Το Xperia XZ4 με Snapdragon 855 σοκάρει με τις επιδόσεις του στο AnTuTu;

Xperia XZ4 Snapdragon 855 σοκάρει επιδόσεις AnTuTu, Το Xperia XZ4 με Snapdragon 855 σοκάρει με τις επιδόσεις του στο AnTuTu;

Μια συσκευή η οποία ίσως είναι το Xperia XZ4 από τη Sony, έκανε την εμφάνισή της στο AnTuTu και πέτυχε επιδόσεις που δεν έχουμε δει ξανά μέχρι σήμερα μιας και ξεπέρασε αυτές όλων των smartphone στο συγκεκριμένο benchmark πρόγραμμα.

Την πρώτη εμφάνιση της συγκεκριμένης συσκευής την είχαμε το Νοέμβριο όπου το Sony I8134 είχε περάσει από το Geekbench και επειδή τα Xperia XA3 και XA3 Ultra αναμένονται με κωδικούς I3XX/I4XX, τότε το μοντέλο I8XX πρέπει να αναφέρεται σε κάποια ναυαρχίδα, η οποία δεν αποκλείεται να είναι το XZ4 το οποίο μέτρησε τις δυνάμεις του στο AnTuTu.

Πιο συγκεκριμένα, το Sony I8134 πέτυχε 395721 πόντους, ξεπερνώντας κατά πολύ τους 343000 πόντους του τελευταίου benchmark με Snapdragon 855, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στη ναυαρχίδα της Sony, ξεπερνώντας ακόμα και τις επιδόσεις όλων των high-end smartphone που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, ενώ θα πρέπει πάντα να κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη σχετικά με το κατά πόσο αυτές οι επιδόσεις είναι πραγματικές.

Τέλος, τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του XZ4 κάνουν λόγο για οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG με αναλογία 21:9, κάτι που σημαίνει πως δε θα διαθέτει notch. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρίσκεται ο νέος επεξεργαστής Snapdragon 855 στα 7nm και υποστήριξη για 5G δίκτυα, μαζί με μνήμη 6GB LPDDR4X RAM και επιλογή για 64GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gregorio

Για τα benchmark δεν δίνω καν σημασία μιας και δεν πιστεύω τα benchmark κανενός και τα θεωρό εντελώς πλασματικά και ψεύτικα. Αυτό που μου φαίνεται εντελώς αβάσιμο είναι το (τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά του XZ4 κάνουν λόγο για οθόνη στις 6.55 ίντσες η οποία θα είναι κατασκευασμένη από την LG) μα είναι δυνατόν από την ώρα που η Sony κατασκευάζει μόνη της (από τις καλύτερες) οθόνες-πάνελ μέσω της Japan Display αντί να πάρει από το εργοστάσιο της να αγοράσει οθόνες από ανταγωνιστή για να βάλει στα προϊόντα της ??? ούτε οικονομικότερα θα τους βγει ούτε σε ποιότητα (γνωστά τα προβλήματα των οθονών της LG) δεν στέκει και απορώ πως βγαίνουν τέτοιες φήμες και από ποιον ? Τέλος πάντων, από τα πιθανά χαρακτηριστικά μάλλον μιλάμε για συσκευή του χιλιάρικου.

ΚώσταςD.

395000!!! Το έλεγα ότι ο 855 θα είναι πολύ δυνατός!!!!
@Gregorio Την ίδια απορία έχω και εγώ. Ολόκληρη JDI… Για να δούμε…

forneverarrow

Τους το εύχομαι αλλά δεν παίζει… η επίσημη σελίδα του AnTuTu δίνει 305.437 στο Mate 20 Pro που είναι πρώτο. Για κανένα λόγο δεν θα πάει 90.000 πάνω από ένα επεξεργαστή ίδιας γενιάς όπως τον Kirin 980 (που είναι και 7nm) και επίσης δύσκολα θα ξεπεράσει τα 355.596 του iPhone Xs (δεν το έκανε από την εποχή του iPhone 7 δηλαδή), ειδικά στις πρώτες συσκεύες με τον 855. Κρατάω μια επιφύλαξη για το αν είναι fake το screenshot, πάντως αν είναι αλήθεια θα μιλάμε για πολύ δυνατό επεξεργαστή.

Rizo

Λογικά θα φοράει amoled γι’αυτό πήρε από lg. Όπως και στις τηλεοράσεις δηλαδή.

Flagship killer

Welcome back Sony….
Όσο για την JDI βγάζει καλές ips αλλά όχι amoled … Η LG Από την άλλη βγάζει amoled σαν τις ελαττωματικες του mate 20 pro…
Άρα κακή επιλογή η LG…

ΚώσταςD.

@Flagship killer ο λόγος που το πιστεύεις αυτό; p-oled της jdi έχει το xz3 και όλοι λένε τα καλύτερα για την οθόνη του…

Flagship killer

@ΚωσταςD αποφάσισε για τι πράγμα μιλαμε; p-oled η amoled…;

Flagship killer

Τρολαρω βεβαίως βεβαίως… Δε γνώριζα ότι η jdi φτιάχνει poled, αλλά πολύ καλές ips… Από εκεί και πέρα οι poled της LG…. Είναι γνωστά… σκουπίδια

Trudi

Γρήγορα για συνέντευξη στη sony …Σαϊνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.