Το Xiaomi BlackShark 2 παρουσιάζεται επίσημα στις 23 Οκτωβρίου;

xiaomi blackshark 2 παρουσιάζεται επίσημα 23 οκτωβρίου, Το Xiaomi BlackShark 2 παρουσιάζεται επίσημα στις 23 Οκτωβρίου;

Επίσης, το BlackShark 2 αναμένεται να διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 845 και την Adreno 630 για τον τομέα των γραφικών, ενώ το σύστημα ψύξης της θα είναι παρόμοιο με αυτό του gaming smartphone Asus ROG. Η μνήμη RAM αναμένεται να βρίσκεται στα 8GB, η μπαταρία στα 4000mAh και θα υποστηρίζεται η γρήγορη φόρτιση.

Τέλος, στον τομέα των καμερών, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από αυτήν, για έυκολη πρόσβαση από τους χρήστες.

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Reviews featured Hands-on Xiaomi

Xiaomi 13T Pro review: Μικρός ΓΙΓΑΝΤΑΣ

Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Xiaomi 13T Pro με οθόνη 6.67″ τεχνολογίας CrystalRes AMOLED 144Hz, επεξεργαστή MediaTek 9200+ και 16GB μνήμη RAM.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Διέρρευσαν τα specs της σειράς

Mετά την παγκόσμια κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13, τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην επόμενη flagship οικογένεια, τα Xiaomi 14.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Android smartphones

Xiaomi Mix Fold 3: Φήμες για UD κάμερα, ασύρματη φόρτιση 50W

H Χiaomi αναμένεται να παρουσιάσει αυτό το καλοκαίρι το Mix Fold 3, το οποίο οι φήμες θέλουν να έρχεται με chipset Snapdragon 8 Gen 2.