Toshiba TG03, Οι πρώτες φωτογραφίες

Διαρροών συνέχεια. Μετά τις πρόσφατες φωτογραφίες του Toshiba TG02, φέρνουμε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας αυτό που φέρεται να είναι το Toshiba TG03. Με οθόνη αφής 4,1 ιντσών, επεξεργαστής 1GHz Snapdragon, κάμερα 5 Megapixel, Windows Mobile 6.5 και επιπλέον δύο μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά, ηχεία με ήχο 5.1 καναλιών και λειτουργία video box για εύκολη μεταφορά αρχείων βίντεο και ταινιών από τον ηλεκτρονικό μας υπολογιστή.

About Techblog.gr (English)

, Toshiba TG03, Οι πρώτες φωτογραφίες

, Toshiba TG03, Οι πρώτες φωτογραφίες

Συζήτηση στο Techblog forum για το Toshiba TG03

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης Καράβας

SmartPhone με τέτοια χαρακτηριστικά και με WM; Μόνο με android μπορώ να το φανταστώ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.