Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

Η Vertu η οποία είναι γνωστή για τα πολυτελή smartphones που λανσάρει, ανακοίνωσε σήμερα το Vertu Signature Touch. Δεν μιλάμε για μια ακόμη ακριβή κατασκευή λόγω των υλικών της αλλά η Android KitKat συσκευή έχει και high-end specs τα οποία έρχονται με τιμή γύρω στα 11.300 δολάρια. Έρχεται με Qualcomm Snapdragon 800 SoC με 2.3GHz quad-core CPU, 2GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

Η οθόνη του Vertu Signature Touch στις 4.7 ίντσες 1080p, 468ppi και καλύπτεται από ζαφείρι.

Το πιο ενδιαφέρον είναι όμως η κάμερα η οποία είναι στα 13MP με dual-LED flash και η μπροστινή κάμερα είναι στα 2.1MP. Έχει Qualcomm Snapdragon 800 SoC με 2.3GHz quad-core CPU, 2GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, 2275mAh μπαταρία, ηχεία Bang & Olufsen, Qi wireless charging και LTE συνδεσιμότητα.

Το Vertu Signature Touch θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από αυτόν τον μήνα με τιμή η οποία αναμένεται γύρω στα $11,300 και είναι κατασκευασμένο από Grade 5 τιτάνιο και δέρμα.

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

, Vertu Signature Touch, high-end smartphone με τιμή στα $11,300

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

39 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
axilleas

O κόσμος το έχει χαμένο. Και μετά σου λένε ζεις με 500€ το μήνα.

jonjon

Έχοντας πιάσει ένα στον Καίσαρη Πανεπιστημίου! Πριν χρόνια. Η αίσθηση που αφήνει στον χέρι δεν υπάρχει σε κανένα τηλέφωνο , Α και
στο Motorola aura , αυτά ήταν premium κινητά.

giannaras

Κώστα πιστεύω πως θα πρέπει να Το βάλεις σαν δώρο σε κλήρωση χα χα χα

apostolis

Πότε βγαίνει θέλω δύο

KAFROS

Δεν το παίρνω! Κοιτα κάτι “μπεζελ”! Χάλια!

Μιχάλης Φ.

Μέτρησα 8, λέω να τα πάρω, ένα για κάθε μέρα!!!

tiamat

σιγααα ρεε..!!
αν αυτο ειναι κοσμημα τι να πει και το iphone το υπερ-κοσμημα δλδ!!
κλασεις ανωτερα τα iphone!δε το συζητω καν…
τα ζηλευετε επειδη οσα δε φτ6ανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

(ταδε εφη ριτα που βγαινει απο το μαρικα!.)

xristos

Δεν περίμενα πως ως μπορεί καπια εταιρία να βγάλει κινητό που να είναι πιο άσχημο απο το s5 s5active αλλα αυτή η εταιρία προσπάθησε πολύ και τα κατάφερε!!

Γιάννης σε λέω

H βασίλισσα της Αγγλίας μόλις βρήκε το νέο της τηλέφωνο.. 😛

Μιχάλης Φ.

Μέτρησα 8, θα τα πάρω, ένα για κάθε μέρα!

chris

Να φανταστώ ότι με ένα app γίνεται και hovercraft!!

KAFROS

Το Xiaomi το πατάει χαλαρά στο antutu.
Ασε που αν σου πέσει κάτω θα στραβώσει το τιτανιο…καλύτερα πλαστικό…

Nio

Πιο άσχημο και από galaxy S5. Μπράβο! Πως τα κατάφεραν? Και με τέτοια τιμή. Μάλλον και αυτοί απλήρωτους αφήνουν τους σχεδιαστές.

Max91

Και τρισεκατομμυριούχος να ήμουν πάλι δεν θα το έπαιρνα για τον απλό λόγο ότι είναι το πιο άσχημο κόσμημα που θα είχα. Και χαρακτηρίζω ζώα τους πλούσιους που δίνουν τόσα λεφτά για μαγκιά τους επειδή αυτό είναι τίποτα άλλο.

wrangler10

Περιμένω να ακούσω σχόλιο του στυλ “Μα καλά ναυαρχίδα με τον 800αρι και 2 gb ram?Εν ετη 2014?Χαθηκε να βαλουν τον 805 και 3gb?”

