Το Vivo NEX Dual Display Edition με δύο οθόνες, παρουσιάζεται στις 11 Δεκεμβρίου

Ήρθε η στιγμή για τη Vivo να αποκαλύψει την επόμενη ναυαρχίδα της, η οποία πιθανόν να μην ονομάζεται NEX 2 αλλά NEX Dual Display Edition, τονίζοντας πως η συσκευή έχει δύο οθόνες, με την ημερομηνία παρουσίασης να έχει οριστεί στις 11 Δεκεμβρίου στη Σαγκάη.

Η Vivo δημοσίευσε την επίσημη πρόσκληση για την παρουσίαση του flagship smartphone το οποίο διαδέχεται το Vivo NEX, το οποίο είχε τραβήξει την προσοχή με τον all-screen σχεδιασμό του και την αναδυόμενη selfie κάμερα μέσω μηχανισμού κάθε φορά που ο χρήστης ενεργοποιούσε τη μπροστινή κάμερα για να τραβήξει selfie φωτογραφίες και video.

Αυτή τη φορά, το NEX Dual Display Edition όλα τα teaser και οι διαρροές που έχουν γίνει, δείχνουν πως η συσκευή θα έχει μια δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος με τρεις ή τέσσερις κάμερες σε οριζόντια διάταξη, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμα για το αν πρόκειται για κάποια άλλη έκδοση με περισσότερες φωτογραφικές δυνατότητες. Η πίσω οθόνη δείχνει να είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει video που δείχνει την εναλλαγή στις οθόνες με gesture. Η selfie κάμερα έχει αφαιρεθεί μιας και ο χρήστης μπορεί να τραβήξει μια selfie ενεργοποιώντας την εφαρμογή της κάμερας και θα βλέπει τον εαυτό του μέσα στη δεύτερη οθόνη.

Το Vivo NEX Dual Display Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει με επεξεργαστή Snapdragon 845, 10GB RAM, Android 9 Pie και οθόνη στις 6.59 ίντσες με αυτήν στο πίσω μέρος να είναι στις 5.5 ίντσες.

Vivo NEX Dual Display Edition δύο οθόνες παρουσιάζεται 11 Δεκεμβρίου, Το Vivo NEX Dual Display Edition με δύο οθόνες, παρουσιάζεται στις 11 Δεκεμβρίου

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.