις φήμες διπλή κάμερα μπροστά και πίσω!

Η φωτογραφία που διέρρευσε από ιαπωνικό μέσο επικαλούμενο έγκυρη πηγή εμφανίζει μόνο τα δύο module που φιλοξενούν τους δύο φακούς της πρόσθιας και της πίσω κάμερας, αναφέροντας ότι πρόκειται για τμήματα του Xperia XZ3.

Λεπτομέρειες ωστόσο για τους αισθητήρες δεν έγιναν γνωστές. Το επερχόμενο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί χωρίς φυσικά να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την ίδια την εταιρεία στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας IFA 2018 που θα λάβει χώρα στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά στον επιμέρους εξοπλισμό της επόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας σύμφωνα με προηγούμενες διαρροές διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,7 ή 5,9 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragone 845, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και 128GB με δυνατότητα επέκτασης. H μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3240mAh και θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

Στα σκαριά βέβαια η Sony έχει και δεύτερο μοντέλο το φημολογούμενο Xperia XZ3 Premium, το οποίο δεν αποκλείεται να φέρει αυτό (ή γιατί όχι κάποιο τρίτο μοντέλο) τις διπλές κάμερες μπροστά και πίσω. Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά νωρίς και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά ακόμη.

Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το χορταστικό hands-on βίντεο του Xperia XZ2 που είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το TechblogTV εδώ.

Τέλος, θα πρέπει να τονίσουμε πως για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στην έκθεση IFA 2018 στο Βερολίνο μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
djfapples

Ήδη το XZ2 PREMIUM στη νυχτερινή λήψη βίντεο κ φώτο σκοτώνει ταχύτητα κ UI SONY κλασσικά σφαίρα bezel μικρότερα αλλά όχι ικανοποιητικα για τους bezelessλαγνους για μένα είναι κορυφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.