Το τεστ αντοχής του iPhone Xs Max δείχνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του

Τα νέα iPhone είναι πλέον επίσημα εδώ και ήρθε η στιγμή των τεστ αντοχής για το iPhone Xs Max, με τον JerryRigEverything να αναλαμβάνει το “βασανισμό” της συσκευής η οποία δείχνει την ποιότητα κατασκευής της.

Είναι γεγονός πως μετά τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus που είχαν πρόβλημα με την ποιότητα κατασκευής, μιας και το series 6000 αλουμίνιο τα έκανε να λυγίζουν με ευκολία, η ποιότητα των iPhone έχει βελτιωθεί αισθητά. Αυτό έχει γίνει γιατί η Apple χρησιμοποιεί series 7000 αλουμίνιο από το iPhone 6s μέχρι και το iPhone XR, κάνοντάς το πιο ανθεκτικό στις κακουχίες, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα iPhone X, Xs και Xs Max διαθέτουν σασί από ανοξείδωτο ατσάλι.

Όπως συνηθίζει ο Zack Nelson (JerryRigEverything), οι δοκιμές αντοχής ξεκινούν με τη χρήση της λεπίδας του επάνω στην οθόνη του iPhone Xs Max η οποία απέκτησε μόνιμα σημάδια μετά από το επίπεδο που όλες οι ναυαρχίδες αρχίζουν να χαράζονται. Στη συνέχεια σειρά είχε το σώμα της συσκευής το οποίο όπως είναι λογικό χαράχθηκε με εξαίρεση την οθόνη και το τζάμι της πίσω πλευράς της συσκευής το οποίο δε χαραζόταν από τη λεπίδα η οποία χάραξε το σασί της συσκευής.

Ένα σημείο το οποίο χαράχθηκε στο ίδιο επίπεδο με την οθόνη του Xs Max είναι το γυαλί που καλύπτει τους φακούς της διπλής κάμερας. Η Apple αναγράφει στην επίσημη σελίδα της ότι το κάλυμμα στην κάμερα είναι από ζαφείρι, κάτι το οποίο δε φαίνεται να ισχύει μιας και χαράχθηκε στον ίδιο βαθμό με την οθόνη. Στη συνέχεια είχαμε τη δοκιμή με τη φλόγα από αναπτήρα στην οθόνη του iPhone Xs Max, της οποίας τα pixel χρειάστηκαν πάνω από ένα λεπτό για να αρχίσουν να καίγονται, δείχνοντας την ποιότητα της οθόνης που έχει χρησιμοποιήσει η Apple.

Το τελευταίο μέρος της δοκιμασίας είχε να κάνει με την άσκηση πίεσης για να λυγίσουμε τη συσκευή, με το iPhone Xs Max να δείχνει πως είναι μια πολύ στιβαρή κατασκευή αφού δεν έδειξε να λυγίζει από όποια πλευρά και αν του ασκήθηκε πίεση, με την Apple να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

τεστ αντοχής iphone xs max ποιότητα κατασκευής, Το τεστ αντοχής του iPhone Xs Max δείχνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris966

Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο-με εξαίρεση δυό-τρία μικροατοπήματα αμελητέας όμως σημασίας από την Apple-δεν είναι απλά ένα τεχνολογικό αριστούργημα. Είναι ένα κόσμημα. Και μόνο τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένο αλλά ΚΑΙ η ποιότητα κατασκευής του τα λέει όλα.
Κακά τα ψέμματα παιδιά..
Όποιος τα έχει το αποκτά.
Όλοι οι υπολοιποι απλά το θαυμάζουμε!

Makis

Άδειασε ο αναπτήρας του σάχλα και δεν χάλασε τίποτε και ας λέει ένα λεπτό. Άσε τους αντίχειρες, για τον ορθοπεδικό γρήγορα.

giannis

Αναφέρθηκε και την εταιρεία ότι τα Xs/max είναι κατασκευασμένα για να αντέξουν στον χρόνο σε συνδυασμό με τις ενημερώσεις του ios. Βασικά είναι τηλέφωνο με ορίζοντα 4-5 ετών, αν δεν ανήκεις σε αυτούς που τα αλλάζουν σαν πουκαμισα.

