Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη στην τιμή των €549

Mi Mix 3, Το Xiaomi Mi Mix 3 έρχεται στην Ευρώπη στην τιμή των €549
Η Xiaomi παρουσίασε στα τέλη Οκτωβρίου το Mi Mix 3 με μαγνητικό slider μηχανισμό και τώρα ήρθε η στιγμή το flagship smartphone να περάσει και τα σύνορα της Ευρώπης.
Προηγούμενες φήμες ήθελαν το slider μοντέλο της Xiaomi να κάνει το ντεμπούτο του στην Γηραιά Ήπειρο την 1η του Δεκέμβρη 2018 αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ παρατείνοντας κι άλλο την αγωνία των χρηστών… τουλάχιστον όχι για πολύ.
Το Mi Mix 3 βρίσκεται διαθέσιμο στις αγορές της Ισπανίας από σήμερα 8 Ιανουαρίου και από αύριο και στης Ιταλίας. Η κινέζικη ναυαρχίδα κυκλοφορεί στα χρώματα Sapphire Blue και Onyx Black στην τιμή των €549 και είναι διαθέσιμη τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο online store της κινέζικης εταιρείας. Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη είναι αυτή με τα 6GB μνήμης RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου. Στην Ιταλία και μόνο για την πρώτη ημέρα, οι χρήστες θα μπορούν να αποκτήσουν το Mi Mix 3 6GB/128GB online στην προνομιακή τιμή των €499.
Το Mi Mix 3 διαθέτει οθόνη AMOLED στις 6.39 ίντσες με ανάλυση Full HD+ 2340×1080 pixel και αναλογία 19.5:9. Η διπλή selfie κάμερα αποκαλύπτεται μέσω μαγνητικού slider μηχανισμού και διαθέτει φακούς, με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, στα 24MP και 2MP. Η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος φέρει φακό στα 12MP με διάφραγμα f/1.8 και έναν τηλεφακό στα 12MP με διάφραγμα f/2.4.
Επίσης, το flagship smartphone είναι εξοπλισμένο με Snapdragon 845 SoC, λειτουργικό σύστημα Android Oreo 8.1 με MIUI 10 και μπαταρία 3200mAh που φορτίζει είτε μέσω της θύρας USB-C είτε μέσω ασύρματου φορτιστή.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.