Vivo Apex: Το απόλυτο bezel-less smartphone σε διαφημιστικό σποτ! Έρχεται στις 12 Ιουνίου;

H Vivo, στα πλαίσια του MWC 2018, τον περασμένο Φεβρουάριο παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης το Apex, ένα concept smartphone με full-screen οθόνη χωρίς καθόλου bezels ή notch και pop-up πρόσθια κάμερα.

To καινοτόμο αυτό μοντέλο ή κάποιο παρόμοιο φαίνεται πως έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του σε ένα διαφημιστικό σποτ της εταιρείας με θέμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Ρωσία. Τι να σημαίνει άραγε αυτό;

Η είδηση ότι το Vivo Apex θα διατεθεί το β’ εξάμηνο του 2018 έχει ήδη διαρρεύσει οπότε μήπως έχει έρθει η ώρα το εντυπωσιακό μοντέλο να βγει σε μαζική παραγωγή και μάλιστα σύντομα;

Προς αυτή την κατεύθυνση μάς οδηγεί και ένα ακόμη στοιχείο. Μία πρόσκληση της εταιρείας για ένα προγραμματισμένο event που θα λάβει χώρα στις 12 του Ιούνη στη Σαγκάη της Κίνας. Η πρόσκληση εμφανίζει επάνω ένα smartphone με πλήρη οθόνη χωρίς κανένα απολύτως περιθώριο σαν το Apex.

Vivo Apex, Vivo Apex: Το απόλυτο bezel-less smartphone σε διαφημιστικό σποτ! Έρχεται στις 12 Ιουνίου;

Ίσως η Vivo να έτρεξε λίγο το project για να προλάβει τον ανταγωνισμό και να παρουσιάσει πρώτη το πρωτοποριακό μοντέλο της με αναλογία οθόνης – σώματος 98%, έναντι του επίσης full-screen smartphone Lenovo Z5, το οποίο εκτός αλλαγής σχεδίων έρχεται στις 14 του ίδιου μήνα.

Το Vivo Apex γνωρίζουμε ότι θα ενσωματώνει Snapdragon 845 SoC, οθόνη OLED 5,99 ιντσών χωρίς notch με τεχνολογία COF, pop-up πρόσθια κάμερα και under display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, ο οποίος θα καταλαμβάνει το 1/3 του κάτω μέρους της οθόνης.

Vivo Apex, Vivo Apex: Το απόλυτο bezel-less smartphone σε διαφημιστικό σποτ! Έρχεται στις 12 Ιουνίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

αυτά δεν έχουν ηχείο μπροστά. όχι κανονικό δλδ. Οι λύσεις που υιοθετούν δεν έχουν καλή ακουστική.

Βρίσκω υπερβολική την εξαφάνιση τελείως των bezel. μικρές λωρίδες πλαισίου (έστω εγκοπές) πάνω και κάτω δεν βλάπτουν ούτε χαλάνε κάτι στην πράξη. ισα ίσα βοηθάνε στο κράτημα και σε τοποθέτηση υλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.