Το Xperia XZ3 θα υποστηρίζει σύνδεση στα 5G δίκτυα;

sony xperia xz3 5g δίκτυα, Το Xperia XZ3 θα υποστηρίζει σύνδεση στα 5G δίκτυα;

Το Xperia XZ3 έγινε επίσημο στα πλαίσια της IFA 2018 και πέραν των high-end τεχνικών χαρακτηριστικών και της QHD+HDR OLED οθόνης που βρίσκουμε για πρώτη φορά σε smartphone της εταιρείας, έγινε γνωστό πως θα μπορεί να συνδέεται στα 5G δίκτυα όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα.

Το 2019 αναμένεται να είναι η χρονιά του 5G τόσο σε θέμα δικτύων όσο και στα smartphone που θα κυκλοφορήσουν τα οποία σταδιακά θα υποστηρίζουν σύνδεση στα δίκτυα πέμπτης γενιάς όταν αυτά γίνουν εμπορικά διαθέσιμα. Η Sony όμως φαίνεται πως θα είναι από τις πρώτες εταιρείες που θα έχουν διαθέσιμο smartphone με δυνατότητα σύνδεσης 5G, κάτι που ανακοινώθηκε από το @SonyMobileNews στο Twitter, χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια τη Sony μέσω ανακοίνωσης.

Το Xperia XZ3 πιθανόν να είναι από τα πρώτα 5G Ready smartphone και δε θα είναι το μόνο μιας και εταιρείες όπως η Xiaomi, Oppo και Lenovo, κάνουν ήδη τις πρώτες δοκιμές για σύνδεση των smartphone τους στα 5G δίκτυα, ενώ αναμένεται ακόμα η Samsung με τη Huawei να παρουσιάσουν τις δικιές τους 5G συσκευές πιθανόν μέσα στο 2019.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.