Xiaomi Mi 8: Θα έχει τα δικά του animojis, οι πρώτες φωτογραφίες με το notch

Σε δύο ημέρες το Xiaomi Mi 8 ανακοινώνεται και οι διαρροές είναι συνεχόμενες. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας θα λανσάρει τα δικά της animojis, ενώ διαρρέει ότι το σύστημα της dual κάμερας θα είναι καλύτερο και από αυτό του Mi Mix 2S.

Ακολουθώντας τα flagship smartphones της σειράς Samsung Galaxy S9 και φυσικά το iPhone X, η Xiaomi ανέβασε ένα video παρουσιάζοντας την υποστήριξη animojis από το επετειακό smartphone της.

Επίσης, τα πρώτα posters αποκαλύπτουν την dual κάμερα του Mi 8, η οποία λέγεται ότι θα είναι καλύτερη και από την κάμερα του Mi Mix 2S. Θυμίζουμε ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο cameraphone της εταιρείας αυτή τη στιγμή, με σύστημα αισθητήρων από τη Sony και τη Samsung, γεγονός που πιστοποιεί και η πολύ υψηλή βαθμολογία του στο DxOMark.

Τα διαφημιστικά posters αποκαλύπτουν για πρώτη φορά την πρόσθια όψη της συσκευής και μέρους της οθόνης με το notch. Το επετειακό smartphone θα είναι και το πρώτο Xiaomi με notch αλλά μην περιμένετε για καμιά διακριτική εγκοπή. Οι Κινέζοι απ’ ό,τι βλέπουμε το έκαναν αρκετά χορταστικό στο μάτι.

Η επόμενη ναυαρχίδα θα ενσωματώνει Snapdragon 845 SoC, το νέο MIUI 10 που θα παρουσιαστεί την ίδια ημέρα, καθώς επίσης και λειτουργία Quick Charge 4.0+, μεταξύ άλλων hi-end χαρακτηριστικών.

animojis, Xiaomi Mi 8: Θα έχει τα δικά του animojis, οι πρώτες φωτογραφίες με το notch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

παραμενει παντοφλα!!!

χρηστος

Ακατανοητο γιατι οι εταιρειες προσπαθουν να μοιασουν τις κακες μοδες της Apple: notch & animojis. Τι να πω..

Agnostos13

Αυτό που έχει notch αλλά έχει και bezel με ξεπερνάει!

Μανώλης

δηλαδή καινοτομία Νο1: σεμεδάκι καινοτομία Νο2: animojis!!!! χαχαχα!!!!

Wipeout

Χρηστος φιλε μου δεν ειαι τα notch τηε apple, η Essential τα εβγαλε..αμαν ποια:)

wave

Wipeout φίλε μου μη λέμε τα ίδια και τα ίδια το essential έχει μια στρογγυλή οπή στην κορυφή της οθόνης του το notch στην στενομακρη εκδοχή του που αντιγράφεται από όλους σχεδόν τους κατασκευαστές το βλέπουμε στο x iPhone μας αρέσει ή όχι.

Agnostos13

@wave:
Είναι φως φανάρι…οτί όλοι (και η Apple) ψάρωσαν από τις 100.000 πωλήσεις που έκανε το Essential και είπαν…σίγουρα θα πρέπει να του μοιάσουμε!

Αλλά τι να πεις…εδώ μέχρι πριν λίγο καιρό μας έλεγαν οτι το iPhone 6 ήταν αντιγραφή από ένα HTC!

ΥΓ1. Όταν παρουσιαζόταν το Essential είχαμε ήδη διαρροές από το bezeless μοντέλο παραγωγής της Apple!
ΥΓ2. Μα να έχει και notch και bezel;

Λευτερης

Η Apple αντεγραψε την HTC γι’ αυτο εκανε και τη συμφωνία μαζι της για τις πατέντες της. Η HTC κερδισε λεφτα απο το iPhone 6 Ενημερωθείτε πρωτα πριν να κανετε τους ειδήμονες

Agnostos13

@Λευτερης:
Που τα έχεις διαβάσει ακριβώς αυτά που γράφεις;
Η 10-ετής συμφωνία για τις πατέντες έγινε το 2012 μετά από συμβιβασμό της Apple με την HTC καθώς η πρώτη είχε στείλει την δεύτερη στα δικαστήρια από το 2010 για παραβίαση πατεντών και μάλιστα της είχε μπλοκάρει και την εισαγωγή κάποιων συσκευών στην αμερική για ένα διάστημα.
Επίσης το iPhone 6 κυκλοφόρησε το 2014…τι σχέση είχε με την συμφωνία του 2012 (η οποία δεν περιελάμβανε τον τομέα του design); Τα ‘χεις μπερδέψει λίγο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.