Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Z Ultra

Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat για τα Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Xperia Z Ultra όπως ανακοίνωσε η Sony Mobile με τη διαθεσιμότητα ανά χώρα και δίκτυο κινητής τηλεφωνίας να μην ειναι συγκεκριμένη αυτή τη στιγμή. Λογικά από σήμερα και τις επόμενες ημέρες κάτοχοι ανά τον κόσμο θα λαμβάνουν το update και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πότε θα ξεκινήσει στην Ελλάδα.

Μετά σειρά θα πάρουν τα μοντέλα Sony Xperia Z, Xperia Tablet Z, Xperia ZL και Xperia XR. Η Sony τοποθετεί χρονικά την αναβάθμιση για αυτά τα μοντέλα Μάιο προς Ιούνιο.

Android 4.4 KitKat Sony Xperia Z1, Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Z Ultra

Πηγή

Kudos to Makis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

63 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Αντέ να δούμε πότε θα έρθουν και αν θα είναι καλό!!

Σπύρος

Ωχ.. Δηλαδή για Xperia SP το καλοκαίρι και αν;

thomas

Μαιο προς Ιουνιο….καταλαβα…..οπως με το xperia mini τοτε…αρχικα ειχαν πει Μαρτιο…μετα Απριλιο….μετα Μαιο…μετα Ιουνιο…….ειναι πολυ τυπικη η sony με τις αναβαθμισεις της!!! :Ρ :Ρ

PANOSL
Antreas

Άντε να δούμε ελπίζω μετά την αναβαθμηση να είναι πάνω κάτω ίδιο με ζ2 ( ui ) προφανώς ,καθώς ένας φίλος μου θα το πάρει σε καμία εβδομάδα .Ιδομεν

Νίκος

Από ότι έβαλε ο panosl Αντρέα φαίνεται ίδιο ακόμα και στην μπαταρία αν δεις το

gadjetakias

Η sony πιστή στις αναβαθμίσεις αναβαθμίζει σε 4.4 ολα τα μεγάλα κινητά της και γρήγορα…..στανταρ sony το επόμενο κινητό μου δεν την ξαναπατάω…

Grigsgr

Έχει αναβαθμίσει κανεις ρε παιδιά;

Tassos

Παίδες καλημέρα. Προς μεγάλη μου έκπληξη -τα προηγούμενα updates γινόντουσαν με διαφορά εβδομάδων από την επίσημη ανακοίνωση – μου έδωσε την αναβάθμιση εχθές το βράδυ!!! Μέσω Sony update. Όλα καλά σωστά και γρήγορα, Ομορφιές στο ui, διαχείριση μνήμης ίδια, μικροαλλαγες που έλειπαν. Tap to wake δεν έχει… Βελτιώνεται η κάμερα πολύ χωρίς 4k φυσικά… Αξίζει πάντως.

Tassos

Ξέχασα να αναφέρω πριν… Xperia z ultra, στην κοσμοτε αν σημαίνει κάτι ο παροχος…

Κράτος

Καλή αρχή…!! Περιμένω στο Ζ1 και ενημερώνω μόλις έρθουν τα ευχάριστα..!!

Grigsgr

Κι εγώ με Ζ1 αλλά απο Κροατία. Αναμένουμε …

loni

@ΚΡΑΤΟΣ Μια ερωτηση φιλε,επειδη κ εγω εχω z1 σημερα τυχαια πατησα εκει που λεει στις ρυθμισεις “Αριθμος εκδοσης” και μου εγραψε “αλλα 4 κλικ για να γινεις προγραμματιστης” το πατησα πολλες φορες ωσπου εβγαλε “τωρα εισαι προγραμματιστης” σε σενα το κανει; Και οποιος αλλος γνωριζει τι ειναι αυτο?(ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ OFF TOPIC)Κωστα ρωταω κ σενα!

