Το Xiaomi Mi 8 σε hands-on video με under-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος;

Οι τελευταίες διαρροές αναφέρουν ότι το επόμενο flagship smartphone της Xiaomi θα είναι το Mi 8th Anniversary Edition ή Mi 8 και όχι τελικά το Mi 7. Μάλιστα, κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι η νέα ναυαρχίδα θα ενσωματώνει τεχνολογία για 3D αναγνώριση προσώπου.

Εκτός όμως από την τεχνολογία Structured Light το νέο smarphone της Xiaomi -όπως και να το λένε αυτό- δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί με under-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Ένα άγνωστο μοντέλο εθεάθη σε video στα χέρια ενός χρήστη να ξεκλειδώνει τη συσκευή μέσω under-display αισθητήρα.

Από το video αναγνωρίζουμε το MIUI περιβάλλον οπότε συμπεραίνουμε ότι πρόκειται για το τελευταίο τεχνολογικά μοντέλο του Κινέζου κατασκευαστή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, πρόκειται για το πρώτο smartphone της Xiaomi που θα ενσωματώνει under-display fingerprint scanner, κάτι που ομολογουμένως το περιμέναμε.

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώνει τίποτα προς το παρόν. Το επετειακό μοντέλο μόνο του ή μαζί με το Xiaomi 7 και ίσως και άλλα προϊόντα, είναι πιθανόν να παρουσιαστούν σε ειδικό event στην Shenzhen, στην Κίνα στις 31 Μαΐου.

Mi 8, Το Xiaomi Mi 8 σε hands-on video με under-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

καλο, αλλα μαλλον οι επομενες ναυαρχιδες θα ειναι καλυτερες , τουλαχιστον σε επιπεδο καμερας μιας και ανοιξε ειδικο department νομιζω

And.k

και σε 2 μηνες θα βγαλει και η apple ..under-display… και θα ερθουν ολα τα μοσχαρακια να πουνε… H apple Πολυ μπροστα..χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

And.k

επισης για να μην ξεχνιομαστε δειτε λιγο το Vivo Apex …μηπως και ανοιξει το μυαλουδακι…γτ ψωνιζεται οτι σας δινουν

Makis

Μουουουου…με φώναξε κανείς…αγοράζω μόνο Apple και έπαψα να ασχολούμε με rom και λοιπά. Για να μην σου πω για windows…άσε εκεί πλάκα….μουουουου….

Pitsi

31 Μαρτίου;;;; σοβαρά;;; καλα οκ

Wave

Χέστηκε η Apple να βάλει αυτό το αντιαισθητικό πράγμα που φαίνεται στο video. Με γεια σας η δαχτυλιθρα

Λευτερης

Wave τα λέμε σε δύο χρόνια να δούμε τι θα λες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.