JohnWave

Πολύ μεγάλα κανάλια στο youtube γυρίζουν την πλάτη στην Αpple και αυτό μας δίνει ελπίδα ότι η κοροϊδία κάποια στιγμή θα σταματήσει. Πολύ εύστοχα όλα τα καυστικά σχόλια του Zack. Respect στη νοημοσύνη του.

almir

Όποιος κατάλαβε το νόημα του βίντεο το κατάλαβε…!
Καθε χρόνο η apple πουλάει τα ιδια υλικα πολυ ακριβότερα με ελάχιστες αλλαγές, αλλα οι περισσότεροι πληρώνουν το marketing της χρυσαφί….

Flagship killer

3,2,1… Πάμε…
Μα τα Χαβάη είναι καλύτερα
Μα τα ξαομι είναι σούπερ
Μα το ποκοφωνε ειναι τσαμπα
Μα τα ουλαφωνε έχουν 15 κάμερες
Μα τα τσιναφωνε είναι αντικραδασμικα στην επιφάνεια της σελήνης….

Fousekis

600 $ λεει για αλλαγή του τζαμιού στο πισω μέρος…
Και παίρνεις κινητό με 3 μηνιατικα, όντας περηφανος και ετοιμος να καυχηθείς που ενα κομματι γυαλιού 2 τετραγωνικων εκατοστών ειναι απο ζαφείρι, το οποίο μονο ζαφείρι δεν είναι. Γελάνε και τα τρανζίστορ.

Makis

Δεν αντιλέγει κανείς ότι είναι πλέον απαράδεκτα/αδικαιολόγητα ακριβά. Επίσης ότι με την κατάργηση του SE (κάτοχός του) δεν υπάρχει προσιτό iPhone να αγοράσεις. Το πολύ πολύ όταν πάψει να δουλεύει πλέον των 5 ετών θα πάρουμε κανένα με 48 δόσεις από γνωστή αλυσίδα. Αλλά τα σχόλια του συγκεκριμένου φυσικά και δεν μπορεί να είναι υπέρ του ενός ή του άλλου κινητού. Δεν θέλει και πολύ μυαλό. Αντικειμενικότητα πουλάει. Του βγάζω το καπέλο όταν τα ανοίγει εσωτερικά. Σουγιαδάκια και λοιπά, στα ακριβά, στο ίδιο σημείο παίζουν/πονάνε όλα.

Project.one

Σου δίνει την “φτηνή” επιλογή να πάρεις το χρέπι το iphone XR που ούτε FullHD οθόνη δεν έχει λες και το 2018 είναι καμία σπουδαία τεχνολογία (προφανώς για να σπρώξουν τους αιφονάκηδες στα ακριβότερα μοντέλα). Τι αντικειμενικότητα να έχει κάθε σοβαρός άνθρωπος όταν το μήλο υποτιμάει την νοημοσύνη όλων κάθε χρόνο με τις ανύπαρκτες βελτιώσεις και την εκθετική αύξηση των τιμών (άρμεγμα πιστών …οπαδών) όταν στα 300-400 ευρώ κυκλοφορούν κινητάρες;

Makis

Ότι και να πεις φιλαράκο, πάνε πες τα σ’ αυτούς με 5s που παίζει μια χαρά ακόμη. Από την Apple αγοράζεις απροβλημάτιστο λειτουργικό. Ανάθεμα και εάν 5ετίας Android παίζει σήμερα ΣΩΣΤΑ! Και είχα Nexus.

Φωτης

Chris966@ αυτο βλεπω κ γω..Ειναι κοσμηματα δεν ειναι κινητα ρε πως να το κανουμε..Βαλτε διπλα διπλα ακομα κ το φρεσκο (που ειναι συσκευαρα) note 9 κ απο εμφάνιση ποιοτητα κατασκευης δειχνει λιγο μπροστα στα xs, xs max..Ακομα κ το xr ειναι πανεμορφο κ εχει κ αυτο υψηλή ποιότητα κατασκευής..Απλα τα αλλα δυο ειναι πιο premium..Το παίρνεις κ ανετα το εχεις 5 χρονια…

JD

Και το Nokia 6330 που ειχα πριν 15 χρονια μια χαρα παιζει ακομη. Και μην μου πεις ποιος κυκλοφορει με αυτο το 2018 , οι ιδιοι που κυκλοφορουν με το 5s με προιστορικη οθονη και κσμερες της πλακας.