Κράτος

Δε γνωρίζω κάτι εξ αυτού φίλτατε… Το δοκίμασα γιατί πρώτη φορά άκουσα κάτι τέτοιο και ομολογουμένως τα ίδια μου έβγαλε και εμένα… Με την μόνη διαφορά ότι εγώ, δε συνέχισα για να φτάσω στο στάδιο του προγραμματιστή..!!! Πράγματα που δε γνωρίζω προτιμώ να τα ψάχνω πρώτα… ……Και αφού έψαξα στα γρήγορα… “Ξεκλειδώνεις” κάποιες επιπλέον επιλογές για προγραμματιστές.. Κάτι το οποίο από ότι κατάλαβα γίνεται σε όλες τις android συσκευές.. Δε γνωρίζω περισσότερα συγγνώμη.. Τώρα μπήκα στο android και εγώ..! 🙂

loni

Σ ευχαριστω για την απαντηση φιλε! Ξερει καποιος περί τίνος προκειται? Οσο για την αναβαθμιση ακομα περιμενω…

Giannisg

Το συγκεκριμένο μενού σου δείνει επιλογές όπως εμφάνιση αγγιγμάτων ή υποχρεωτική χρήση gpu σε 2d εφαρμογές
,γενικά πτυχές του τηλεφωνου οι οποίες-αν αναπτύσσεις μια εφαρμογή-θες να τσεκάρεις πως συμπεριφέρονται με αυτήν.Και φυσικά το γνωστό debugging για όσους ασχολούνται με rooting 🙂

Κωνσταντίνος

Έναν δεν σας έρθει μέσω ΟΤΑ πηγαίνετε μέσω Sony pc update για τα ελληνικά μοντέλα για τα ξένα δεν ξέρω πάντως εγώ στο Z1 compact την πέρασα δουλεύουν όλα ρολόι

Grigsgr

@Κωνσταντίνος Εγώ έχω το Xperia Z1 όπως έγραψα και πιο πάνω και είναι το μοντέλο C6903. Στη σελίδα της Sony Mobile Που κοίταξα αναφέρει μόνο το C6902. Το δικό μου είναι απο την Κροατία και όσες αναβαθμίσεις βγήκαν, μου τις τράβηξε αμέσως οπότε δεν νομίζω ότι θα το αργήσει. Απλά δεν έχω καταλάβει ποιά η διαφορά του 03 με το 02.

Νίκος

Το ίδιο είναι Grigsgr αυτό έχει να κάνει με το δίκτυο LTE 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 / 2600 – C6903

Νίκος

Παιδιά με το kit kat οι εφαρμογές πάνε κάρτα sd? Η όχι;

Grigsgr

Ενώ το C6902 Νίκος,είναι πάλι LTE απλά υποστηρίζει άλλες συχνότητες (λιγότερες ή περισσότερες);

giannis

Παιδιά κάποιος με Ζ1 που να αναβάθμισε να μας πει εντυπώσεις ?

Dημήτρης

Ρε παιδιά στο Ζ1 έχει πάρει κανείς την αναβάθμιση;

Νίκος

Τα ίδια είναι Grigsgr απλά όπως είπες υποστηρίζει άλλη συχνότητα απλά άλλη όχι λιγότερη ούτε περισσότερη. Και εγώ το ίδιο με εσένα έχω c6903

Giannisg

Μόλις τελείωσε η αναβάθμιση στο Z1.Ομαλό σκρολάρισμα,ωραία θέματα σε πρώτη φάση.Στο Antutu σκοράρει χαμηλότερα από την 4.3 αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται να πηγαίνει πιο γρήγορα.Αν μπορέσουμε να το κάνουμε κ root χωρίς downgrade επιτέλους θα είναι πρώτο.Αν βρω κ άλλα κρυμμένα σημεία αναφοράς θα σας ενημερώσω.

