Το Xiaomi Mi A2 εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Ελβετίας με τιμή από 250 ευρώ

xiaomi mi a2 εμφανίστηκε online κατάστημα ελβετία από 250 ευρώ, Το Xiaomi Mi A2 εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Ελβετίας με τιμή από 250 ευρώ

Μετά την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 6X, το Xiaomi Mi A2 με stock Android και μέρος του προγράμματος Android One, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην αγορά μιας και online κατάστημα στην Ελβετία έχει ξεκινήσει τις προπαραγγελίες, με τη συσκευή να γίνεται διαθέσιμη τον Αύγουστο.

Το Xiaomi Mi A2 αποτελεί την stock Android έκδοση του Xiaomi Mi 6X, με τη μόνη διαφορά να βρίσκεται στο λειτουργικό σύστημα. Το Mi A2 αναμένεται να “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo χωρίς το MIUI skin της Xiaomi αλλά βασισμένο στο Android One που θα εξασφαλίζει αναβαθμίσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα απευθείας από τη Google.

Η συσκευή διατηρεί την ίδια unibody κατασκευή από αλουμίνιο όπως το Mi 6X προσφέροντας μια οθόνη στις 5.99 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 pixel με αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 SoC, με τέσσερις Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.8GHz, ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Adreno 512 GPU.

Όσον αφορά τη μνήμη RAM της συσκευής, υπάρχει επιλογή ανάμεσα στο συνδυασμό των 4GB/32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, 4GB/64GB καθώς και 6GB/128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος δεν είναι μπορεί να επεκταθεί. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 3010mAh, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής, ενώ στον τομέα των καμερών βρίσκουμε τον ίδιο συνδιασμό διπλής κάμερας σε κάθετη διάταξη με φακούς των 12MP και 20MP με τη selfie camera βρίσκεται στα 20MP.

Το Xiaomi Mi A2, σύμφωνα με το online κατάστημα, θα κυκλοφορήσει στις 8 Αυγούστου σε μαύρο, γαλάζιο και χρυσό χρώμα με τιμή από 250 ευρώ για την έκδοση με τα 4GB/32GB, 285 ευρώ για το μοντέλο με τα 4GB/64GB και 320 ευρώ για την έκδοση με τα 6GB/128GB.

xiaomi mi a2 εμφανίστηκε online κατάστημα ελβετία από 250 ευρώ, Το Xiaomi Mi A2 εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Ελβετίας με τιμή από 250 ευρώ

xiaomi mi a2 εμφανίστηκε online κατάστημα ελβετία από 250 ευρώ, Το Xiaomi Mi A2 εμφανίστηκε σε online κατάστημα της Ελβετίας με τιμή από 250 ευρώ

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panossd

Ετσι έλεγαν και για το mi A1 -το οποίο και αγορασαγια τις γρήγορες ενημερώσεις από την google- αλλά δυστυχώς τα update περνάνε από τους servers της Xiaom (αν όχι,σίγουρα αργούν πολύ).απογοήτευση για την Xiaomi σε αυτό το κομμάτι..Δεν υπάρχει κανείς απολύτως λόγος να πιστέψει κανείς κάτι διαφορετικό για το Α2.. καλή τύχη στις πωλήσεις… 😛

Darth

αν θέλεις γρήγορες ενημερώσεις (κατι το οποίο είναι ποιο ακριβό και απο την ιδια συσκευή) η πας σε apple η pixel (με λίγα λόγια 1000 θα το σκάσεις)

dinos

Οχι, υπαρχουν και τα NOKIA με android one με γρηγορες αναβαθμισεις και τιμη απο 79 ευρω.

panossd

@Darth , άλλου εστιάζω …στο ψέμα των γρήγορων ενημερώσεων…προσωπικά αυτή τη στιγμή έχω ένα LG G6 και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος από τη συσκευή…έχουν περάσει πολλές από τα χέρια μου (mid range και high end) και συμφωνώ σε αυτό που λες..ότι πλέον οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ ενημερωσεις κοστίζουν…απλά το marketing πλέον ταυτίζεται με το ψέμα..ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση…

Darth

@panossd κάποτε και εγώ καιγομουν για updates κλπ τώρα το συμαντικοτερο για μένα είναι σταθερότητα του συστήματος. Και έτσι οπός βλέπω γρήγορες ενημερώσεις σημαίνει σχεδόν κάθε φορά και αστάθεια και εκπλήξεις έτσι στο pc Windows ltbs enterprise (τα ίδια καλά windows απλά χωρίς bloatware με μόνο βασικές ενημερώσεις ασφαλείας κλπ) και το browser το ίδιο.
στο κινιτο απλά όταν το πήρα έκανα τα updates είδα πως λειτουργούν όλα (είχε δύο θέματα) περίμενα επόμενο update το πέρασα όλα άψογα από τότε έκλεισα τα updates και εδώ και 7 μήνες κινιτο είναι βράχος σταθερότητας

panossd

@Darth , σε οποιοδήποτε κινητό που είχα (iOS,android)ποτέ δεν είδα θέμα με κάποια λειτουργία του κινητού ,ούτε καν σταθερότητας..το ίδιο και στα windows και macos που χρησιμοποιώ για χρόνια..φυσικά,δεν αμφισβητω ορισμένους χρήστες που παρατηρούν αστάθειες ή bugs σε διάφορες ενημερώσεις.. μπορεί απλά εγώ να ημουν/είμαι τυχερός σε αυτό το κομματι…

Darth

@panossd οταν εχεις εφαρμογες για δουλεια και αλαλζει εστο και λιγο (ειτε απο θεμα συμβατότητας είναι οτιποτε αλλο εχεις θεμα σοβαρο)

πχ στο s8 μετα απο καθε update (το ειχα σαν δευτερο) ειχα μια θεμα με battery drain μια θεμα με sexurity online sertificates μια θεμα με απεικονιση καποιον μαλιον εφαρμογον (λιθιμκε στο επομενο update) μια ειχα θεμα με μεταφορα μεγαλον αρχειον απο δυκτιο (κοβοταβν η μεταφορα και αυτο ληθικε με το επομενο update

ουσιαστικα πηγενα απο update σε update

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.