Το Xiaomi Mi Mix 3 αποκαλύπτεται στις 25 Οκτωβρίου;

xiaomi mi mix 3 αποκαλύπτεται 25 οκτωβρίου, Το Xiaomi Mi Mix 3 αποκαλύπτεται στις 25 Οκτωβρίου;

Η Xiaomi φαίνεται να ετοιμάζεται για την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς “Mix”, με το Mi Mix 3 να γίνεται επίσημο στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσίευσε η ίδια η εταιρεία.

Πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε η πληροφορία πως η Xiaomi θα παρουσιάσει το Mi Mix 3 στις 15 Οκτωβρίου, κάτι το οποίο δεν έγινε, με την εταιρεία να δημοσιεύει την ανακοίνωση για την παρουσίαση της συσκευής στις 25 Οκτωβρίου. Το αξειοσημείωτο με το poster της ανακοίνωσης είναι πως κρύβει ένα “μυστικό” σχετικά με τη συρόμενη κάμερα της συσκευής, μιας και στο πάνω μέρος όπου θεωρητικά τελειώνει η οθόνη, υπάρχει ένα περίγραμμα που εκτείνεται πάνω από αυτήν και ενδεχομένως υποδηλώνει το συρόμενο μηχανισμό που αποκαλύπτει την κάμερα.

Πέραν της συρόμενης κάμερας, το Mi Mix 3 φαίνεται πως θα διαθέτει all-screen σχεδιασμό, ενώ θα πρέπει να αναφέρουμε πως είχε δοκιμαστεί η σύνδεσή του με 5G δίκτυα, οπότε δεν αποκλείεται να διαθέτει κάποιο 5G modem για σύνδεση στα 5G δίκτυα όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα για εμπορική χρήση.

Μένει να δούμε τι χαρακτηριστικά και τεχνολογίες θα ενσωματώσει η Xiaomi στη νέα ναυαρχίδα της, η οποία φημολογείται πως θα διαθέτει αποκλειστικό hardware button για την ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού Xiao AI, κάτι το οποίο γίνεται για πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γεωργιάδης Ιωάννης

Ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτή την εταιρεία, που μας προσφέρει τόσες πολλές επιλογές στο σχεδιασμό, στο μέγεθος, στο hardware, στο software και σε όλο το φάσμα τιμών. Το βασικότερο, ακόμη και τα flagship μοντέλα της έχουν λογικό κόστος απόκτησης. Αν μάλιστα κρατήσει την τιμολογιακή πολιτική της όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια ( κάτοχος συσκευών της 4+ χρόνια) είμαι σχεδόν βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου να την δούμε στην κορυφή…
ΥΓ Είναι από τις εταιρείες που κατάφεραν με χαμηλό και ευγενικό προφίλ να κερδίσουν τόσους πολλούς υποστηρικτές. Σε κάθε ευκαιρία αναφέρω την στάση του CEO της όταν κατά την παρουσίαση του mi8 EE ζήτησε συγγνώμη για την υψηλή τιμή του τηλεφώνου της( ναυαρχίδας) που έφτανε το εξωφρενικό ποσό των 550€ , εξηγώντας μάλιστα ότι αυτό οφείλεται στο ότι αγοράζουν ακριβά τον snapdragon 845…
ΜΠΡΆΒΟ XIAOMI….

Μakis

@Γεωργιάδης Ιωάννης

Συμφωνω σε οτι ειπες και επειδη δν τα ηξερα, ενα μπραβο και στην Σαόμι! Αμα συνεχισει ετσι ζητημα χρονου ειναι οπως λες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.