Giannisg

Αλλαγή στη notification bar με 2 tabs πλέον.Ένα για ειδοποιήσεις κ ένα για γρήγορες ρυθμίσεις (φυσικά παραμετροποιήσιμες)

Νίκος

Η εφαρμογές πάνε sd Giannisg?

Giannisg

Δυστυχώς όχι,η μόνη μεταφορα που αφήνει είναι σε φωτό/βίντεο/τραγούδια.Μόνο με root γίνεται αυτό που θες.

Νίκος

Ευχαριστώ Giannisg! Αλλά Βλακεια να μην πηγαίνει σε άλλες εταιρίες πηγαίνουν

Cyrus

Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση σε Xperia Z1. Προστέθηκε εφαρμογή φακός, καθώς επίσης και ενα small app που μπλοκάρει την αφή σε περίπτωση που θες (π.χ υποβρύχια λήψη). Νέα status bar (άχρωμη προς απογοήτευσή μου καθώς μου άρεσε το χρώμα των γραμμάτων ανάλογα με το θέμα). Δεν περίμενα να υπάρχει λήψη 4K αλλά θα ήθελα να έχει την εφαρμογή για slow motion video. Γενικά πολύ smooth αίσθηση. Άλλαξε και η ενεργοποίηση της κάμερας από την οθόνη κλειδώματος. Α και κάτι ακόμη που λείπει είναι το what’s new δίπλα στο google now. Ευελπιστώ ότι θα έρθουν στα δικά μας “παλιά” τηλέφωνα κάμποσο καιρό μετά την κυκλοφορία του z2.

Grigsgr

Εσείς που κάνατε την αναβάθμιση σας έβγαλε ενημέρωση το κινητό ότι είναι διαθέσιμη ή το συνδέσατε στον υπολογιστή για να το βρείτε;
Εμένα όσες φορές έκανε αναβάθμιση το κινητό μέσα απο το μενού του δεν μου έδειξε ποτέ ότι υπάρχει διαθέσιμη.

Cyrus

Εμένα όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή με ενημέρωσε το Sony PC Companion για την αναβάθμιση. Στο κινητό δεν είχε εμφανιστεί κάτι σχετικό.

20VT

καλησπερα στην παρεα
παρολο που ημουν σχεδον απολυτα ικανοποιημενος απο το προηγουμενο μου xperia T
αποφασησα να παρω το Z1
υστερα απο 3μηνη καθυστερηση του 4.3 στο Τ, ερχεται το Ζ1 με φημες να λενε πως το 4.4 θα ειναι διαθεσιμο απο τον απριλιο
Τεσπα βγηκε ομως προωρα , το δικο μου Ζ1 ειναι απο Τ-mobile ξεκλειδωτο βεβαια για ολα τα δικτυα , αυτο που δεν ξερω ομως ειναι αν η ενημερωση (4,4) καθυστερησει να βγει λογω της αυτης της διαφορας
αν μπορει καποιος να με διαφωτισει… υπαρχει καποιος που να εχει παρει ηδη την ενημερωση ?
αν ναι απο ελλαδα ? ξεκλειδωτη εξ αρχης συσκευη ?
ευχαριστω εκ των προτερων

Cyrus

Το γεγονός ότι είναι T-Mobile πιθανόν να σου καθυστερήσει την αναβάθμιση, λόγω της οποιας εξατομικευσης της εταιρείας. Φαντάζομαι παρόλα αυτά ότι θα είναι καθυστέρηση κάποιων ημερών. Το δικό μου είναι της ελληνικής αγοράς ξεκλείδωτο και η αναβάθμιση ήρθε μια μέρα μετά την ανακοίνωση.

loni

Όλα καλά με την αναβάθμιση αλλά έχω ένα πρόβλημα παίδες! Τον ήχο όταν βλέπω βίντεο στο κινητό είτε από το άλμπουμ είτε στο youtube τον έχει μεταφέρει στο ακουστικό του κινητού και όχι στο ηχείο!!! Πως το λύνουμε αυτό;

ΣΤΕΛΕΑΣ

παιδια μη βαλετε 4.4 δε θα μπορουμε να εχουμε file exploer,ουτε να μπορουμε να εγκατασουμε apk.!!!!!!! ΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!!!!!!!

