UMIDIGI Z1: Λεπτό μεν, με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δε

Το UMIDIGI Z1 θα αποτελεί τη λεπτότερη ναυαρχίδα smartphone, σύμφωνα με την UMI, η οποία μάλιστα δεν επιτυγχάνει τη λεπτότητα εις βάρος της μπαταρίας.

Πρόσφατα ολοένα και περισσότερες εταιρείες εστιάζουν στο να κάνουν όσο πιο λεπτά γίνεται τα smartphone τους, με την OnePlus να δηλώνει ότι το επερχόμενο smartphone της (OnePlus 5) θα είναι η λεπτότερη ναυαρχίδα.

Τον τίτλο αυτό όμως, έρχεται να διεκδικήσει και η UMI, η οποία επίσης ισχυρίζεται ότι το UMIDIGI Ζ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, θα είναι η λεπτότερη ναυαρχίδα. Μάλιστα, η UMI κάνει ένα βήμα παραπέρα, ανακοινώνοντας ακριβώς το πάχος του UMIDIGI Z1, το οποίο θα είναι 6,95mm.

UMIDIGI Z1, UMIDIGI Z1: Λεπτό μεν, με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας δε

Ένα από τα προβλήματα που προκύπτουν με τα πολύ λεπτά smartphone είναι και η μπαταρία, η οποία είτε μπορεί να εμφανίζει δυσλειτουργίες, είτε να μην έχει όσο χωρητικότητα θα θέλαμε.

Αυτό το πρόβλημα η UMI δηλώνει ότι θα το παρακάμπτει η δική της ναυαρχίδα, η οποία θα έρχεται σε τρεις εκδόσεις με μπαταρίες χωρητικότητας 3.000, 3.500 και 4.000mAh κι έτσι θα διεκδικήσει τον τίτλο της λεπτότερης ναυαρχίδας με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, η UMI δίνει επιλογή από συνδυασμούς με 4GB RAM και 64GB ROM, 6GB RAM και 64GB ROM και 8GB RAM και 128ROM. Μάλιστα, τρέχει και μια προωθητική ενέργεια στο site της, όπου δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς να αποκτήσουν (μέσω κλήρωσης) το νέο μοντέλο έναντι 9,99 δολαρίων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τασος

Παιδιά αν δεν κάνω λάθος 6,95 δεν το λες και αρκετά λεπτό εγώ ξέρω ότι το moto z που είναι ναυαρχίδα έχει πάχος 5,2 διορθωστε με αν κάνω λάθος.

Stelios

Σωστά Τάσο τα Moto είναι τα πιο λεπτά πού κυκλοφορούν ,τώρα ένα Umi z( το έχω είναι αρκετά καλή συσκευή), αφού έβγαλε με τον ίδιο σχεδιασμό το note c πάλι με τον ίδιο σε λεπτό α ρε Apple τους έχεις στραβωσει όλους εκεί και δεν μπορεί να σχεδιάσουν τίποτα άλλο

bezilys

@Τασος σωστά και δεν είναι μόνο αυτό… 😂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.