Το Xiaomi με κάμερα 48MP θα είναι ένα Redmi με punch-hole selfie και γυάλινη πλάτη;

Xiaomi κάμερα 48MP Redmi punch-hole selfie γυάλινη πλάτη, Το Xiaomi με κάμερα 48MP θα είναι ένα Redmi με punch-hole selfie και γυάλινη πλάτη;

Πριν από λίγες ημέρες, ο συν-ιδρυτής και Πρόεδρος της Xiaomi, Lin Bin, είχε ανακοινώσει πως η Xiaomi ετοιμάζει smartphone με κάμερα 48MP το οποίο θα παρουσιαστεί τον Ιανουάριο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για αυτό.

Οι αρχικές φήμες έκαναν λόγο πως το smartphone με την κάμερα των 48MP θα ήταν το Xiaomi Mi 9 αλλά τελικά φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μια νέα αναφορά υποστηρίζει ότι αυτό το smartphone θα είναι μέλος της σειράς Redmi και θα ενσωματώνει χαρακτηριστικά τα οποία δεν έχουμε δει ξανά σε συσκευή της σειράς.

Πιο συγκεκριμένα, η συσκευή φημολογείται πως θα έχει punch-hole selfie κάμερα στην οθόνη, δηλαδή την κάμερα μέσα σε τρύπα και κάτω από την οθόνη έτσι ώστε να μην υπάρχει notch, κάτι το οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε smartphone της Xiaomi. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό το οποίο φημολογείται πως θα εμφανιστεί, είναι η γυάλινη πλάτη, ενώ στο μπροστινό μέρος θα υπάρχει ένα αρκετά εμφανές chin στο κάτω μέρος, οπότε δε θα είναι και τόσο bezel-less όπως θα έλπιζαν πολλοί.

Η οθόνη του smartphone αναμένεται να είναι τεχνολογίας LCD και κατασκευασμένη από την Κινεζική εταιρεία BOE, με τις κάμερες στο πίσω μέρος να είναι τρεις, με το φακό των 48MP να ξεχωρίζει, ενώ ίσως έχουμε και έναν ευρυγώνιο φακό. Στο εσωτερικό της συσκευής αναμένεται να βρίσκεται ο επεξεργαστής Snapdragon 675 και μένει να δούμε σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει στην αγορά αλλά και αν πρόκειται να είναι το πιο ακριβό Redmi που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρήστος

καλή χρυση η xiaomi αλλά με τις κάμερες δεν το έχει. το λογισμικό τους πρέπει να φταιει. δεν εξηγείται αλλιώς. μετά από 4 συσκευές xiaomi, μπορώ να πω οτι είναι μόνο φανφάρες και παπατζιλίκια. και 4 κάμερες να βάλουν, η ποιότητα της φωτογραφίας θα είναι και πάλι κακή.

Άκης

Σίγουρα φιλαράκι δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κινητα οπως mi 8 και mi mix 2s!

mech.al.

Αγοράζετε redmi των 150 ευρώ και έχετε απαιτήσεις ναυαρχίδας παιδιά, αυτό φταίει. Η εν λόγω εταιρεία εγκαίνιασε νέο τμήμα για φωτογραφίες τον Μάϊο του 2018 και τώρα εξαγοράζει μια άλλη εταιρεία λογισμικού για να βελτιώσει την εφαρμογή κάμερας και τις ΑΙ δυνατότητες της… Τι άλλο μπορεί να κάνει στη τιμή που πουλάει τις συσκευές της;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.