Το gaming smartphone Black Shark 2 αποκαλύπτει το σχεδιασμό του στην TENAA

gaming smartphone black shark 2 σχεδιασμός tenaa, Το gaming smartphone Black Shark 2 αποκαλύπτει το σχεδιασμό του στην TENAA

Η Xiaomi δείχνει να ετοιμάζει το επόμενο gaming smartphone, πέντε μήνες μετά την ανακοίνωση του Black Shark, με το Black Shark 2 να εμφανίζεται στην Κινεζική ρυθμιστική αρχή TENAA, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του.

Το νέο Black Shark διαθέτει κωδικό μοντέλου AWM-A0 και πήρε την πιστοποίηση από τη ρυθμιστική αρχή TENAA στην Κίνα, χωρίς να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τα οποία αναμένονται να είναι επιπέδου ναυαρχίδας, μιας και το προηγούμενο μοντέλο είχε επεξεργαστή Snapdragon 845, 8GB RAM, οθόνη 5.99 ιντσών και μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh.

Η πιστοποίηση δείχνει πως το Black Shark AWM-A0 θα διαθέτει οθόνη στις 5.99 ίντσες, θα υποστηρίζει τα πρότυπα TD-LTE, FDD-LTE, TD-SCDMA, WCDMA, cdma2000, CDMA 1X, GSM και θα επιτρέπει τη χρήση δύο καρτών SIM με dual standby, ενώ το λειτουργικό σύστημα ενδέχεται να είναι το Android Pie.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν στην TENAA, οι διαφορές σε σχέση με το πρώτο Black Shark βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής, όπου ο σχεδιασμός της πλάτης είναι διαφορετικός, όπως και η διάταξη της διπλής κάμερας η οποία πλέον είναι τοποθετημένη κάθετα, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να έχει μεταφερθεί από το μπροστινό μέρος σε θέση κάτω από την διπλή κάμερα και πάνω από το λογότυπο της συσκευής.

Τέλος, η οθόνη στη μπροστινή πλευρά αναμένεται να έχει λεπτά bezel, η selfie κάμερα είναι τοποθετημένη στην πάνω πλευρα της συσκευής, τα κουμπιά για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου είναι τοποθετημένα στη δεξιά πλευρά, με το κουμπί “SHARK” για βελτιωμένες gaming επιδόσεις να βρίσκεται στην αριστερή.

gaming smartphone black shark 2 σχεδιασμός tenaa, Το gaming smartphone Black Shark 2 αποκαλύπτει το σχεδιασμό του στην TENAA

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

και πολύ άργησε, κανονικά θα έπρεπε την επόμενη μέρα που βγάζει κινητό και αυτή η εταιρεία να ανακοινώνει και τον αντικαταστάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.