Ultra-thin Motorola XT1021, XT1022 και XT1025, έρχονται τον Μάιο;

Εκτός από το Motorola Moto X+1, η Motorola φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο smartphone με οθόνη 4.3. Το νέο κινητό θα έχει 3 version, τις Motorola XT1021 με μια SIM, Motorola XT1022 dual SIM και Motorola XT1025 dual SIM και digital TV. Η ανάλυση οθόνης δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά γνωρίζουμε ότι θα έχουν 1.2GHz dual-core επεξεργαστή, 5MP κάμερα, 1GB RAM, 4GB εσωτερική μνήμη, μάλλον θα δέχεται και microSD, 1,900 mAh μπαταρία και θα τρέχουν με Android 4.4 KitKat.

Μάλλον τα νέα Motorola smartphones θα έχουν διαστάσεις 124.8 x 64.8 x 6.2 mm που σημαίνει ότι θα είναι πολύ λεπτά.

Οι πληροφορίες και το screenshot δημοσιεύθηκαν στο βραζιλιάνικο Tecnoblog το οποίο μας ενημερώνει ότι οι συσκευές αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Μάιο. Μέχρι τότε αναμένουμε να δούμε και την τιμή τους.
, Ultra-thin Motorola XT1021, XT1022 και XT1025, έρχονται τον Μάιο;
, Ultra-thin Motorola XT1021, XT1022 και XT1025, έρχονται τον Μάιο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Κριμα κριμα κριμα για το ονομα της Μοτορολα…. Ηδη ξεκινησαν τις Κινεζιες. Αντι να βγαλουν της αηδιες αυτές σαν Lenovo brand…. εκμεταλλευονται το καλο ονομα της Moto. Αυτα αποκλιέται να ηταν original Μοτο σχεδιάσεις.

Mr.mister

Χάλια…

Panos7GR

Κι εγώ αυτό σκέφτηκα με το που διάβασα τα χαρακτηριστικά… Έλεος! Ξεφτιλίζουν το όνομα της Motorola! Τι μούφες είναι αυτές; Να φανταστώ με σάπιους επεξεργαστές της MediaTek, αμφιβόλου ποιότητας κατασκευής κτλ, ε; Συσκευές δηλαδή του κιλού που βγάζουν στην Κίνα, μόνο και μόνο να μεγαλώσουν την γκάμα μοντέλων της Motorola μπας και καλύψουν την δαπάνη της εξαγοράς της… ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ LENOVO! Εκεί που περιμέναμε να αναστηθεί το brand της μετά την εξαγορά. Κρίμα γιατί όσο την είχε η Google είδαμε και κάτι πρωτοπόρο σε features (Moto X) και κάτι τίμιο και ταυτόχρονα ποιοτικότατο (Moto G)!!! Δεν έπρεπε να πουληθεί η Moto σε εταιρία εκτός Αμερικής!

Panayiotis

Ρε παιδια χαλαρωστε αυτα τα μοντελα ειναι για την αγορα της ασιας και καλα κανει σαν μοτορολα εδω το g2 στην κορεα με κεραια τηλεορασης ειναι.Δωστε τους λιγο χρονο να βγαλουν ενα μοντελο για ευρωπη και θα αποδειξουν τι μπορουν να κανουν.

Τάσος

Ο Mr.mister έβγαλε από τώρα συμπεράσματα, αν η φήμη ισχύει θα είναι το φθηνότερο κιτ κατ κινητό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.