Νίκος Κ.

Εκτός το ότι είναι άσχημο, είναι και πανάκριβο !!

Panagiotis

Xristos αν τό βλέπεις ποιό άσχημο από το S5 σόρρυ χρειάζεσαι οφθαλμίατρο.

Sot11

Κινηταρα! Σε περίπτωση που είστε βλαχονεοπλουτος κακογουστος και εντελώς δεύτερος αυτο το τηλέφωνο σας ταιριάζει απόλυτα! Αυτα συμβαίνουν οταν το κιτς γίνεται τρόπος ζωής…

temasek

Πολύ badass κινητό έτοιμο να σε πλακώσει στο ξύλο είναι. Δεν σου πέφτει κάτω και σπάει, εσένα σε ρίχνει κάτω και σε σπάει

Jimmok

εδω ρε παιδια ξε***θηκα να βγαλω 300 ευρω να παρω το iphone…θα δωσω 11k? ρε εχουν ξεφυγει οι ανθρωποι!!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Είναι πολύ θύματα οι πλούσιοι!

Stratosior

Και μετα λεγατε για το Design της Samsung

Billys

Προφανως πολλοι δεν γνωριζουν τι εστι vertu , επειδη στην Ελλαδα δεν κυκλοφορουν (τουλαχιστον ευρεως , δεν εχω δει πουθενα και κανεναν να εχει) . Ειναι μια εταιρια που κατασκευαζει συσκευες απο premium υλικα και ειναι πραγματικα η επιτομη της πολυτελειας . Δεν απευθυνεται στον απλο καταναλωτη , αλλα σε αυτους τους λιγους που διαθετουν και θελουν να εχουν το ” κατι παραπανω ” . Θα μπορουσαμε να πουμε πως ειναι η Rolls Royce των κινητων . Ενα απλο τηλεφωνο vertu με λειτουργιες αντιστοιχες του Nokia 3310 , κοστιζει καινουριο αυτη τη στιγμη που γραφω , περι τα 3000$ . Η τιμη δεν εχει να κανει με τις δυνατοτητες της συσκευης , αλλα με την premium αισθηση που αφηνει στον αγοραστη . Πιο απλα , κοστιζει τοσο γιατι ειναι vertu ! Δεν συγκρινεται με κανενα κινητο , γιατι πολυ απλα ειναι σε αλλη κατηγορια . Δεν λογιζεται ως κινητο , αλλα ως αξεσουαρ για ανθρωπους με υψηλα standars ζωης , αισθηση στην πολυτελεια και τη χλιδη . Πριν αποδοκιμασετε οτιδηποτε απο τα παραπανω και πριν κρινετε τη συσκευη αυτη καθεαυτη , εχετε κατα νου πως οσοι εχουν τη δυνατοτητα να αγορασουν ενα vertu , λιγο ενδιαφερονται για την αποψη της… Συνέχεια »

Sot11

Billys ξέρεις ποιο ειναι το συμπέρασμα απο αυτο που έγραψες; Οτι τα vertu απευθύνονται σε άτομα με τεράστια κενά και ειναι τρομερά αξιολυπιτο, δεν βλέπω κάτι που θα έπρεπε να θαυμάσω σε αυτο το… Οτι ειναι τέλος πάντων! Και κάτι αλλο αν πιστεύεις οτι αυτο αγοράζουν άτομα με υψηλά standards ζωής, τότε έχεις λάθος την έννοια της ζωής στο μυαλό σου. Κρίμα…

manolinio7

Ασε μας ρε Billys με τις, μη πω τι… ειναι αξιο προσοχης απλα και μονο επειδη κοστολογητε τοσο ακριβα.. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ..!! ΤΕΛΟΣ… καλες αγορες πλουσιο-βουτυρο-μπεμπεδες..!!

gathan

manilinio έλεγα να το πάρω αλλά αφού είπες ότι δεν αξίζει 11 χιλιάρικα θα ξαναρωτήσω να δω μήπως κάνω βλακεία

geohotgr

Πέρα από την τιμή είναι στυλάτο, όμορφο κινητό.

