Το Xiaomi Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί με την κάμερα υψηλών επιδόσεων του Mi 8

2S, Το Xiaomi Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί με την κάμερα υψηλών επιδόσεων του Mi 8

Η Xiaomi ανακοίνωσε μέσω του CEO της εταιρείας, Lei Yun, ότι η κάμερα του Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί λαμβάνοντας τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά με την κάμερα της νέας ναυαρχίδας Mi 8 που παρουσιάστηκε σε ειδικό press event την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενθουσιασμένη η εταιρεία που το νέο Xiaomi Mi 8 πέρασε σε επιδόσεις την κάμερα του iPhone X, σύμφωνα με την κατάταξη του DxOMark, προέβη σε αυτή την ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού του Lei Jun στο Weibo. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι το Mi Mix 2S χρησιμοποιηθεί το ίδιο hardware στην κάμερα με το νέο μοντέλο της εταιρείας οπότε είναι θέμα χρόνου να αναβαθμιστεί προσφέροντας κι αυτό πολύ καλύτερες επιδόσεις στη φωτογραφία μέσω του νέου firmware.

2S, Το Xiaomi Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί με την κάμερα υψηλών επιδόσεων του Mi 8

Το Xiaomi Mi 8 χρησιμοποιεί την ίδια κύρια κάμερα ανάλυσης 12MP στο πίσω μέρος με το Xiaomi Mix 2S, με αισθητήρα Sony IMX363, OIS, μέγεθος pixel 1.4µm και διάφραγμα f/1.8.

Η νέα ναυαρχίδα σύμφωνα με το DxOMark σκόραρε το εντυπωσιακό νούμερο των 105 πόντων στον τομέα της φωτογραφίας κα 99 στο σύνολο έχοντας μπροστά του μονάχα κορυφαία αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο ακριβά μοντέλα, όπως είναι τα Huawei P20 Pro, HTC U12+, Huawei P20 και Samsung S9 Plus.

Το υψηλό στέλεχος της εταιρείας υποσχέθηκε ότι η αναβάθμιση στο firmware της κάμερας του Xiaomi Mi Mix 2S θα γίνει σύντομα και ότι αξίζει την αναμονή.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μόνο συγχαρητήρια …. αξιζει αυτή η εταιρεία !!

rizo

Πραγματικά όμως νιώθεις οτι προσπαθούνε το καλύτερο για τους πελάτες.
Αν ήταν άλλη εταιρία θα έβγαζε το Μix 3 ή 2x και θα έλεγε “με την κάμερα του Mi8”..
Μπράβο για άλλη μια φορά σε αυτή την εταιρία.

VG

Τα σαρώνουν όλα σιγά σιγά οι Κινέζοι….λιμάνια, αυτοκίνητα, κινητά…

VG

Για να μην πω για τη Huawei που πέρα από κινητά κλπ. έχει εκτοπίσει τη Cisco από τις δικτυακές δουλειές. Μάλιστα οι πελάτες της είναι και περισσότερο ευχαριστημένοι με τα χρονοδιαγράμματα που δίνουνκαι την ποιοτική δουλειά που συντελείται. Αργά αργά, χωρίς να προκαλούν, τα σαρώνουν όλα λέμε !!!

KostasB

Κάτι γίνεται τελευταία με την διατύπωση των άρθρων και των τίτλων αυτών.
Δεν μπορούμε να λέμε “το Mi Mix 2S θα αναβαθμιστεί με την καλύτερη κάμερα της νέας ναυαρχίδας Mi 8” όταν πρόκειται για αναβάθμιση λογισμικού.
Με την διατύπωση αυτή φαίνεται ότι θα βγει κάποια καινούργια έκδοση του Mi Mix 2S που θα έχει άλλον αισθητήρα κάμερας, δηλαδή αυτόν του Mi 8.
Αλλά από την στιγμή που ο αισθητήρας είναι ακριβώς ο ίδιος και απλά θα δώσουν το λογισμικό της κάμερας του Mi 8 στο Mi Mix 2S τότε μιλάμε απλά για μια αναβάθμιση λογισμικού.
Συγνώμη αν κουράζω αλλά όταν διαβάζεις έναν τέτοιο τίτλο και ξεκινάς να διαβάζεις το ίδιο πράγμα και στο άρθρο αλλά στο τέλος βλέπεις κάτι διαφορετικό, εκεί κάπου μπερδεύεσαι και αναρωτιέσαι αν σου έχει ξεφύγει κάτι από το άρθρο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.