Το mid-range Mi 8 Lite της Xiaomi έρχεται στις αγορές της Ευρώπης

mid range mi 8 lite xiaomi έρχεται ευρώπη, Το mid-range Mi 8 Lite της Xiaomi έρχεται στις αγορές της Ευρώπης

Πριν από λίγο καιρό η Xiaomi ανακοίνωσε το Mi 8 Lite ως μια πιο οικονομική εναλλακτική επιλογή του Mi 8. Ωστόσο, το κινητό είχε αρχικά ανακοινωθεί για την αγορά της Κίνας με το διεθνή εκπρόσωπο της Xiaomi να δηλώνει πως το κινητό θα κυκλοφορήσει τελικά και σε άλλες αγορές.

Σταδιακά το Mi 8 Lite βρήκε το δρόμο για την αγορά της Ουκρανίας και της Γαλλίας, αν και παραμένει άγνωστο ακόμη το πότε το κινητό θα κυκλοφορήσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης αλλά και ποιες θα είναι αυτές. Τα χρώματα στα οποία κυκλοφόρησε η συσκευή είναι τρία (Twilight Gold, Dream Blue, Deep Space Gray) και σύμφωνα με τον Sung υπάρχει μια περίπτωση να υπάρξουν και νέα έντονα χρώματα για τις υπόλοιπες αγορές.

Το Xiaomi Mi 8 Lite κυκλοφόρησε σε τρεις εκδόσεις (4/64 GB, 6/64 GB, 6/128 GB), με επεξεργαστή Snapdragon 660, LCD οθόνη στις 6.3 ίντσες και μπαταρία με χωρητικότητα 3350mAh και γρήγορη φόρτιση Quick Charge 3.0, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 8.1 Oreo μέσω του MIUI 10. Η συσκευή πωλείται με τιμές από 175 έως 250 ευρώ αλλά σύμφωνα με τους φόρους της κάθε χώρας οι τιμές αυτές αναμένονται να αυξηθούν.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tzekos

mi 8 pro?

NikosAr

Καλά το έχουν τερματίσει … με τα τόσα μοντέλα στην μεσαία κατηγορία … μόνο σύγχυση φαίρνουν, κάθε εβδομάδα μια παραλλαγή με παρεμφερή χαρακτηριστικά … όχι μόνο η xiaomi … κάποια στιγμή θα έρθει ο κορεσμός και θα φταίει ο ανταγωνισμός από Ανατολή μεριά

NikosAr

*φέρνουν

Μakis

@NikosAr συμφωνω φιλε οσον αφορα την συγχηση που προκαλει αυτη η τεραστια γκαμα στην μικρη ΠΡΟΣ μεσσαια κατηγορια… και θα το συνεχισω, διοτι δν καταλαβαινω για ποιο λογο συνεχιζουν βγαζοουν τοσα κινητα εφοσον δν υπαρχει η αναλογη ζητηση στην αγορα?! Οι εταιρειες δν ειναι χαζες να χανουν τα λεφτα τους στην παραγωγη, οποτε για να συνεχιζουν ή το κανουν απλα για να δειχνουν οτι υπαρχει ανανεωση στολου, ωστε να μν πεσει στα ματια των φαν της ή για να μν φανει αδυναμη και διχως δυναμη και φαντασια στους ανταγωνιστες ή οντως πουλανε τοσα!!!!!!! Κατι βρωμαει εδω …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.