Το Xiaomi Mi A2 στο παγκόσμιο event της εταιρείας στις 24 Ιουλίου;

xiaomi mi a2 παγκόσμιο event 24 ιουλίου ισπανία, Το Xiaomi Mi A2 στο παγκόσμιο event της εταιρείας στις 24 Ιουλίου;

Η Xiaomi με το πρόγραμα “Mi Explorer” στα τέλη Ιουνίου, έδινε την ευκαιρία σε φίλους της εταιρείας να είναι παρόντες σε παγκόσμιο event στις 24 Ιουλίου στην Ισπανία, για την παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στο Xiaomi Mi A2.

Το Xiaomi Mi A2 αναμένεται να έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το Mi 6X, μόνο που αντί του MIUI skin θα υπάρχει stock Android στην έκδοση Android 8.1 Oreo. Η συσκευή διατηρεί την ίδια unibody κατασκευή από αλουμίνιο και οθόνη στις 5.99 ίντσες ανάλυσης Full HD+ 2160×1080 pixel με αναλογία οθόνης 18:9. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 660 SoC, με τέσσερις Cortex-A73 χρονισμένους στα 2.2GHz και τέσσερις Cortex-A53 χρονισμένους στα 1.8GHz, ενώ τον τομέα των γραφικών αναλαμβάνει η Adreno 512 GPU.

Η βασική και πιο οικονομική έκδοση θα είναι αυτή με 4GB RAM/32GB, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες οι εκδόσεις 4GB/64GB, 4GB/128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Όσοι τώρα θέλουν τη μέγιστη χωρητικότητα και απόδοση, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση με τα 6GB RAM και 128GB τα οποία μπορούν να επεκταθούν με τη χρήση καρτών microSD.

Τέλος, η μπαταρία του Mi A2 αναμένεται να είναι χωρητικότητας 3010mAh, ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται τοποθετημένος στην πλάτη της συσκευής, ενώ στον τομέα των καμερών έχουμε διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με φακούς των 12MP και 20MP και selfie camera στα 20MP.

xiaomi mi a2 παγκόσμιο event 24 ιουλίου ισπανία, Το Xiaomi Mi A2 στο παγκόσμιο event της εταιρείας στις 24 Ιουλίου;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.