Βασίλης

Παιδιά εγώ πέρασα το 4.4 και έχω ένα πρόβλημα…το κινητό μου δδ κάνει απενεργοποιησει

Κράτος

Δοκίμασε να κάνεις επανεκίνηση με το κουμπί power και ο κουμπί της έντασης νομίζω…. Ακόμα περιμένω αναβάθμιση εγώ… Άντε να δούμε…!!

loni

@Κρατος καλυτερα να μην κανεις, δοαβαζω και στο φόρουμ πως σε ολους βγαινει το προβλημαε το ηχειο αλλα και η μπαταρια αδειαζει πολυ γρηγορα! Οι αλλοι που περασατε την 4.4 δεν εχετε θεμα?

Giannisg

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα,και την πέρασα από την πρώτη μέρα

Grigsgr

Παίδες έγινε και στο δικό μου κινητό η αναβάθμιση. Στο πρώτο μισάωρο είχα ένα θέμα με υπερθέρμανση αλλά δεν το θεώρησα κάτι καθώς το είχα στο 4G και κατέβαζα εφαρμογές και γενικότερα χρησιμοποιούσα το δίκτυο.

Απο το πρωί και μέχρι στιγμής που γράφεται αυτό εδώ, όλα λειτουργούν κανονικότατα χωρίς κανένα πρόβλημα σε ήχους, ηχεία και υπερθερμάνσεις. Και το κινητό έχει πιο απαλή κύληση πλέον σε όλα.

giannis

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πρέπει να κάνω την αναβάθμιση μιας και μου έχει έρθει ειδοποίηση καθώς μερικοί βλέπω πως αντιμετωπίζετε διάφορα προβλήματα..

Grigsgr

giannis δική μου άποψη να την κάνεις την αναβάθμιση. Το αν θα βγεί πρόβλημα ή όχι έχει να κάνει μάλλον με τη συσκευή (τυχαίο δηλαδή) και όχι απαραίτητα με την αναβάθμιση αυτή καθεαυτή.
Όταν την κάνεις το κινητό θα ανεβάσει λίγο παραπάνω απο το φυσιολογικό θερμοκρασία αλλά θα λειτουργεί κανονικά απο κάποια στιγμή και μετά. Όπως έγραψα και πιο πάνω, εγώ την έκανα (έφαγα τρελή ήττα για να την κάνω βέβαια) και το κινητό λειτουργεί κανονικότατα και ακόμη πιο ομαλά απο πρίν. Είναι πολύ ωραίο. Κάνε την.

Εγώ τη δική μου αναβάθμιση λόγω του ότι κράσαρε το Sony Bridge for MAC την ώρα που την έκανα και το κινητό μου δεν άνοιγε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ, την έκανα σε Sony Service Center (αυτό που είναι στην πλατεία Αμερικής). Το ξαναλέω όμως, δουλεύει ρολόι!

Giannisg

Και στην έσχατη περίπτωση αν υπερθερμανθεί πολύ βάλτο κάτω από τη βρύση να ισιώσει 😉

Κράτος

Ήρθε και σε μένα… Τρέχει απροβλημάτιστα…!

Νίκος

Παιδιά στο Facebook της Sony Mobile λένε άτομα ότι με το 4.4 έχουν πρόβλημα κολλάει το κινητό τους και βλέπω πολλοί το λένε τι γίνετε;;;

αλεξη

Μην την κανετε ωρες ωρες το κινητο χτυπαει ο ηχος του απο το ακουστικο και η μουσικη παιζει παλι απο το ακουστικο μην τιν κανετε θα το μετανιωσετε.