Βασιλης

Ρε παιδιά τη απροβλημάτιστο λειτουργικό μου λέτε…δούλεψε κάνεις σας ποτέ iphone…Σε κάθε αναβάθμιση σου βγάζει τη πίστη,από κόλλημα σε πρόβλημα σου παει…θα τρελαθώ δηλαδή…και σιγά μην μείνω με ένα κινητό 5 χρόνια….ΚΙΝΗΤΟ αγοράζω….Όχι οικόπεδο….ξ τεχνολογία προχωρά και εξελίσσεται….Υ.Γ. άσε μας κουκλίτσα μου….((Apple))…μαλακές τέλος…

chris

Αντεξε στο τεστ οπως οφειλε για την τιμη που κοστιζει,
Κατα τα αλλα υπεροχη συσκευη με ios 12+ Α12 + gestures να το κανουν μοναδικό

George

Ψευδής η δήλωση της Apple, λέει, για το κάλυμα στην κάμερα από ζαφείρι. Δεν θα περίμενα κάτι διαφορετικό από την Apple. Κινέζικα υπερτιμημένα προϊόντα. Πεταμένα χρήματα….

loles

οποιος τα εχει περνει κατι που αξιζει πραγματα με τα μισα λεφτα… τα υπολοιπα τα τρωει σε κατι που αξιζει περισσοτερο….οσα σχολια διαβαζω ειναι λες και τα εγραψε 3χρονο…

JohnWave

Oι πιο καλές ατάκες του Zack στο συγκεκριμένο video που λένε όλη την αλήθεια: “Το νέο iphone XS Max. H τελευταία προσπάθεια της Apple να πουλά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.” “Ο λόγος που η Apple αφαίρεσε τις θύρες από τα τηλέφωνά της και τα laptops, είναι οτι τα 23 διαφορετικά dongles που πουλά στο website της αποτελούν καθαρό κέρδος για εκείνη μιας και ο χρήστης πρέπει να αγοράσει αναγκαστικά κάποιο.” ( η Apple τα πουλά 7-8€ ενώ είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που κοστίζουν 30 λεπτά). “Η Αpple δημιουργεί ένα πρόβλημα (έλλειψη audio jack, έλλειψη γρήγορου φορτιστή) και σε χρεώνει για τη λύση του.” “Μιλώντας για γενναιοδωρία, αν σου σπάσει το γυαλί στην πλάτη, θα πληρώσεις 599 δολλάρια…’ “Το δήθεν sapphire της Apple γρατζουνιέται όπως το γυαλί στο level 6” “Είναι σαν ο Tim Cook να βγήκε στη σκηνή με ένα πλήρως λειτουργικό Note 9 και με μια κίνηση του χεριού όπως ο Thanos (Αvengers), αφαίρεσε όλα τα καλά του στοιχεία, αύξησε την τιμή και έτσι έχουμε ένα iphone XS Max.” “Mπορείς να του βάλεις ένα skin και να υποκριθείς ότι είναι μια android συσκευή ή να το πουλήσεις σε μια καημένη ψυχή που δεν ξέρει ότι… Συνέχεια »

peter

@JohnWave

Καλά μερικά από αυτά που είπε είναι μπούρδες

JohnWave

@peter, για το αν πουλά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, δεν ξέρω. Το γνωρίζουν καλύτερα οι κάτοχοι iphone X και 8 plus. Εκείνοι γνωρίζουν καλύτερα τι βελτιώσεις υπήρξαν μεταξύ των τριών μοντέλων και πόσο σοβαρές ήταν.To δεύτερο και το τρίτο που λέει σχετικά με τα dongles, τη θύρα ακουστικών και τον φορτιστή, είναι δεδομένα, το γνωρίζουμε. Το 4ο και το 5ο για το κόστος αντικατάστασης πίσω γυαλιού και για το υποκατάστατο του sapphire, επίσης ισχύουν. Τώρα για τις δύο τελευταίες φράσεις του…εκεί πικάρει την Apple και τους αγοραστές iphone. Σίγουρα δεν ισχύει 100% η σύγκριση που κάνει με το Note 9 και σίγουρα δεν είναι όλοι οι αγοραστές iphone ανενημέρωτοι. Υπάρχει όμως μεγάλη δόση αλήθειας και σε αυτές τις δύο τελευταίες φράσεις.