Manos Vs

Καλο και οικονομικο, αλλα θα το παρω μονο αν εχει δερμα δεινοσαυρου! Αλλιως νιετ!

mitsoshhp

Είμαι ανάμεσα σε ενα αμάξι 1.200 κυβικά και αυτο…τι προτείνετε και γτι?
Ευχαριστώ προκαταβολικα

Manos Vs

@mitsoshhp Το κινητο, γιατι αν παρεις το κινητο, πως να το κανουμε, θα εχεις να λες οτι εχεις Vertu!! Με ενα Vertu στο χερι, τι σε νοιαζει που θα πηγαινεις περα δοθε με τα ποδια!

xristos

Παναγιώτης ας δεχτο ότι απο μπροστά είναι μέτριο απο πίσω είναι καρναβάλι πρέπει να είναι μεγάλος μ@αας κάποια για να πάρει τέτοιο κινητό και 700 να έκανε πάλι ακριβό είναι έτσι όπως είναι …!

dim

Με τοσα χρηματα παιρνεις ενα μικρο αμαξι, ενα καλο κινητο, φουλαρεις το αμαξι κ το κινητο με τα ρεστα

pavlos_piad

Λοιπόν. Επειδή έχω ξάδερφο τον μπατζανάκη του ξαδέρφου την θείας του κλητήρα της vertu, έκανα παραγγελία ένα για να δω τον Βλαχάκη να το ξεσκίζει με το κοπίδι και ένα δεύτερο για drop test με Galaxy s5 και iPhone.

Γιαννης

Άκου 2275mAh μπαταρία…απογοήτευση…δεν θα το αγοράσω τελικά…

tolis

Αυτο το πραγμα γιατι μονο ετσι μπορω να το χαρακτηρισω ειναι οτι πιο ασχημο εχω δει τα τελευταια χρονια..ο σχεδιαστης πρεπει να βρισκεται χρονολογικα καμια 20αρια χρονια και βαλε στο παρελθον..τραγικο!!!

Νίκος 15

Δεν έχει τον 805,δεν έχει 3gb ram πάω να πάρω ένα zer phone να δώσο τα χριματά μου 😉

Billys

Sot11 , καλη καρδια
Manolinio7 , το οτι δεν αξιζει τα λεφτα του απο που το συμπεραινεις ? ειναι κατι αντιστοιχο με το αν αξιζει η ομαδα σου να λεγεται πρωταθλητρια ? για να καταλαβω τα κριτηρια σου ρωταω .
Manos Vs , συμφωνω μαζι σου σε ολα ! Μου θυμιζει κατι η φωτο σου … Σε ειχα συναντησει σε κανενα παρτυ στη bangkok ? ή το Las Vegas ? Μαζι με 4 τυπακια ακομα , εγω ειμαι ο χοντρος με το μουσακι . Μπορει να σε μπερδευω βεβαια και με τον Γιουρι απ το the voice .. :/

Billys

@Sot11 , καλη καρδια
@Manolinio7 , το οτι δεν αξιζει τα λεφτα του απο που το συμπεραινεις ? ειναι κατι αντιστοιχο με το αν αξιζει η ομαδα σου να λεγεται πρωταθλητρια ? για να καταλαβω τα κριτηρια σου ρωταω .
@Manos Vs , συμφωνω μαζι σου σε ολα ! Μου θυμιζει κατι η φωτο σου … Σε ειχα συναντησει σε κανενα παρτυ στη bangkok ? ή το Las Vegas ? Μαζι με 4 τυπακια ακομα , εγω ειμαι ο χοντρος με το μουσακι . Μπορει να σε μπερδευω βεβαια και με τον Γιουρι απ το the voice .. :/

Billys

@Manos Vs , συμφωνω μαζι σου σε ολα ! Μου θυμιζει κατι η φωτο σου … Σε ειχα συναντησει σε κανενα παρτυ στη bangkok ? ή το Las Vegas ? Μαζι με 4 τυπακια ακομα , εγω ειμαι ο χοντρος με το μουσακι . Μπορει να σε μπερδευω βεβαια και με τον Γιουρι απ το the voice .. :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Smartphones Vertu

Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.