Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Vertu δημοπρασία τιμή, Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

H Vertu δεν φημιζόταν για τα κινητά υψηλών επιδόσεων αλλά ήταν γνωστή για τα πολυτελή κινητά της, τα οποία ήταν κατασκευασμένα από πολυτελή υλικά, όπως για παράδειγμα πολύτιμους λίθους.

Η συλλογή της πλέον που της ξέμεινε αποτελείται από 105 συσκευές το μουσείο Vertu με έτη κατασκευής από το 2002 μέχρι το 2015.

Αν φυσικά αναρωτιέστε τι θα αγοράσετε με τουλάχιστον 26.000 να σας πούμε ότι οι συσκευές στην πλειοψηφία τους έχουν φινίρισμα από χρυσό 18 καρατιών, τιτάνιο ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα.

Μάλιστα, μερικές από τις συσκευές δεν λειτουργούν καν καθώς είναι concept μοντέλα. Όμως αν κάποιος σκεφτεί ότι πριν την χρεοκοπία ένα κινητό της Vertu μπορεί να κόστιζε 300.000 δολάρια, τα 26.000 δολάρια για 105 τηλέφωνα ακούγονται “λογική τιμή”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George L

εως και 300 χιλιαρικα για ενα κινητο ?? λογικο που χρεοκοπησε, καλυτερα να εφτιαχνε κοσμηματα παρα κινητα

Γιωργος

Θα παρω 5-6 να εχω για το σπιτι….

Adam

Βλαχομπαρόκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.

Business Vertu Vertu smartphones

Στα χέρια Τούρκου επιχειρηματία η Vertu έναντι 61 εκατ. δολαρίων

Η Vertu είναι ένα luxury brand με smartphones με ιδιαίτερα υλικά αλλά και τρελές τιμές. Η εταιρεία άλλαξε πλέον χέρια και περνά στην κατοχή του Τούρκου εκατομμυριούχου Hakan Uzan.