Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται με pop-up πρόσθια κάμερα;

Mix 3, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται με pop-up πρόσθια κάμερα;

Όταν λάνσαρε το Xiaomi Mi Mix για πρώτη φορά το 2016, η Xiaomi εξέπληξε ευχάριστα τη βιομηχανία smartphone με το σχεδιασμό πλήρους οθόνης. Από τότε, πολλοί κατασκευαστές smartphone έχουν λανσάρει αντίστοιχα μοντέλα, ενώ η εταιρεία φαίνεται πώς βρίσκεται πολύ κοντά στο Mi Mix 3.

Η αλήθεια είναι ότι εγχώριοι ανταγωνιστές της Xiaomi, όπως η Vivo και η OPPO ανέβασαν αρκετά ψηλά τον πήχη με τη δρομολόγηση των Vivo NEX και OPPO Find X, μοντέλων που προσφέρουν την υψηλότερη αναλογία οθόνης-σώματος αυτή τη στιγμή στην αγορά με ποσοστό πάνω από το 90%.

Ως εκ τούτου, φήμες θέλουν το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 3 να έχει ακόμη υψηλότερη αναλογία οθόνης σε σχέση με τα μοντέλα των προκατόχων. Μάλιστα, περίγραμμα της σχεδίασης του Mi Mix 3 που εμφανίστηκε σήμερα στο Weibo αποκαλύπτει ότι το flaghship smartphone της Xiaomi θα ενσωματώνει pop-up selfie κάμερα στο επάνω μέρος, αντίστοιχη του Vivo NEX.

Η επιλογή pop-up κάμερας υποδηλώνει ότι το Mi Mix 3 αναμένεται με full-screen σχεδιασμό επιβεβαιώνοντας τις φήμες. Επίσης, το 2015, η Xiaomi είχε καταθέσει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για σχεδιασμό smartphone με αναδυόμενη κάμερα που περιλαμβάνει επίσης και το φλας. Ως εκ τούτου, η αναδυόμενη κάμερα του Mi Mix 3 δεν αποκλείεται να είναι εξοπλισμένη και με LED flash!

Σύμφωνα με την εικόνα το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα βέβαια εσείς μπορείτε να απολαύσετε το ελληνικό βίντεο hands-on παρουσίαση του Mi Mix 2S με LCD IPS οθόνη 5.99 ιντσών που είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά από το κανάλι του TechblogTV εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.