Grigsgr

Αντε να το πούμε πάλι. Είμαστε πολλοί εδώ μέσα που έχουμε κάνει την αναβάθμιση και το κινητό ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Κανένα πρόβλημα με ηχείο, κανένα με υπερθέρμανση κανένα γενικότερα. Λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργήσει. Οπότε όσοι θέλετε να την κάνετε, κάνετέ την. Το κινητό θα λειτουργεί πιο καλά από πριν και θα είναι αρκετά ευχάριστο.

Στράτος

Παιδιά έχω ενα Ζ1 ΝL….Ακόμα δεν εχει βγάλει κανένα update για 4,4 αν κ έχω ακούσει διάφορα προβλήματα όπως πρόβλημα με youtube τον ήχο , μπαταρία χαμηλότερης διάρκειας και άλλα τέτοια….

darkion43

εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με την κάμερα και όχι μόνο…ελπίζω να διορθωθεί

αλεξης

φιλε Grigsgr επετρεψε και σε εμας που αντιμετοπιζουμε τα προβληματα να μπορουμε να εκφραστουμε κοιτα δν ειναι μονο ενας και δυο αλλα παραπανω που αντιμετοπιζουν προβληματα και αν παρακολουθις τα νεα θα ρθει αναβαθμιση 4.4.3 για να διωρθωσει αρκετα προβληματα που εχει μεχρι στιγμης η 4.4.2 kit kat.

varagos

Μετά την.αναβάθμιση πρόβλημα με.το ηχείο σε ορισμένες εφαρμογές..

kostas

Παιδιά η αναβάθμιση είναι αποτυχία σε z1.. Το κινητό κάνει ότι θέλει.. Είναι αργό… Το ηχείο οπότε θέλει ακούγεται… Η οθόνη γυρίζει μόνη της… To messenger στέλνει μηνύματα από κάποιον που έστειλε πριν 3 ώρες και συνεχίζει ασταμάτητα… Είναι απίστευτα αργό και η μπαταρία πέφτει γρήγορα… Τέτοια προχειρότητα δεν την περίμενα και ήμουν πολύ ευχαριστημενος από το κινητό.. Κρίμα

αλεξης

@kostas
+10000 αδερφε το κινιτο κανει οτι θελει! παταω να ανοιξω εφαρμογες και περνει τηλεφωνα τιν τελεφτεα κλησει που ειχα κανει πραγματικα ειναι προχειροτητα..
αντε να ερθει η 4.4.3 μπας και δουμε ασπρη μερα πριν το κανουμε ροοτ και το βαλουμε παλη στιν jely bean

χρηστος

παιδιά μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα με τον ήχο κλήσης(αντί για το ηχείο ακούγετε από το ακουστικό) τρελή κατανάλωση μπαταρίας και πολλά κωλύματα (όταν τραβάω φωτογραφία με πετάει έξω)

gsaranto

μου ηρθε μια αναβαθμιση, όμως δεν είναι η 4.4.3. Δεν ξερω ακομα αν μου διορθωθηκαν τα προβλήματα μου με τον ηχο και την καμερα, ως τωρα παμε καλα.

Νίκος

Παιδιά όποιος έχει πάρει το kit kat στο πληκτρολόγιο έχει το τ9 η μόνο QWERTY;; Γιατί άκουσα ότι δεν έχει όπως το προηγούμενο να αλλάζεις.

αλεξης

παιδια ηρθε μια ενημερωσει λογισμικου για τιν 4.4 στο Ζ1 και μεχρι στιγμης εχουν διωρθωθει σχεδον ολα θα ξαναενημερωσω συντομα για περισσοτερα παντως η καμερα που εκλεινε και ο φακος που αλλωτε αναβε αλλωτε εσβηνε εχουν διωρθωθει οπως και με τον ηχο που μια ακουγοταν απο το μεγαφωνω μια απο το ακουστικο επιπλεον δν κολαει οταν πατας τον κωδικο ασφαλεια για να το ξεκλειδωσεις + οτι αυξηθητε η ζωη τις μπαταριας.