Makis

@ Βασίλης…Δεν σου είπε κανείς να το κρατήσεις 5 χρόνια, αλλά εάν..τότε έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να είναι ακόμη λειτουργικό. Από την μία προχωράει η τεχνολογία και από την άλλη λέμε για την Samsung και την Apple ότι το φετινό είναι ίδιο με το περσινό που ήταν ίδιο με το προπέρσινο (3 τα χρόνια σύνολο). Έχουμε δουλέψει Apple όπως δουλεύαμε παλιότερα android. Ελάχιστα τα θέματα στις ενημερώσεις, άλλα ας το αυτό γιατί εκεί πονάει το Android. Είπαμε είναι αδικαιολόγητα πανάκριβα και σιγά μην τρέξουμε να τα πάρουμε. Για λειτουργικό και απόδοση μη λες τίποτε. 2 χρόνια το φτηνό δικό μου SE και ούτε κιχ, restart και άλλα ευτράπελα. και προέρχομαι από Nexus (Σιγά δηλαδή πριν 3-4 χρόνια μην έπαιρνα και τίποτε άλλο…σε android)

Chris_BMW

@JohnWave

Για να θεωρηθούν αντικειμενικές οι «ατάκες» αυτές θα ήθελα να τις ακούσω και για τις Android ναυαρχίδες.

Ή μήπως τα s9 -note9 δεν είναι ίδια των προκατόχων τους …(τυχαίο το παράδειγμα )

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

johnwave αλήθεια τους ξεφτυλισε με οσα ειπε αλλα μη τα βάζουμε με την εταιρία apple. καλα κανει εφόσον βρίσκει τόσο ανενημερωτους και άσχετους καταναλωτές.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ειναι κατι σαν τους πολιτικούς. καλα μας κάνουν όσο εμεις δεν κρίνουμε σωστα και τους επιλέγουμε με ιδιοτέλεια και συμφέρον

JD

Pocophone F1 ή Honor Play στα 350 ευρω και αντε γεια Apple με τους ανταπτορες για ακουστικα, την ελλειψη fast charger στο πακετο και τις αλλες γυφτιες σου. Τα κοροιδα τελειωσαν.

JohnWave

@Chris_BMW, για το 1ο που είπε απάντησα και στον άλλον φίλο. Όσοι είστε κάτοχοι iphone ξέρετε καλύτερα τις διαφορές. H Samsung ναι τον τελευταίο χρόνο δεν έδωσε σημαντικές βελτιώσεις αλλά από την άλλη δεν ανέβασε και τις τιμές στον Θεό. Αντικειμενικές είναι οι ατάκες του που μιλούν για δεδομένα πράγματα (λόγος απουσίας dongle και γρήγορου φορτιστή, τιμή αντικατάστασης γυαλιού, υποκατάστατο sapphire). Υποκειμενική άποψη εκφράζει στη σύγκριση με το Note 9. Σκεφτόμουν Chris_BMW, την αντίδραση σας σε όλα τα τελευταία άρθρα σε αυτά που λέμε σχετικά με την αισχροκέρδεια της Apple. Είναι σαν ο πρόεδρος της Ρεάλ να τριπλασίαζει το εισιτήριο σε σχέση με αυτό που πληρώνουν οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα για να δουν την ομάδα τους και αντί οι οπαδοί της Ρεάλ να τα χώνουν στον πρόεδρό τους, να στρέφονται ενάντια σε όσους τον κατηγορούν. Μη μου πεις ότι δεν είναι παράλογο. Και πρόσεξε, σου μιλώ στο παράδειγμα για οπαδούς ομάδας ποδοσφαίρου όπου εκεί ξέρουμε όλοι πόσο φανατισμός υπάρχει. Κουβέντα δεν έχετε πει ενάντια σε αυτό που κάνει η Apple. Εσείς πρώτα θα ήταν λογικό να της τα χώσετε αφού εσείς πληρώνετε. @Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, συμφωνώ και διαφωνώ με αυτή την άποψη. Το είχα γράψει και σε άλλο… Συνέχεια »

George

Δείτε και το βίντεο από τον ίδιο (Jerryringeverything) με το pocophone F1. Παρόμοια αποτελέσματα από ένα κορυφαίο κινητό, αλλά μόλις στο 1/4 της τιμής του iPhone. Υπερτιμημένα προϊόντα της Apple. Περισσότερα χρήματα χωρίς ουσιαστικό νόημα. Και η τυχόν επισκευή; ‘Αστο καλύτερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i