Ulefone T2 Pro: FullHD+ οθόνη 19:9, Helio P70 SoC και 8GB RAM [MWC 2018]

Από τις αμέτρητες συσκευές που παρέλασαν, όπως κάθε χρόνο, στο Mobile World Congress, ξεχωρίσαμε μεταξύ άλλων, το Ulefone T2 Pro, το πρώτο smartphone στον κόσμο με το Helio P70 SoC της Mediatek.

Ο κινέζος κατασκευαστής Ulefone παρουσίασε επίσημα στο Mobile World Congress 2018 στη Βαρκελώνη τη ναυαρχίδα της Ulefone T2 Pro, όπως είχε υποσχεθεί.

Η συσκευή έρχεται με οθόνη 6.7 ιντσών με ανάλυση FullHD+ (2160×1080) και αναλογία 19:9 (τη συναντήσαμε και στα ASUS ZenFone 5 και ZenFone 5Ζ) και κλασικά διαθέτει το notch στο πάνω τμήμα της που δείχνει να «επέβαλε» για τα καλά η Apple τελικά…

Ulefone T2 Pro, Ulefone T2 Pro: FullHD+ οθόνη 19:9, Helio P70 SoC και 8GB RAM [MWC 2018]

Tα bezels της κινέζικης ναυαρχίδας είναι επίσης αρκετά λεπτά, ωστόσο το highlight της δεν είναι άλλο από την προσθήκη του Helio P70 SoC της Mediatek για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο, το οποίο συνδυάζεται μάλιστα με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Όσο για τις ενεργειακές του επιδόσεις, το πανίσχυρο μοντέλο έρχεται κι εκεί ενισχυμένο με μπαταρία 5000mAh.

Το Ulefone T2 Pro φέρει επίσης dual κάμερα 21 MP + 13 MP στο πίσω μέρος και selfie κάμερα μπροστά στα 16 MP. Η συσκευή θα βασίζεται στο Android 8.1 Oreo λειτουργικό και υποστηρίζει Face ID και in-display αισθητήρα αποτυπώματος.

Ulefone T2 Pro, Ulefone T2 Pro: FullHD+ οθόνη 19:9, Helio P70 SoC και 8GB RAM [MWC 2018]

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John

Ακομη και η Ulefone ειναι ετη φωτος μπροστα απο την Sony.

Solon

@John
Δούλεψε πρώτα μια ναυαρχίδα Sony και μετά μια Ulefone και θα κλοτσήσεις το Ulefone με σουτ αλά Μαραντόνα. Δεν είναι μόνο τα Specs μιας συσκευή. Είναι κυρίως η συνολική εμπειρία χρήσης. Εγώ το έχω κάνει και σε βεβαιώνω ότι η Ulefone είναι παρασάγγες πίσω από την Sony. Όσο για τοn Helio P70 κράτα μικρό καλάθι. Είχα δοκιμάσει το υποτιθέμενο κτήνος της Mediateck τον Helio P30 με δέκα πυρήνες και δεν μπορούσε να παίξει το Asphalt 8 σε FHD χωρίς κοψίματα. Κάτι που το κάνουν οι midrange επεξεργαστές της Qualcomm εδώ και 2 χρόνια.
Τώρα βέβαια με αυτό το μοντέλο η Ulefone θέλει να δείξει ότι θέλει να ανέβει κατηγορία.
Να δούμε αν θα τα καταφέρει αν και στις 6.7 ίντσες δεν είναι το μέγεθος που ενδείκνυται για μαζικές πωλήσεις.

Κώστας Ζ.

Πολύ ωραίο ταμπλετ… Α, κινητό είναι;

djfapples

Τουλάχιστον η SONY έχει χαρακτήρα δεν αντιγράφει άσχετα αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό είναι υποκειμενικο. Στο κυνήγι του μικρότερου bezel βγήκαν όλα ίδια κοψιά

Komc

Κινεζικη φιγουρα ,οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος. Αυτο που κανουν ειναι να ειναι ωραιο στο ματι και να βαζουν πολυ ραμ , μεγαλη καμερα κλπ για να ξεγελασουν τον κοσμο που δεν ξερει και πολλα πολλα. Οταν θα σταματισουν να βαζουν φθηνα υλικα στον σκελετο αλλα και απο hardware βαλουν ας πουμε κανενα snapdragon 835 εστω και ας ειναι ο περσινος , καμια καλη οθονη κλπ τοτε ναι .

Petros

Αντε να βρεις γυναίκα με ουλεφον συσκευή

yiona.11

Ελλάδα έκανε εμφάνιση; Κόστος; Και από που μπορεί να το προμηθευθεί κανείς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.