Νίκος

Παιδιά μου ήρθε ενημέρωση του kit kat τελικά να την πάρω η όχι;; Θα έχω πρόβλημα όπως με τους υπόλοιπους;;

Themis

Για Xperia T ξέρουμε κάτι…??

panos

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ SD ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΦΩΤΟ ΜΟΥΣΙΚΗ???

giorgos

καλημερα,παλικαρια εμενα το κινητο μου Ζ1 απο την στιγμη που εκανα το update αρχησε να κολαει και μετα απο 1-2 εβδομαδες δεν μπορουσες να κανεις τιποτα.απλα το κοιτουσες και εκλεγες για τα λεφτα που εδωσες.κολαει στο menu,ανοιγει σε οποια εφαρμογη θελει μετα απο μια κληση,δεν ανταποκρινετε η οθονη,πατας μενου και περνει τηλ.ζεστενετε παρα πολυ.και τωρα εδω και 3 εβδομαδες δεν εχω κινητο γιατι ειναι στο service και οπως καταλαβαινετε δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα……αντε να δουμε

sakis

Έχω το t2 Ultra. Screen mirroring έπρεπε να κάνει στην τηλεόραση μου αλλά κάθε φορά που την αναγνωρίζει συνδέεται και μόλις πάει να δώσει εικόνα αποσυνδέεται μόνο του.έχω σκάσει.γιατί το κάνει αυτό έχω Android 4.4.3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Sony Sony Android Smartphones Sony smartphones

Sony Xperia Z1, Z1 Compact και Z Ultra: Αναβαθμίζονται σε Android 5.1.1

Η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android 5.1.1 Lollipop τα Sony Xperia Z1, Sony Xperia Z1 Compact και Sony Xperia Z Ultra. Την περασμένη εβδομάδα είχαν προηγηθεί τα Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z. Πρόκειται για σχετικά παλιές συσκευές και είναι θετικό που η Sony δίνει τις αναβαθμίσεις.

News Android Lollipop Sony Sony Android Smartphones

Sony Xperia Z1, Z1 Compact, Z Ultra, Z3 Dual: Θα πάρουν Lollipop από βδομάδα

H Sony έχει ξεκινήσει ήδη να αναβαθμίζει σε Android 5.0 Lollipop τα Sony Xperia Z2 και Sony Xperia Z2 tablet, σε συγκεκριμένες περιοχές. Μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter ανακοίνωσε σήμερα ότι από την άλλη εβδομάδα έρχονται κι άλλες συσκευές.

Smartphones Sony Xperia Z Ultra Sony Xperia Z1 Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact, παίρνει Android 4.4.4 ακολουθούν Z1 και Z Ultra

Το Sony Xperia Z1 Compact ξεκινά να αναβαθμίζεται σε Android 4.4.4 KitKat το οποίο λάνσαρε η Google την προηγούμενη εβδομάδα και περιλαμβάνει security patch για ένα OpenSSL bug. Σύμφωνα με αναφορά από το Xperia Blog, η Sony έδωσε το update για το Android 4.4.4 στο Xperia Z1 Compact στην Ρωσία, την Ιταλία και στην Ινδονησία.

Smartphones HTC One M8 Huawei Ascend P7 Samsung Galaxy S5

Πρώτη η κάμερα του Galaxy S5, τελευταία του HTC One M8 [PhoneArena test]

Τα παιδιά από το PhoneArena πραγματοποίησαν ένα εξονυχιστικό review στις κάμερες των smartphones που μας απασχολούν περισσότερο αυτή την περίοδο (απουσιάζει το Xperia Z2 και τα Lumia) και κατέληξαν ότι το Samsung Galaxy S5 είναι πρώτο και το HTC One M8 τελευταίο. Σημαντικές οι “διακρίσεις” της κάμερας 13 Megapixel του Huawei Ascend P7.